Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Η "ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΟΣ" ΣΤΗΝ "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ" ΓΙΑ ΤΗ "ΝΙΚΗ"


Η δημοσιογράφος Άντα Ψαρρά γράφει σήμερα στην "Εφημερίδα των Συντακτών" για τα δύο κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου "Ελληνική λύση" και "Νίκη". 
Στην αναφορά της στο κόμμα "Νίκη" του Δ. Νατσιού, παραπέμπει και στην "Ιδιωτική Οδό" και μάλιστα στο κείμενό μας "Ο Δημήτρης Νατσιός του Γιώργου Καραμπελιά"
Γράφει, λοιπόν, η Άντα Ψαρρά: 
"Ενδιαφέρουσες αυτές οι παρατηρήσεις, μόνο που όπως παρατηρεί την επομένη (31.5) στο αξιόλογο ιστολόγιό του «Ιδιωτική Οδός» ο θεολόγος και ερευνητής Παναγιώτης Ανδριόπουλος, «ο Γιώργος Καραμπελιάς ήταν αυτός που συνεργάστηκε στενά επί χρόνια με τον Δημήτρη Νατσιό, στο όνομα της “πονεμένης ρωμιοσύνης”. Ηταν μαζί, σφιχταγκαλιασμένοι, σε τηλεοπτικές εκπομπές, σε παρουσιάσεις βιβλίων, σε ημερίδες, σε συνέδρια, κοντολογίς για κάμποσα χρόνια συμπορεύονταν!». 
Μη βιαστεί κανείς να χαρακτηρίσει «αντίχριστο» τον κ. Ανδριόπουλο. Εχει, άλλωστε, τιμηθεί από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο με το «Οφφίκιο του Αρχοντος Δικαιοφύλακος της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας». Και μπορεί κανείς εύκολα να διαπιστώσει ότι ο Νατσιός υπήρξε όντως ένας από τους βασικούς παρουσιαστές των βιβλίων του Καραμπελιά, παρόντος του συγγραφέα σε εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails