Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

"Σεβ. Αργολίδος, ετεμαχίσατε τον Άγιον;"


Του Παναγιώτη Αντ. Ανδριόπουλου
Γράφει η εφημερίδα «Ορθόδοξος Τύπος» στο φύλλο της 6ης Δεκεμβρίου 2019, σελ. 8:
«Ο γνωστός προωθητής του Φαναρίου με κάθε τίμημα κ. Π. Ανδριόπουλος προκειμένου να εύρη μίαν ακόμη αφορμήν να κατηγορήσει τους «κακούς» Ρώσους εγείρει ζήτημα τεμαχισμού του Αγ. Λουκά του Ιατρού. Μόνον που όπως εις μίαν κλοπήν δεν ευθύνεται μόνον ο κλέπτης αλλά και ο κλεπταποδόχος, τοιουτοτρόπως εδώ ευθύνεται και ο Σεβ. Αργολίδος! Ποίον άλλον θα εγκαλέσουν οι Φαναριώται εις το εδώλιόν τους.»
Και στη συνέχεια η εφημερίδα παραθέτει το κείμενό μας της 1ης Δεκεμβρίου 2019, με τίτλο:

Δυστυχώς για τους ρωσόφιλους του "Ορθοδόξου Τύπου" δεν έχω ανάγκη να εγκαλέσω κανέναν ρώσο σε κανένα εδώλιο «Φαναριωτών».
Τα πράγματα είναι απλά και από την αλήθεια δεν μπορεί να ξεφύγει κανείς.  
Εφ’ όσον βρέθηκε «άφθαρτη» η καρδιά του Αγίου Λουκά του Ιατρού κατά την ανακομιδή των λειψάνων του στην Κριμαία, πώς περιάγει αποτμήματά της στην Ελλάδα ο μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος;
Ή οι Ρώσοι τεμάχισαν την «άφθαρτη» καρδιά του Αγίου και έδωσαν και στον Σεβ. Αργολίδος «για ευλογία» ή ο μητροπολίτης Νεκτάριος μας κοροϊδεύει και μας πλασάρει μια ανύπαρκτη καρδιά του Αγίου Λουκά. Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους εν Ελλάδι τόπους, οι οποίοι κατέχουν αποτμήματα της καρδιάς του Αγίου Λουκά.
Θα μας πουν οι Ρώσοι αν τελικά τεμάχισαν την «άφθαρτη» καρδιά του Αγίου και πού έδωσαν τα όποια αποτμήματα και …πόση «άφθαρτη» καρδιά έμεινε στην Κριμαία;

1 σχόλιο:

Elias Yiannopoulos είπε...

Χαίρετε.Δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοθαυμασει στην απειροκαλη διατύπωση του "Ορθόδοξου Τύπου".Το...χριστιανικοτατο μένος για το Φανάρι ή την ασυναρτησια των συλλογισμων τους;;""Ο κ.Παναγιωτης Ανδριοπουλος...εγειρει ζήτημα τεμαχισμου του Αγ.Λουκα του Ιατρού"".Λες και χρειαζόταν να το εγειρει κάποιος για να υπάρχει!!Κύριοι του Ορθόδοξου Τύπου, το ζήτημα...εγειρεται από την...κοινή λογική...αυτεπαγγελτα!!Πως βρέθηκαν κομμάτια της αφθαρτης καρδιάς του Αγίου στα χέρια του Αργολιδος;;Εμπορεύεται η Εκκλησία της Ελλάδος λειψανα Αγίων;;Προωθεί τον παγανισμο και την ειδωλολατρια;;Με ευφυολογηματα και ακατασχετη συνωμοσιολογια δεν ξεπλενεται το ονειδος του τσαρλατανισμου και της αγυρτειας των σύγχρονων επισκοπων της ελλαδικης εκκλησίας.Αρκετα με τον κομπογιανιτισμο της περιφορας λειψανων.Ουτε οι οπαδοί της μαύρης μαγείας δεν πέφτουν σ'αυτο το άθλιο επίπεδο."Εν πνευματι και αληθεια δει τον Θεόν προσκυνειν".Και μετά αναρωτιομαστε γιατί οι προτεσταντικες ομολογιες πολλαπλασιαζονται σ'ολον τον κόσμο.Γιατι γίναμε ειδωλολατρες εμείς οι κατ'ονομα Ορθόδοξοι.Γι'αυτο,κύριοι του "Ορθόδοξου Τύπου"!!

Related Posts with Thumbnails