Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Κ. ΦΛΑΜΗ Ο ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ


Μετά από διαβούλευση μεταξύ δικηγόρων και εκατέρωθεν παρεμβάσεις των πρωταγωνιστών της δίκης, «τα βρήκαν» ο μηνυτής ιερέας π. Αναστάσιος Γκοτσόπουλος και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Φλαμής. Ο δεύτερος είχε μηνυθεί για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση επειδή είχε χαρακτηρίσει τον ιερέα (για το θέμα των εμβολίων και της πανδημίας) «ταλιμπάν», είχε γράψει ότι ο παπάς μιλώντας για το εμβόλιο λέει «παπάτζες» κλπ. Ο δημοσιογράφος υπέγραψε δήλωση επαναλαμβάνοντας πως η κριτική ήταν στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής αντιμετώπισης των πραγμάτων, όμως οι όροι που χρησιμοποιήθηκαν έθιγαν τον ιερέα, οπότε δεν θα χρησιμοποιηθούν εκ νέου στο μέλλον. Ο πατήρ Αναστάσιος δήλωσε πως επιθυμεί την δημοσιογραφική κριτική, χωρίς όμως όρους όπως «ταλιμπάν» κλπ. Οι δύο πλευρές «τα βρήκαν» εξωδικαστικά και ο π. Αναστάσιος ανακάλεσε τη μήνυση. Ετσι το Τριμελές Πλημμελειοδικείο δεν εκδίκασε καν την υπόθεση. Αλλωστε το πρώτο βήμα για να τα «βρουν» οι δύο πλευρές είχε γίνει την περασμένη Τετάρτη όταν ο π. Αναστάσιος ζήτησε να μιλήσει στην δημοσιογραφική ραδιοφωνική εκπομπή του Κ. Φλαμή, κάτι που όντως έγινε. Μετά το τέλος της διαδικασίας στο Δικαστήριο Πατρών, π. Αναστάσιος και Κ. Φλαμής (που είναι και παλαιοί συμμαθητές στην ίδια τάξη στο Πρότυπο Λύκειο Πατρών) έδωσαν τα χέρια. Και μάλιστα ανανέωσαν το ραδιοφωνικό τους ραντεβού για τις προσεχείς ημέρες ώστε ο π. Αναστάσιος να συνεχίσει να εκθέτει τις απόψεις του για το ζήτημα της πανδημίας και της διαχείρισής του από την Εκκλησία. Θα πρέπει να τονιστεί πως μάρτυρες υπεράσπισης του Κ. Φλαμή είχαν κληθεί να καταθέσουν (αλλά δεν χρειάστηκε τελικά) οι δημοσιογράφοι Κωνσταντίνος Μάγνης (Δ/ντης Σύνταξης Εφημ. Πελοπόννησος), Γιώργος Καρβουνιάρης (Γραμματέας ΕΣΗΕΠΗΝ – Alpha news) και Κώστας Λογαράς (Φιλόλογος – Συγγραφέας).

Σχόλιο Ιδιωτικής Οδού

Άραγε σε ποιο δικαστήριο ο καταδικασμένος από την Ελληνική Δικαιοσύνη κληρικός της Μητροπόλεως Πατρών Αναστάσιος Γκοτσόπουλος, που έχασε την εναντίον μου αγωγή και ανακάλεσε την μήνυση εναντίον του Κωνσταντίνου Φλαμή, θα μας πει - επιτέλους - ποιοι είναι αυτοί που με "χρησιμοποιούν" για να κάνω "τη βρόμικη δουλειά τους". 
Επειδή ο κληρικός Γκοτσόπουλος έχει μια ...αλλεργία σε "χαρακτηρισμούς" για τον εαυτό του, ας μη λησμονεί τι έχει πει και τι έχει γράψει. Έχω πολλούς "χαρακτηρισμούς" του στη φαρέτρα μου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails