Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΣΙΩΠΗΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕ ΚΕΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΤΤΙΚΟΝ"...

Ο Σύλλογος Φίλων Κτήματος Τατοΐου σε συνεργασία με το "Κάθε Σάββατο στην Αθήνα" του Νίκου Βατόπουλου  προέβησαν χθες το βράδυ στις 8 σε μια σιωπηλή διαμαρτυρία με κεριά, έξω από τον Κινηματογράφο Αττικόν (στην οδό Σταδίου), ο οποίος καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά κατά τα πρωτοφανή επεισόδια της περασμένης Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας. 
 Ήταν μια πρώτη αυθόρμητη αντίδραση για την συστηματική καταστροφή και εξαθλίωση του κέντρου της πόλεως των Αθηνών.
Ανάμεσα σε κείνους που έσπευσαν να δώσουν το παρόν και η συγγραφέας Αθηνά Κακούρη, αγαπημένη της Ιδιωτικής Οδού, η οποία γνωρίζουμε ότι πονάει για την καταστροφή της καρδιάς της Αθήνας. 
Ας ελπίσουμε να μη ζήσουμε ξανά τέτοιους βανδαλισμούς. 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι,που το γράφω,αλλά θα ΞΑΝΑ-
ΔΟΥΜΕ,όσο το κράτος ΔΕΝ θέλει να ξεριζώσει τη ρίζα του κακού και όσο τέτοιες καταστάσεις ΚΑΠΟΥ ή ΚΑ-
ΠΩΣ το εξυπηρετούν!!Δεν πρέπει να είμαστε τόσο συγκαταβατικοί(για να
μη χρησιμοποιήσω άλλη λέξη),ώστε να
πιστεύουμε ότι δεν έχει εκείνους τους μηχανισμούς,για να το κάνει!Πώς παλιότερα και με παλιά μέσα ανα
κάλυπτε τους ΠΡΑΓΜΑΤΙ,όπως αποδεί-
χθηκε από τη σημερινή δράση τους-
ΕΧΘΡΟΥΣ της πατρίδας και τους μάν-
τρωνε ή τους έστελνε στα ξερονήσι-
α!!!Και ΣΗΜΕΡΑ οι ίδιοι επιχαίρουν,
αν δε ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στους βανδαλισμούς!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίες εποχές αναπολείς 7.07!Και κυρίως γεμάτες χριστιανική αγάπη και πρακτική,όπως έλεγε και το αγαπημένο σου σλόγκαν,το "Ελλάς-Ελλήνων-Χριστιανών"..Αλήθεια,να υποθέσω οτι πιστεύεις μαζί με τον Πάγκαλο πως το μνημόνιο είναι ευλογία για τον τόπο;

Political incorect είπε...

Το μνημόνιο ευλογία; Α, πα πα... Ευλογία θα είναι η ασύντακτη χρεωκοπία και η επιστροφή στη δραχμή, η πείνα και το χάος, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τη "λαϊκή εξουσία" τύπου Β. Κορέας και Αλβανίας του Χότζα. Όσο για το "Ελλάς-Ελλήνων-Χριστιανών", αρκετά μας πρήξατε σαράντα χρόνια με την άθλια προπαγάνδα σας. Στην εξαετία 67-73 η Ελλάδα γνώρισε άνευ προηγουμένου οικονομική ανάπτυξη, έγιναν δημόσια έργα, υπερπολλαπλασιάστηκαν τα κονδύλια για την Παιδεία, δόθηκαν δάνεια στους αγρότες τα οποία αργότερα τους τα χάρισαν. Οι δε πρωτεργάτες της επαράτου Χούντας πέθαναν πάμφτωχοι στη φυλακή, χωρίς να έχει ακουστεί εναντίον τους ο παραμικρός υπαινιγμός για οικονομικά σκάνδαλα στα 6 χρόνια που άσκησαν απόλυτη και ανεξέλεγκτη εξουσία. Συγκρίνετε τα όσα ακολούθησαν στη Μεταπολίτευση στους αντίστοιχους τομείς και βγάλτε επιτέλους το σκασμό. Το δε ψευτοπολυτεχνείο σας, το μόνο που δεν κατάφερε ήταν να ρίξει τη χούντα, όπως ηλιθιωδώς γαβγίζετε τελευταία ("η χούντα δεν τελείωσε το 73"). Κατάφερε όμως να ματαιώσει την πορεία στην ομαλή αποκατάσταση του κοινοβουλευτισμού που είχε δρομολογήσει η κυβέρνηση Μαρκεζίνη, με τις προγραμματισμένες εκλογές για το Φεβρουάριο του 74. Εκλογές που δεν έγιναν ποτέ, εξαιτίας της δικτατορίας του Ιωαννίδη που προέκυψε μετά την ψευτοεξέγερση, έκανε το βλακώδες πραξικόπημα στην Κύπρο, τα θαλάσσωσε με την εισβολή και μετά φώναξε σαν σωτήρα τον ψευτοεθνάρχη, για να μας πει στον Αττίλα 2 που έγινε επί των ημερών του, ότι η Κύπρος κείται μακράν. Όσο για τα αποκαΐδια του κέντρου της Αθήνας κ. Ανδρεόπουλε μήπως και γι' αυτά φταίει ο ρασοκουκουλοφόρος ο Εφραίμ; Μήπως οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των για πολλοστή φορά βανδαλισμών δεν έχουν σαφές πολιτικό αριστερό στίγμα; Μήπως έχουν άδικο όλοι αυτοί που με όλες αυτές τις αθλιότητες από το 74 και μετά λένε "πού 'σαι Παπαδόπουλε;"

Ανώνυμος είπε...

Incorrect, ελπίζω να ξέρεις οτι με πολλά ονόματα βγαίνουν άτομα που ανήκουν μόνο σε δυο κλάδους:Ο ένας είναι οι ασφαλίτες,τον άλλο βρες τον μόνος σου και διάλεξε σε ποιόν από τους δυο ανήκεις,έτσι κι αλλιώς διαφορά δεν έχει.Στο υπόλοιπο υβριστικό παραλήρημα δεν θα απαντήσω γιατί δεν έχω ειδικευτεί στην ψυχιατρική.Ζήσε τις ονειρώξεις σου και καλόν ύπνο...

Ανώνυμος είπε...

Προτιμώ να με κυβερνάνε κλέφτες και λωποδίτες που τους έχω εκλέξει εγώ, άρα έχω και την ευθύνη και που στο κάτω - κάτω μπορώ να τους ξαποστείλω στις επόμενες εκλογές, παρά να δεχθώ κάποιον ψυχοπαθή τσαρλατάνο, που αυτοδιορίζεται εθνοσωτήρας, να μου κάτσει στο σβέρκο με το έτσι θέλω.
Ευτυχώς η πλειοψηφία του ελληνικού λαού έχει αξιοπρέπεια και αυτοί που αρέσκονται στον ραγιαδισμό και λένε "πούσαι Παπαδόπουλε" είναι ελάχιστοι.

Related Posts with Thumbnails