Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΘΑ "ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΗΣΕΙ" ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΑΡΧΙΜ. ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ;


Κάποιος ανώνυμος, φυσικά, μου έστειλε το παρακάτω σχόλιο:
Κ. Ανδριόπουλε, 
ενώ ασχολείστε με τα Αρχιερατικά Συλλείτουργα, μήπως πρέπει να ασχοληθείτε και με τον Andrew Michael Sullivan, ρωμαιοκαθολικό βρετανό συγγραφέα, αρθρογράφο, πολιτικό σχολιαστή και διάσημο μπλόγκερ ο οποίος καταλήγει σήμερα στο συμπέρασμα και δηλώνει δημόσια ότι ο Πάπας Βενέδικτος είναι γκέι και σφοδρά ερωτευμένος με τον ομορφότερο άνδρα του Βατικανού τον έμπιστο γραμματέα του και αρχιεπίσκοπο Γκέοργκ Γκάσγουεϊν; 
Θα γράψετε, τώρα, κ. Ανδριόπουλε επιστολές σε Μητροπολίτες, Αρχιεπισκόπους, Πατριάρχες, Εφημερίδες, και στην Ιστοσελίδα σας εναντίον του Andrew Sullivan όπως πράξατε για τον π. Κύριλλο Κωστόπουλο απαιτώντας «εδώ και τώρα να ζητήσει συγνώμη» από τον Πάπα, ή απλά «θα ποιήσετε την νήσσαν»; 
Και αν συμβεί το δεύτερο πως θα εξηγήσετε τη στάση σας εναντίον του π. Κυρίλλου και μάλιστα ως ορθόδοξος θεολόγος; Στη θέση σας θα ένιωθα βαθιά ντροπή, τουλάχιστον...
Το τι λέει ο κάθε βρετανός μπλόγκερ δεν με ενδιαφέρει. Το τι λέει, όμως, ένας ορθόδοξος κληρικός, ο οποίος υποτίθεται ότι εκφράζει την ορθόδοξη θεολογία με ενδιαφέρει. Και στην ορθόδοξη θεολογία και Εκκλησία η πρακτική του κάθε κληρικού Κύριλλου Κωστόπουλου είναι τουλάχιστον ανίερη... 
Δεν επεκτείνομαι. Ο νοών νοείτω. Όταν ο αρχιμ. Κύριλλος Κωστόπουλος βρει την ανδρεία για να ...θριαμβολογήσει δημοσίως για την "δικαίωσή" του περί Πάπα, θα λάβει την κατάλληλη απάντηση.
Φίλος του ιστολογίου που έχει παρακολουθήσει το θέμα έθεσε το υποθετικό ερώτημα:
"Τι θα γινόταν αν στην ορθόδοξη εκκλησία αρχίζαμε και λέγαμε για τους κληρικούς μας ό,τι ακούγεται, ψιθυρίζεται, αναπαράγεται; Θα γεμίζαμε ομοφυλόφιλους, πόρνους και μοιχούς";
Π.Α.Α.

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι, τέτοια θελουμε , μας γράφεις για τραγούδια και χορούς, αίμα, σεχ, και Πάπα, γουστάρουμε , όχι απαραίτητα με αυτή την σειρά!! Είσαι άρχοντας, σε πάω φίλε

Ανώνυμος είπε...

Να πείτε στον ανώνυμο σχολιαστή αλλά και σ΄αυτόν τον π.Κύριλλο.. με την Αγία Έδρα λιγότερα και σοβαρότερα! Άλλο το Βατικανό και άλλο οι παράδρομοι της Μονής Πετράκη και δη καθόλου του 24ώρου....!!!

Ανώνυμος είπε...

Tο θεμα δεν ειναι αν ο Παπας ειναι εκεινο η το αλλο πραγμα που ετσι και αλλιως χωρις χειροπιαστη αποδειξη ειναι σκετο κουτσομπολιο οποιος και να το λεει . Το θεμα ειναι οτι αν ο χριστιανισμος αποχριστιανοποιειται χαριν εκσυγχρονισμου και μαλιστα αυτη η πρακτικη βοηθειται και απο τις κεφαλες τοτε πολυ απλα ο κοσμος λεει αντιο . Και μια που ο λογος περι βρετανου blogger τωρα μολις μπηκα wikipedia και ειδα το ποσοστο θρησκειων στην Μεγαλη Βρετανια . Λοιπον συμφωνα με την στατιστικη του 2009 51 τοις 100 δηλωνουν αθεοι η αγνωστικιστες . Οι αγγλικανοι εχουν 19 τοις 100 οι καθολικοι 8 τοις 100 και οι πρεσβυτεριανοι ποσοστο μολις 2,2 τοις 100 . Αυτο ειναι καμπανακι και για εδω και ας πουν καποιοι οτι δεν ενδιαφερουν οι αριθμοι . Αν γινει καμια στατιστικη και δηλωσει ο κοσμος με κανενα 50 και βαλε τοις 100 τα ιδια με τους Βρετανους και αφησει και οικουμενιστες και αντιοικουμενιστες να κουρευονται τοτε και οι συντηριτικοι και οι εκσυγχρονιστες θα τραβαν τα μαλια τους . Α.Μ

