Σάββατο 2 Μαΐου 2020

"ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ" ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟ


Ο πατρινός κληρικός Αναστάσιος Γκοτσόπουλος ..."ξαναχτύπησε" κατά πάντων, με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα της Πολιτείας για την πανδημία του κορωνοϊού. 
Κατά την άποψή του "κατατρομοκράτησαν το λαό λέγοντας: «Θέλετε να έχουμε ανοικτές τις Εκκλησίες και να θρηνούμε 150 νεκρούς την ημέρα;» . «θέλετε να γίνουμε Ιταλία;»! 
Και προβαίνει σε ενδιαφέρουσες διαπιστώσεις: 
Οι πολιτικοί "δικαιολογούνται" καθώς "οι περισσότεροι αεί ψεύται εισίν..." 
Οι δημοσιογράφοι επίσης "δικαιολογούνται" γιατί παίρνουν λεφτά "για να προωθήσουν την κυβερνητική προπαγάνδα". 
"Δεν δικαιολογούνται με τίποτα" οι εκκλησιαστικοί ταγοί. Για τον πατρινό κληρικό είναι "αξιοθρήνητοι"!
Πώς είναι δυνατόν ο κληρικός Γκοτσόπουλος να μένει ακόμα σε μία Εκκλησία, την Εκκλησία της Ελλάδος, της οποίας οι ταγοί, δηλ. οι φυσικοί του προϊστάμενοι, είναι "αξιοθρήνητοι;"
Ο ίδιος έχει απορρίψει βασικές επιλογές της Εκκλησίας της Ελλάδος, όπως η Αγία και Μεγάλη Σύνοδος και η αναγνώριση της Αυτοκεφαλίας της Εκκλησίας της Ουκρανίας, και τώρα θεωρεί πως η στάση της, στην πανδημία, δεν δικαιολογείται με τίποτα! Πώς αντέχει; Δεν ασφυκτιά; 
Κι ακόμα καταφέρεται εναντίον της Ελληνικής Πολιτείας από την οποία μισθοδοτείται! Και θα το θεωρεί και δικαίωμά του, φαντάζομαι. 
"Αξιοθρήνητοι" λοιπόν οι εκκλησιαστικοί ταγοί της Ελλάδος. Αφού δεν εξαιρεί τον δικό του "εκκλησιαστικό ταγό", τον μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο, συμπεραίνουμε πως αυτός κι αν είναι αξιοθρήνητος!!!
Π.Α.Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails