Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜ. ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ "ΣΥΓΓΝΩΜΗ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ


Η εφημερίδα Κόσμος της Πάτρας με χθεσινό (25-1-2013) δημοσίευμά της αναφέρθηκε στην δήλωση συγγνώμης του Κ. Κουτσογιάννη προς την ελαχιστότητά μου, με αφορμή την υπόθεση του αρχιμ. Κύριλλου Κωστόπουλου, ο οποίος το βράδυ της Ανάστασης του 2007 είχε καταφερθεί εναντίον των Καθολικών και λίγο αργότερα η εφημ. Κόσμος αποκάλυψε ότι ο εν λόγω κληρικός είπε τον Πάπα "ομοφυλόφιλο". 
Αυτό το τελευταίο το πιστοποιεί και ο Κ. Κουτσογιάννης (πνευματικό τέκνο του Κυρίλλου) στην εναντίον μου προς ηγούμενο της Μονής Γηροκομείου Συμεών Χατζή επιστολή του. Κατηγόρησα, τάχα τον Κύριλλο και "για την αναφορά του σε όσα είχαν μεταδώσει τα διεθνή ΜΜΕ, σχετικά με τις ιδιαιτερότητες του Πάπα". 
Βέβαια ο αρχιμ. Κύριλλος δεν τόλμησε ποτέ να βγει δημόσια και να υπερασπιστεί ή να διαψεύσει αυτή τη θέση του. Προτίμησε το προσφιλές του παρασκήνιο. 
Με δεδομένο, λοιπόν, αυτό του Πάπα, γιατί να μην πιστέψουμε κι αυτό που το 2010 έβγαλε ο Κόσμος, ότι ο αρχιμ. Κύριλλος αποκάλεσε σε πιστούς στη Μονή Μπάλα και τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο ομοφυλόφιλο; Πάλι μιλιά δεν έβγαλε ο αρχιμ. Κύριλλος. Το θέμα πήρε διαστάσεις καθώς οι προϊστάμενοί του κάτι ψέλισαν για "ανακρίσεις" αλλά τελικά τάφος!... 
Τις σχετικές με το θέμα αυτό αναρτήσεις της Ιδιωτικής Οδού δείτε εδώ κι εδώ κι εδώ κι εδώ κι εδώ κι εδώ κι εδώ κι εδώ.
Αυτές τις μέρες που όλοι θυμούνται τον μακαριστό Χριστόδουλο (5 χρόνια από το θάνατό του) ουδείς θυμάται, φυσικά, ή το ξεχνάει συνειδητά το ρηθέν υπό Κυρίλλου. 
Επειδή εμένα η μνήμη δεν με άφησε ακόμη, ζητώ από τον αρχιμ. Κύριλλο Κωστόπουλο να βρει την ανδρεία και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον κεκοιμημένο Αρχιεπίσκοπο. Εκτός και επιμένει στην άποψή του οπότε ας αναβοήσει μετά των φαρισαίων: "Το αίμα  αυτού εφ' ημάς και επί τα τέκνα ημών".
Π.Α.Α.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία φωτογραφία σού έχουν βάλει στο άρθρο!!! Φτου σου!!!

Ανώνυμος είπε...

τι να πει ο φουκαράς; τολμάει να μιλήσει; το τέκνο του άφησε στο δικαστήριο και δεν βγήκε να το υποστηρίξει. μιλάμε για ήθος και αρχές όχι αστεία!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...

κ. Ανδριόπουλε μην "ταράζεσαι" άδικα επανερχόμενος στα ίδια.

Ας δούμε την ουσία.

Ο καρδιογνώστης Θεός γνωρίζει, τί ήταν ο μακαριστός Χριστόδουλος, ποιός είναι ο π. Κύριλλος Κωστόπουλος και ποιός είσαι εσύ.

Και θα "αποδώσει εκάστω κατά τα έργα αυτού" ως Δικαιοκρίτης.

(Eκτός βεβαίως και σου περνά η σκέψη μήπως δεν υπάρχει ο Θεός...)


Related Posts with Thumbnails