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Αυτό που προβληματίζει είναι ότι ο Πάπας είναι αιρεσιάρχης και υπεύθυνος για την κάλυψη των παιδεραστών φραγκοπαπάδων και όχι η προσωπική του ζωή.

Αν φυσικά αληθεύουν οι κατηγορίες για την προσωπική του ζωή ευχόμαστε πριν πεθάνει να μετανοήσει και να αποκηρύξει τις πλάνες του παπισμού για να μη χάσει την ψυχή του.

Ανώνυμος είπε...

Πέρα από την γελοιότητα των επιχειρημάτων των ετεροδόξων και ομοδόξων λιβελογράφων ρασοφορεμένων και μη, σίγουρα είναι τα παρακάτω:

1ον. Ο ένας είναι θεολογικός νάνος μπροστά στο γίγαντα Ιωσήφ Ράτσιγκερ -πράγμα που ομολογείται και από τους ασπονδους εχθρούς του.
2ον. Οι εγχώριοι και οι αλλοδαποί Καθαροί μάλλον έχουν ξεχάσει πως το ήθος των χριστιανών δεν καθορίζεται από το είδος των εσωρούχων και το ευσεβιστικό προφίλ που καλλιεργούν, αλλά από το άνοιγμα της καρδιάς στο Θεό και τους ανθρώπους! ...έλεον θέλω και ου θυσίαν!
3ον. Έθος αρχαίον είναι η λάσπη που ρίχνεται σε κληρικούς να είναι η κατηγορία του που..., του γυναικά ή του φιλάργυρου... στην περίπτωση του Ράτσιγκερ έχουμε την μομφή περί πουστ.... και κλεψιάς!
Έθος όμως αρχαιότερον.... Φοβερόν το εμπεσείν εις χείρας Θεού ζωντος!!!!
Αν κάτι παπάδες σαν αυτούς εκπροσωπούν την Ορθοδοξία, ε καλύτερα να γίνουμε Μορμόνοι!!!

Και θα το πω για πολλοστή φορά ο Άγιος Μάρκος, ο Εφέσου, δεν ήταν σαν τα μούτρα τους! Μακάρι να του μοιάσουμε όλοι μας στην ανοικτή καρδιά και το ανοιχτό μυαλό και στην προάσπιση της Ορθοδοξίας στο ακέραιο! Αν ζούσε σήμερα ο Μάρκος σίγουρα θα του είχαν κρεμάσει κουδούνια ότι είναι προδότης και που...ς (και για τα κόκκινα παπούτσια που φορούσε, όπως και ο Πάπας)

Ο ορθόδοξος εφημέριος της Τρούμπας!

π. Ν.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Ο λαικος πατερ Ν.Σ την ευχη σας πρωτα ,απο χριστιανικης αποψης μπορει να ειναι οτι θελει . Αν δεν δηλωνει αθεος η αιρετικος και ειναι βαφτισμενο μελος της εκκλησιας τοτε και σαρκικα και οικονομικης φυσης αμαρτηματα να εχει η εκκλησια οφειλει να περιμενει την μετανοια του και την σωτηρια του αλλωστε ολοι οι ανθρωποι αμαρτωλοι ειμαστε . Για τους κληρικους αλλαζει το πραγμα . Οφειλουν να εχουν ηθος . Οχι βεβαια να ειναι τελειοι αλλα να εχουν ηθος . Το απαιτει ο Αποστολος Παυλος σε μια επιστολη του στον Τιμοθεο μου φαινεται . Και εκει γραφει οτι αυτο το ηθος πρεπει να ειναι πανθομολογουμενο . Και απο τους εκτος εκκλησιας . Αρα η απαιτηση να ειναι οι κληρικοι καθαροι και στα σαρκικα και στα οικονομμικα δεν εχει σχεση με καποια πουριτανικη απαιτηση για εκκλησια Καθαρων αλλα ειναι απαιτηση της Αγιας γραφης και της κοινης λογικης . Και για το αν ο Παπας ηταν καταχραστης η οτι αλλο ειναι μεχρι αποδειξεως του κουτσομπολιο αλλα το οτι καλυψε παιδεραστες κληρικους ειναι βεβαιωμενο με εκατονταδες αποδειξεις δημοσιευμενες σε εφημεριδες εγκριτες ρωμαιοκαθολικων χωρων . Και τα αμετρητα εκκατομυρια για αποζημιωσεις σε θυματα παιδεραστιων καθολικων κληρικων δεν ειναι κουτσομπολιο αλλα γεγονος . Αν συμβαινουν παρομοια σε εμας πρεπει να βγουν στην φορα και αυτοι οι κληρικοι και μοναχοι αν υπαρχουν τετοιοι να αποσχηματιστουν . Καμια σχεση με πουριτανισμο . Οποιος εγινε κληρικος η μοναχος εγινε χωρις να τον πιεσει κανεις και πρεπει να ειναι σε αυτα τουλαχιστον σε οικονομικα δηλαδη και σεξουαλικα αμεμπτος . Α.Μ

Ανώνυμος είπε...

ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΡΟΖ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ Η ΚΑΘΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΛΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΆΛΛΑ ΥΠΟΝΟΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΛΑIΚΟΥΣ-ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ... ΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ...?

Ανώνυμος είπε...

Καθόλου δεν διαφωνώ! Όντως ο κληρικός πρέπει να είναι ηθο-ποιός αλλά όχι ηθοποιός, δηλαδή υποκριτής.
Εγώ δεν θα μπώ στο καθαρά κουτσομπολίστικο κομμάτι αν ο Πάπας αυτό, αν Πάπας εκείνο... στο κάτω κάτω θα τον κρίνει ο Θεός και η ιστορία. Δεν μπορώ όμως να ανεχθώ κληρικούς, που λένε πως κηρύττουν την Ορθοδοξία, αλλά είναι τιμητές και δικαστές της οικουμένης! Και μάλιστα χωρις να έχουν τακτοποιήσει τα του οίκου τους.
Αν δεν κάνω λάθος, ο Κύριος μας ενώ καταδίκασε την αμαρτία, δεν καταδίκασε κανένα αμαρτωλό εκτός απο τους υποκριτές!
Νομίζω αυτή είναι η προβληματική της παρούσης συζητήσεως αλλά και κάθε διαξιφισμού στην Ιδιωτική Οδό και γενικότερα στην Εκκλησία μας, το "δήθεν"!

π. Ν.Σ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΦΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΟΥ ΠΝΟΗΣ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΥΠΑΚΟΗΣ ΤΟΥ ΥΣΤΕΡΑ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΕ ΓΥΜΑΙΚΕΙΑ ΜΟΝΗ ΜΕ ΝΕΩΤΑΤΕΣ ΜΟΝΑΧΕΣ.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Το τί είναι ο πάπας το ξέρει ο Θεός. Η Ορθόδοξη άποψη είναι "μην κρίνετε ίνα μη κριθείτε". Οι ασκητές πατέρες λένε " πεινάς? Φάε, νυστάζεις? πέσε και κοιμήσου. Μην ανοίγεις το στόμα σου να κρίνεις κανένα".
Δυστυχώς δεν μας κάνει η Ορθόδοξη πίστη μας ανθρώπους χωρίς κουσούρια, αλλά η Ορθόδοξη ζωή μας. Και σας πληροφορώ, ότι άν δούμε και τους δικούς μας επισκόπους, εεε!!! δεν φημίζονται και γιά Αγιότητα.

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι και να πούν οι άνθρωποι, ο Θεός τελικά θα κρίνει εν αληθεία και δικαιοσύνη, όσους δεν αληθεύουν αλλά συκοφαντούν και κατακρίνουν...

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέτε οι Ανώνυμοι 11, 16 και 10, 05 αλλά δυστυχώς αυτά δεν τα ακούνε οι Νουσοπελεκάνοι, οι οποίοι βρίζουν με χυδαίο τρόπο (ψυχοπαθής, φονταμενταλιστής, κλπ, κλπ) όποιο παιδάκι πάει να γραφτή (καλώς ή κακώς), σε μια Οργάνωση.

Ανώνυμος είπε...

