Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Ο ΠΑΤΡΩΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ "ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ" ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ


Του Παναγιώτη Αντ. Ανδριόπουλου

Ο μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος διαβάζουμε πως συγχαίρει τον "αοιδό" Νίκο Οικονομόπουλο για τη δημόσια τοποθέτησή του σχετικά με τη Θεία Κοινωνία. 
Ο τραγουδιστής πριν από μερικές μέρες σε συνέντευξή του είχε πει χαρακτηριστικά: «Θα κοινωνούσα και μετά από ένα λεπρό». 
Σε δηλώσεις του στην έντυπη έκδοση της πατρινής εφημερίδας ΓΝΩΜΗΣ, ο Μητροπολίτης είπε για τον τραγουδιστή: «Ένα δικό μας παιδί, από την Κάτω Αχαΐα, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ένας νεαρός καλλιτέχνης, έκανε μια πολύ ωραία δήλωση και τον συγχαίρω διότι από τα βάθη της ψυχής του ομολόγησε την πίστη του στον Θεό και βεβαίωσε ότι η Θεία Κοινωνία είναι ο ίδιος ο Χριστός. Με συγκίνησαν πολύ τα όσα είπε, ότι ακόμα και αν έβλεπε μπροστά του έναν λεπρό θα κοινωνούσε χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα...». 
Φαίνεται πως περιποιεί ιδιαιτέρα ...τιμή στον Ιησού Χριστό ότι θα τον κοινωνήσει ο "αοιδός" Νίκος Οικονομοπόπουλος και ο μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος σπεύδει να τον συγχαρεί (sic) συγκινημένος! 
Σωστά! Γιατί ούτε ο μητροπολίτης ούτε ο Ν. Οικονομοπόπουλος έχουν ακούσει ποτέ το "¨Σιγησάτω πάσα σάρξ βροτεία..." ενώπιον του φρικτού μυστηρίου της Θ. Ευχαριστίας και έχουν την ανάγκη να κάνουν "δηλώσεις"! Πάντως μπράβο στον μητροπολίτη Χρυσόστομο που στηρίζει την Θ. Κοινωνία στην showbiz. 
Και επειδή η δήλωση Οικονομόπουλου κάνει τον γύρο του διαδικτύου, γιατί η Θ. Κοινωνία είναι πια στο νόμο της αγοράς και της ζήτησης, έβγαλε και ο Πατρών Χρυσόστομος το μυστήριο σεργιάνι...
Ελπίζουμε σύντομα να δούμε σε μια από τις "μεγαλειώδεις" συναυλίες που διοργανώνει η Μητρόπολη Πατρών τον "ομολογητή" Νίκο Οικονομόπουλο και τις κοριτσάρες του να άδουν ενώπιον του μητροπολίτου το ...ψυχωφελές άσμα "Βαλ' το τέρμα"!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο πιο γνωστός μύθος που κυκλοφορεί ακόμα για τη λέπρα είναι μεταδίδεται εύκολα. Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες μελέτες η λέπρα κατατάσσεται στην τελευταία θέση των μεταδοτικών ασθενειών.(wikipedia)
Η λέπρα είναι μια θεραπεύσιμη ασθένεια για την οποία μπορεί κανείς να πάρει ακόμα και προληπτική αγωγή για να μη νοσήσει.
Ας υπολογίσουμε ότι η γρίπη είναι πάνω από δέκα φορές πιο μεταδοτική από τη λέπρα και ο covid-19 τρεις φορές πιο μεταδοτικός από τη γρίπη. Μέσα στην άγνοια τα λόγια του καθενός είναι πανεύκολα.....

Ανώνυμος είπε...


Καλλιτέχνες που απασχολούν τα κοσμικά περιοδικά για την έντονη προσωπική ζωή του και τις συχνές εναλλαγές συντρόφων(σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα αυτά) βγαίνουν και μιλούν για το πόσο καλοί πιστοί είναι και πόσο πρόθυμοι είναι να... μεταλάβουν! Με βάζουν σε σκέψεις αυτές οι δηλώσεις.

Related Posts with Thumbnails