Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

«ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ»: Η έκπληξη της 12ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη!


Μια ανεπανάληπτη εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 στη 12η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη! 
Συγκεκριμένα, στο περίπτερο των εκδόσεων ΕΝ ΠΛΩ, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του π. ΒΑΡΝΑΒΑ ΓΙΑΓΚΟΥ με τίτλο «ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ» το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ». 
Η προσέλευση των φιλαναγνωστών στη συγκεκριμένη εκδήλωση προκάλεσε το αδιαχώρητο και η όλη εικόνα της εκδήλωσης ξέφυγε από τις «κλασικές» παρουσιάσεις βιβλίων, αποτέλεσε δε την ευχάριστη έκπληξη ανάμεσα στο πλήθος των 280 εκδηλώσεων του τετραημέρου! Γεγονός επίσης και η μεγάλη συμμετοχή της νεολαίας που ήταν απρόσμενη και συζητήθηκε θετικά! 
Για το βιβλίο, που πρόσφατα κυκλοφόρησε, αναφέρθηκαν ο Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου και Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης π. Σωφρόνιος Γκουτζίνης και ο Ομ. Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Ανέστης Κεσελόπουλος. Και οι δύο με εξαιρετικό τρόπο στάθηκαν στον ξεχωριστό αντισυμβατικό λόγο του π. Βαρνάβα και στο στοχασμό συγκατάβασης, συγχωρητικότητας και αυτογνωσίας που αποπνέει η κάθε σελίδα τού βιβλίου. Τη βραδιά έκλεισε με τον γνωστό πρωτότυπο λόγο του ο π. Βαρνάβας Γιάγκου!
Το συντονισμό της παρουσίασης του βιβλίου «ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ» είχε ο υπεύθυνος των εκδόσεων «ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ» κ. Νίκος Δ. Σαμπαζιώτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails