Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ


Σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε σήμερα, Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022, από το μονομελές πρωτοδικείο Πατρών ο κληρικός της Μητροπόλεως Πατρών Αναστάσιος Γκοτσόπουλος, ο οποίος είχε λειτουργήσει στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου στις 25 Μαρτίου 2020 παρά τις κυβερνητικές απαγορεύσεις. Άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος. 
Εξω από τη δικαστική αίθουσα είχαν συγκεντρωθεί απο το πρωί δεκάδες υποστηρικτές του.
Βγαίνοντας από τα Δικαστήρια της Πάτρας, ο π. Αναστάσιος Γκοτσόπουλος δήλωσε πως η απόφαση αυτή δεν τροποποιεί στο ελάχιστο την στάση του. «Ως ορθόδοξος κληρικός και ως έλληνας πολίτης ήμουν υποχρεωμένος να λειτουργήσω και θα συνεχίσω να λειτουργώ» σημείωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Η παραβίαση, η περιφρόνηση της συνταγματικής τάξης όπως παρουσιάστηκε στο ελληνικό δικαστήριο δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από κανέναν. Είμαι βέβαιος ότι η απόφαση αυτή θα πέσει στα ανώτερα ελληνικά δικαστήρια ακόμα και στο ευρωπαϊκό».

    

ΠΑΤΡΑ: Κατάρες στον Κωνσταντίνο Φλαμή από “οπαδούς” του π. Γκοτσόπουλου! ΒΙΝΤΕΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! Κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του! 


Λεκτική επίθεση σε βάρος του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Φλαμή από θερμούς υποστηρικτές του π. Αναστασίου Γκοτσόπουλου, εφημέριου του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στο τέλος της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας στην οποία ο ιερέας καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση αφού λειτούργησε τον Ι.Ν. ανήμερα της 25ης Μαρτίου 2020 εν μέσω πανδημίας και παραβιάζοντας τις αποφάσεις της κυβέρνησης και της ηγεσίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Εκείνη την ημέρα όλοι οι Ναοί ήσαν κλειστοί… εκτός του Αγ. Νικολάου στην Πάτρα. Φανατικός οπαδός του π. Αναστασίου έλεγε “ψευτοπαλικαρά” τον δημοσιογράφο επειδή με την κάμερά του για λογαριασμό του Antenna έκανε το επίμαχο ρεπορτάζ εκείνη την ημέρα. Ενας άλλος κινήθηκε απέιλητικά εναντίον του δημοισογράφου και απομακρύνθηκε από αστυνομικό ένώ ένας ιερέας κατέβασε το μικρόφωνο του δημοσιογράφου την ώρα που ο π. Αναστάσιος… έκανε δηλώσεις στα κανάλια! Κάποιες γυναίκες δε καταριούνταν τον δημοσιογράφο για ασθένειες και του έλεγαν πως… θα πρέπει να φοβάται τον Θεό για όσα μετέδωσε εκείνη την ημέρα.

 

Σχόλιο Ιδιωτικής Οδού:
- Οι οπαδοί του κληρικού Γκοτσόπουλου είχαν την αναμενόμενη γηπεδική συμπεριφορά, ανάλογη του "δημοκρατικού φρονήματος" του μέντορά τους. 
- Ο ίδιος δήλωσε πως η καταδικαστική απόφαση "θα πέσει στα ανώτερα ελληνικά δικαστήρια ακόμα και στο ευρωπαϊκό", δηλαδή μια ζωή χαμένη στα δικαστήρια!
- Ευχαρίστησε τον μάρτυρα υπεράσπισής του, αποτειχισμένο κληρικό Θεόδωρο Ζήση!  Αφού τον θαυμάζει γιατί δεν τον μιμείται στην "αγία" αποτείχιση; 
- Με το ...καλό και στις επόμενες δίκες. Και προπαντός να λειτουργεί και να προσεύχεται για να κερδίσει και καμία, καμιά φορά...


Ας θυμηθούμε και το σχόλιο μας για το θέμα για το οποίο καταδικάστηκε ο κληρικός Γκοτσόπουλος. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails