Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

ΔΡΟΜΑΙΟΣ 28 - ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ BLOGGER

Tο ενδιαφέρον φυσικά στο εξώδικο του "περιφήμου" Αλέκου, φίλοι μου, δεν είναι ότι το έστειλε στον πρώτο του εξάδελφο και "καθηγητή θεολογίας" όπως γράφει η εφημερίδα Κόσμος της Πάτρας, αλλά ότι εστάλη σ' έναν επώνυμο blogger! Δηλαδή, τιμή και δόξα στην υπόθεση Ιστολόγιο!

- Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Η ΓΝΩΜΗ της Πάτρας και στην στήλη "Δημοτικές Παρωδίες" (σ. 6) διαβάζω την εξής είδηση:

ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΑ φαινόμενα. Γιος ιερέα της Πάτρας τριγυρίζει τα καφέ της πόλης και ισχυρίζεται ότι έχει προσληφθεί ως σύμβουλος επί των πολιτιστικών θεμάτων του Δήμου Πατρέων. Επειδή υπάρχουν διάφορα σχόλια, ο Δήμος να ξεκαθαρίσει τη θέση του.
Όσοι έχετε καλή μνήμη θα θυμάστε, φίλοι μου, ότι το θέμα αυτό εθίγη το πρώτον στο παρόν ιστολόγιο. Τώρα το παίρνουν χαμπάρι και άλλοι. Κάλλιο αργά παρά ποτέ...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιος ειναι βρε Παναγιωτη αυτος ο γιος; συγγενεις του Αλέκου; εχουν κάποια σχεση και τα βαζεις μαζι τα θεματα;

Ανώνυμος είπε...

Ποιός να είναι άραγε.....πως το γράφει επακριβώς; Μήπως λέει γιός πρωθιερέα; Ή καλύτερα να ψάξει κανείς σε ιερατικές φαμίλιες με πτυχία από το ι.ε.κ.,όχι το εκκλησιαστικό βέβαια... ... ..., αλλά της πολιτικής παράταξης που εκφράζει την ηγεσία του Δήμου......Για να το γράφει η "Γνώμη"... μάλλον δεν μαθαίνει κινέζικα κάποιο κυνάριο, ίσως όμως μαθαίνει επτανησιώτικα ιδιώματα κάποια ύαινα...!!!

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη με συγχωρείς...
αλλά αναδημοσιεύεις κουτσομπολίστικες ειδήσεις από εφημερίδες;
Υποτίθεται ότι έχεις κάποιο επίπεδο!

Ανώνυμος είπε...

Θα θέλαμε να ξέρουμε τι πυχία διαθέτει ο εν λόγω "υιος ιερέα" και τι εμπειρίες επίσης ωστε να μπορέσει να κανει τον σύμβουλο στον Δημο Πατρέων για πολιτιστικά θέματα. Τονίζω ότι ο πολιτισμός παρα τα όσο νομίζουν στο Δημο ειναι ο κατ εξοχήν τομέας που χωλαίνει.
Οσο για τις κουτσομπολίστικες πληροφορίες που γράφει ο προηγούμενος αναγνώστης σας, φοβάμαι ότι η Πάτρα ειναι ενα τεράστιο καζάνι που αναπαράγει κουτσομπολιά.....

Δ.Γ.

Ανώνυμος είπε...

βρε Παναγιωτη δεν στελνεις μια καινουργια φωτο σου στις εφημεριδες που εχουν μια παμπάλαιη δική σου;σημερα εισαι πιο ομορφος απο αυτες που σου βαζουν!!! εχεις φωτογένεια και πιο αρρενωπά χαρακτηριστικά!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΙΧΜΗΡΟ!!! ΒΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ. ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

"Βρωμάει" η Πάτρα από ειδικούς συμβούλους και μάλιστα με παχουλούς μισθούς... Επί πολιτιστικών δεν πρέπει να είναι...μήπως είναι μονο για τα πρωτοκλήτεια? Ερώτηση κάνω...!!!
Τέλος πάντων όπως και να έχει δεν τρώει από το ψωμί μας, "όποιος έχει τα γένεια έχει και τα κτένια" ...το ρεζουμέ τις υπόθεσης είναι ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΖΕΙ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΥΠΟΛΗΠΤΕΣΑΙ....? ΑΠΟΡΙΑ...μεγαλη ΑΠΟΡΙΑ...! Δεν μπορεις να τα έχεις όλα δικά σου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΗΗ

Ανώνυμος είπε...

επίπεδο;;;

Για ποιόν μιλάτε, για τον ιστολόγο του παρόντος???

Related Posts with Thumbnails