Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ΒΗΜΟΘΥΡΟ: Παρουσίαση του πρώτου τεύχους την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου

Πραγματικά κάτι καινούργιο γεννιέται στον χώρο της θεολογίας και του πολιτισμού. Το Βημόθυρο είναι το δεύτερο μεγάλο ρίσκο, φρονώ, των φίλων Εύης Βουλγαράκη και Δημήτρη Πισίνα. Οι εκδόσεις μαϊστρος είναι το πρώτο τους και επιτυχημένο. Τώρα επανέρχονται ...δριμύτεροι μ' ένα περιοδικό - τόμο, που περιλαμβάνει σπουδαία θεματολογία, με ανοιχτούς ορίζοντες και η όλη προσπάθεια διακρίνεται από υψηλή αισθητική.
Την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Σ. Βασιλικός, αίθουσα Olympia (Μιχαλακοπούλου 114), θα παρουσιαστεί το πρώτο τεύχος του τριμηνιαίου περιοδικού Βημόθυρο με εκτενές αφιέρωμα στην Παναγία.
Χαίρομαι πολύ διότι στην Συντακτική Επιτροπή του περιοδικού είναι σημαντικοί επιστήμονες και μεταξύ τους ο φίλος Ρόνι Μπου Σάμπα από τον Λίβανο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορουμε να εχουμε περισσότερα ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ για το συγκεκριμενο περιοδικο και για τις εκδόσεις μαίστρος που αναφέρετε; εκδόσεις (εκδοτικος οικος ειναι ή τίτλος περιοδικου); οπως το γράφετε δεν βγαίνει σωστό νόημα. Παρακαλω αν δεν θέλετε μην απαντήσετε αλλά σε περίπτωση απάντησης να ειστε σαφής γιατί ξέρω πολύ καλά τι ζητάω

Δ.Π.

Roni Bou Saba روني بو سابا είπε...

http://www.maistros.info/

Ανώνυμος είπε...

η διευθυνση που δίνετε δεν δίνει τα στοιχεία που ζητάω. γράφει μόνο για τον...αέρα! πιθανον δεν ειναι ολοκληρωμένη. επαναλαμβάνω όμως ότι θελω ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Related Posts with Thumbnails