Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

ΟΙ ...ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ "ΑΝΤΙ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ"



Το ενδιαφέρον με τους αυτοαποκαλούμενους “αντι-οικουμενιστές” είναι η διαβολική νοοτροπία τους στον τρόπο αντιμετώπισης της άλλης άποψης.
Βγήκε ο συνάδελφος Κώστας Νούσης από την Λάρισα και έγραψε ό,τι έγραψε. Του απαντούν, λοιπόν, με προσωπικά δεδομένα και άθλιες επιθέσεις: ΓΕΧΑϊτης αχάριστος, προδότης, εσύ δεν ήσουνα που έκανες εκείνο το άλλο, που σε ταϊζαμε, που σε τρέφαμε κ.ο.κ. Πάνε όσο πιο πίσω μπορούν, εί δυνατόν και στον τρόπο με τον οποίο ...συνελήφθη ο συνάδελφος στην κοιλιά της μητέρας του, για να τον χτυπήσουν. Έχουν φάκελο στην "Ασφάλειά" τους κι αν τολμήσεις... τον ανασύρουν!
Μας αποκαλύπτουν, κατ' αρχήν, ότι η ΓΕΧΑ είναι “αντι-οικουμενιστική”. Ξέρω πως όλα σχεδόν τα έντυπα των οργανώσεων έχουν μια τέτοια, ήπια θα έλεγα, γραμμή. Όμως δεν έχουμε επίσημες τοποθετήσεις τους για το θέμα. Αντιθέτως, πολλοί οργανωσιακοί “υπακούοντας στον επίσκοπο”, όπως λένε, συμμετείχαν στην υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, όταν επισκέφθηκε την πόλη τους, και πάντως δεν ζητούν την καθαίρεσή του, όπως κάποιοι Οδυσσείς, ταυτόσημοι της κολάσεως. Μάλιστα, πολλές οργανωσιακές ομάδες επισκέπτονται το Φανάρι και φωτογραφίζονται με τον Πατριάρχη. Οι “αδελφοί” του Κ. Νούση πάντως υπεραμύνονται μιας σφόδρα “αντι-οικουμενιστικής” ΓΕΧΑ, που μάλλον δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, για πολλούς λόγους.
Απο κει και πέρα η πρακτική των “αντι-οικουμενιστών” είναι γνωστή. Θέλουν να σε πλήξουν με κάθε τρόπο. Στην εργασία σου, στην υπόληψή σου, στην όλη σου υπόσταση. Ευτυχώς που δεν είχα ποτέ επαφή με δαύτους και μπορώ να τιμώ στο ιστολόγιό μου ανθρώπους που σημάδεψαν με το έργο και τη σκέψη τους τον νεοελληνικό μας βίο, οι οποίοι προκαλούν αλλεργία στους πάσης φύσεως Οδυσσείς – ντετέκτιβ των κρεβατοκάμαρών τους!
Ας το πάρουν, όμως, απόφαση οι δυστυχείς αυτοί, ότι όχι ο Οικουμενικός Πατριάρχης, αλλά όλη η Ορθοδοξία διά των Προκαθημένων της και όχι μόνον, διαλέγεται και θα διαλέγεται. Ας ηρεμήσουν λιγάκι, γιατί είναι κρίμα να βιώνουν την κόλαση από τώρα, εξουθενώνοντας παντοιοτρόπως όποιον δεν τους προσκυνά κατά πως θέλουν.

Τους αφιερώνω το Τοπίο με αγγέλους του ζωγράφου Γιώργου Δέρπαπα, για να θυμούνται ότι υπάρχουν και άγγελοι κι όχι μόνο δαίμονες, τους οποίους βλέπουν παντού!

3 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Δυστυχώς έχεις επαφές με άλλους χειρότερους ανθρώπους... θα ήσουν πολύ τυχερός αν μπορούσες να συναναστραφείς με ανθρώπους που είναι κατά του οικουμενισμού γιατί θα μπορούσες να ζεις στο σωστό δρόμο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ακολουθείτε ανθρώπους που έχουν ως μόνο τους στόχο την εξάπλωση της εξουσίας και της φήμης τους και δεν εμπιστεύεστε την αλήθεια του Χριστού μας την οποία πρεσβεύει ΜΟΝΑΧΑ η Ορθόδοξη Πίστη. Χαρακτηρίζετε τους ανθρώπους που υποστηρίζουν τις Αλήθειες τις εκκλησίας μας ως «αντί-οικουμενιστές» και ως «Οδυσσείς» στην πραγματικότητα όμως άλλοι είναι αυτοί που έχουν χάσει την Ιθάκη και έχουν παραπλανηθεί από τις « Σειρήνες». Και τέλος αυτά που λέτε για την κόλαση, ας αφήσουμε το Θεό, κύριε Ανδριόπουλε, να κρίνει και να μην ονειροβατούμε και νομίζουμε πως θα κριθούμε με βάση τα κριτήρια των ανθρώπων.

Ανώνυμος είπε...

Exoυμε φακελο και για σενα Ανδριοπουλε.
Καποια μερα θα τον ανοιξουμε και τοτε αμαρτωλοι,που φυγετε;
Ναι ρε, εχουμε για πολλους φακελλους, τι να κανουμε;

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη,

δεν είσαι ειλικρινής, όταν λες ότι δεν έχεις σχέσεις με δαύτους, του ΓΕΧΑτζήδες.
Μαθαίνω ότι καθημερινά και συστηματικά στον χώρο εργασίας σου συνομιλείς και σχεδόν ταυτίζεσαι με ένα σωτηρικό και ΓΕΧΑτζή, γνήσιο τέκνο των οργανώσεων.
Πως λοιπόν καταδέχεσαι να συνομιλείς με δαύτον ; Πως και δεν του έχεις κηρύξει και αυτού πόλεμο ; Πως και δεν του έχεις κόψει την καλημέρα ;
Μήπως είσαι διχασμένη προσωπικότητα ;
Περιμένουμε απαντήσεις και όχι όπως συνήθως να κρύβεσαι, όταν δεν σε συμφέρει να μιλάς.

Related Posts with Thumbnails