Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (BINTEO)

Ένας κληρικός της Μητροπόλεως Πατρών που ονομάζεται Θεόδωρος Μπουλιέρης καλεί τους πιστούς με βιντεάκι του στο facebook να συμμετάσχουν στην "μεγάλη μηχονοκίνητη παρέλαση", σήμερα, 28η Οκτωβρίου 2020, στις 11.30 μ.μ. στη Veso Mare, για να "τιμηθεί" η επέτειος του ΟΧΙ με αυτόν το τρόπο, μιας και δεν επιτρέπονται επίσημες παρελάσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Προφανώς, λοιπόν, συμμετέχει και η Μητρόπολη Πατρών στην "μεγάλη μηχανοκίνητη" αντι-παρέλαση,. Άραγε, με κάθε μέσο, όπως προτρέπει ο κληρικός: Με αυτοκίνητο, με μηχανάκι, με ποδήλατο και με πατίνι;  Ο ποιμενάρχης, μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, τι θα προτιμήσει από όλα αυτά που προτείνει ο κληρικός του; 

Δεν θέλω να διανοηθώ ότι θα λείψει ο ποιμενάρχης από αυτό το "ραντεβού με την ιστορία", όπως το χαρακτήρισε ο κληρικός του. 

Θα πρέπει να είναι εκεί για να αναχαιτίσει με τον πατρικό του λόγο και τους αναρχικούς που ήδη έχουν συγκεντρωθεί για να ματαιώσουν αυτό το "ραντεβού με την ιστορία".

Π.Α.Α.

Από την μηχανοκίνητη παρέλαση με τη συμμετοχή της Μητροπόλεως Πατρών 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του flamis.gr: "Ένταση προκλήθηκε μεταξύ πολιτών που πραγματοποιούσαν παρέλαση στη συμβολή των οδών Γούναρη και Αγίου Ανδρέου και των αστυνομικών οι οποίοι προσπάθησαν να τους σταματήσουν. Η παρέλαση τελικά συνεχίστηκε στην οδό Γούναρη. Μπροστάρης ένας ιερέας με ελληνική σημαία. Ο οποίος δεν δίστασε να συνομιλήσει με αστυνομικούς… ανεβάζοντας τους τόνους."

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε, επί Κατοχής, οι ρουφιάνοι φορούσαν κουκούλα.
Σήμερα, μπορούν να ρουφιανεύουν και χωρίς αυτήν.

Related Posts with Thumbnails