Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

"ΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΓΟΣ;" ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ


Από πρόβα για το μουσικό παραμύθι στο Μέγαρο Μουσικής

Μα πότε θα φτάσει αυτός ο Μάγος; 
Σήμερα Σάββατο 28 & αύριο 29 Δεκεμβρίου 2019, στις 5 το απόγευμα, στο πλαίσιο του Κύκλου Χριστούγεννα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα παρουσιαστεί ένα χριστουγεννιάτικο μουσικό παραμύθι για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά. Περιπέτειες διασκεδαστικές, με πολλές αιφνίδιες ανατροπές και χιούμορ, είναι οι περιπέτειες του τέταρτου Μάγου των Χριστουγέννων, του Μάγου Αβασάλ, που όλο κάτι του τύχαινε, όλο κάποιον συναντούσε κι όλο καθυστερούσε να φτάσει στη φάτνη, κοντά στο νιογέννητο Χριστό, ώσπου… 
Το παραμύθι της Ιουλίτας Ηλιοπούλου συνδυάζεται με την πρωτότυπη μουσική και τα τραγούδια του Γιώργου Κουρουπού. Τα τραγούδια, που ερμηνεύουν ο Σπύρος Σακκάς και η Δάφνη Πανουργιά συνοδεία πιάνου/keyboards, φλάουτου, βιόλας και κρουστών, εναλλάσσονται με την αφήγηση, ενώ τα έργα του Γιάννη Κόττη που προβάλλονται στη μεγάλη οθόνη συμπληρώνουν την ατμόσφαιρα της μοναδικής γιορτής των Χριστουγέννων. 
Παραμύθι-Αφήγηση: Ιουλίτα Ηλιοπούλου 
Μουσική- Τραγούδια: Γιώργος Κουρουπός 
Ζωγραφική: Γιάννης Κόττης 
Τραγουδούν: Σπύρος Σακκάς, Δάφνη Πανουργιά 
Πόπη Μαλαπάνη keyboard, πιάνο 
Ναυσικά Τσάρα φλάουτο 
Ηλίας Σδούκος βιόλα 
Θοδωρής Βαζάκας κρουστά
Τα εισιτήρια και για τις δύο παραστάσεις έχουν εξαντληθεί. 

Το παραμύθι της Ιουλίτας Ηλιοπούλου "Μα πότε θα φτάσει αυτός ο Μάγος;" κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ίκαρος (2017) και στην έκδοση περιλαμβάνεται και ένα CD με ηχογραφημένο το μουσικό παραμύθι.

1 σχόλιο:

ΜΑΓΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ είπε...

Ευχαριστούμε!! Θαυμάσια δουλειά!!!

Related Posts with Thumbnails