Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2009

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ


Aπόψε στην Στοά του Βιβλίου στην Αθήνα τα βραβεία του 54ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς, για τη συγγραφή βιβλίων για παιδιά.

Το βραβείο Τατιάνα Σταύρου απονεμήθηκε στην πολυβραβευμένη συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας Γιολάντα Πατεράκη, για το σύνολο του έργου της.Την όλη εκδήλωση πλαισίωσε μουσικό σύνολο που ερμήνευσε παιδικά τραγούδια - που κάνουν και για μεγάλους - της Τατιάνας Ζωγράφου. Ερμήνευσε η ίδια και η σοπράνο Δάφνη Πανουργιά. Έπαιξαν οι μουσικοί: Νίκος Μπουζάνης - πιάνο, Παναγιώτης Κανελλόπουλος - μαντολίνο, Βαγγέλης Ζωγράφος - κοντραμπάσσο, Αμαλία Κουντούρη - φλάουτο.
Αρκετά από τα τραγούδια που ακούστηκαν ήταν σε στίχους της Βεατρίκης Κάντζολα - Σαμπατάκου, που είναι μέλος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς.
3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κ. Ανδριοπουλε εισαι ενας ανθρωπος με ταλέντα. οι παρουσιάσεις που κάνεις, οπως αυτή, ειναι ωραίες. γιατι αναλίσκεσαι σε εμπαθη δημοσιεύματα σχετικά με τα εκκλησιαστικά/εκκλησιολογικά θέματα; ειναι κρίμα να αδικείς τον ευατό σου.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 11:28 και συμπληρώνω:
Μ' αυτές τις αναρτήσεις περί οικουμενισμού, αντιοικουμενισμού κ.λ.π. μη περιμένεις να αλλάξει μυαλά κανείς απ' αυτούς, όσο ισχυρά επιχειρήματα και αν επικαλείσαι εσύ και διάφοροι άλλοι.
Αντίθετα ρίχνεις λάδι στη φωτιά, πολώνεις τη κατάσταση και τελικά τους δίνεις αξία και υπόσταση, κάτι που δεν διαθέτουν.

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη, τα βραβεία τελικά ανακοινώθηκαν κάπου και δεν τα βρίσκω, αυτή η σελίδα δεν αναφέρει κάτι...

Related Posts with Thumbnails