Χαιρετε. Ανακάλυψα το μπλογκ σας εδώ και κανά χρόνο και η αλήθεια είναι οτι παρακολουθώ τις αναρτήσεις και τα σχόλια επι καθημερινής βάσης! Με εξαίρεση βέβαια τα καλλιτεχνικά που μου είναι αδιάφορα. Εννοειται οτι έχω ανατρέξει σχεδόν σε όλες τις αναρτήσεις σας απο την γέννηση του μπλογκ. Το συμπέρασμα που έβγαλα , και δεν έχετε ανάγκη βέβαια να το πει ένας ανωνυμος και άγνωστος , είναι οτι είστε ένας έξυπνος άνθρωπος ! Με αυτή την ανάρτηση όμως αποδεικνύεται οτι είστε παν-έξυπνος !!! Είναι τόσο καλό γραμμένο και τόσο έξυπνα "στημένο" που δεν αφήνει περιθώριο να σκεφτείς οτι είναι όντως σχόλιο ανώνυμου! Το "σχολιο" φοβάμαι οτι είναι κατα-δικό σας, ώστε έτσι να αποφύγετε τυχόν στραβοτιμονια απο κάποιον που πιθανώς θα είχε όντως αυτή την απορία. Προκαταβαλετε και σχεδόν καθοδηγείτε την σκέψη των αναγνωστών σας. Εύγε . Ομολογώ οτι είναι πανέξυπνο αυτό το "αθώο" τέχνασμα :-)

noname είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Ηταν γραφτό της μοίρας μας να το ακούσουμε κι αυτό ! Ο Ανδριόπουλος είναι πανέξυπνος ! Αντε να δούμε, τι άλλο θα ακούσουμε !

Ανώνυμος είπε...

κ.Ανδριόπουλε φάσκεις κα αντιφάσκεις.

είναι δυνατόν μα μην σε ενδιαφέρει τι λεει έναε επώνυμος συγγραφέας και μπλογκερ και να σε ενδιαφερει τι λεεει ενας ανωνυμος;που στο κατω κατω δεν φερει κανεις την ευθυνη των λεγομενων;

Δηλ. υπακουετε στην ανωνυμια και δεν απαντατε στην επωνυμία;
Μεγα λαθος αγαπητε μου φιλε κ.Ανδριοπουλε.
Ιδου γιατι η σταση σου εναντι του αρχιμανδριτου δεν ηταν για το καλο της εκκλησιας για την μη διαταραξη της ενοτητας της εκκλησιας αλλα ειχε αλλα κινητρα.Τα ξερεις καλυτερα εσυ.Ψαξε μεσα σου.
Δυστυχως επαληθευομαι.
και από πότε απαντας και διδεις βαση σε μηνυματα ανωνυμων;
Δεν διδαχθηκες απο τον Μακαριστο μητροπολιτη σου Νικοδημο που τοσο πολυ τον αγαπουσες(και αγαπουσαμε) και τον διαφιμιζεις συνεχως οτι καθε φορα που εφτανε ανωνυμη επιστολη στα χερια του δεν την ανοιγε αλλα την πεταγε οπως ηταν στο καλαθι των αχρηστων;Αυτο δεν το ηξερες;
συμπερασμα αγαπητε κ.ανδριοπουλε:τα κινητρα σου δεν ειναι για το καλο της εκκλησιας.Προσεξετο αυτο.Φασκεις και αντιφασκεις και ενας τετοιος ανθρωπος δεν κου γεμιζει καθολου εμπιστοσυνη.Μα καθολου.

Ανώνυμος είπε...

Ολα τα δημοσια προσωπα κρινονται . Και οσο μεγαλυτερη εξουσια εχουν τοσο μεγαλυτερη κριτικη ασκειται . Εδω για την περιπτωση του Παπα αλλα και των δικων μας εκκλησιαστικων ηγετων υπαρχει απο καποιους μια ηθελημενη παρεξηγηση . Δεν κρινει ο κοσμος την ψυχη τους και το που θα παει για να θεωρηθει σαν κατακριση αλλα κρινει την δημοσια δραση τους καθως καθως και τον θεσμο η οργανισμο που εκπροσωπουνε . Ο Παπας σαν φορεας παγκοσμιας εξουσιας εστω και μειωμενης εν σχεσει με παλια θα κριθει και απο τους μη καθολικους . Οπως ακριβως και ο Προεδρος των ΗΠΑ κρινεται παγκοσμιως και οχι μονο απο τους Αμερικανους . Αυτοι που δεν θελουν να κρινουμε δημοσια προσωπα ειτε εκκλησιαστικα ειτε πολιτικα με τον φοβο δηθεν για την ψυχη μας ειναι σαν να μας θελουν γουρουνακια που μετα τα τρωμε σαν πανσετες και γυρους . Ο ανθρωπος ειναι φυση πολιτικο ον και κρινει . Α.Μ

Ανώνυμος είπε...

Πελεκάνε 9 51, δεν καταλαβαίνω τι απειλές εννοείς. Προφανώς με μπερδεύεις με καποιον άλλον, ή απλώς υβρίζεις και ρίχνεις λάσπη (κατά την προσφιλή σου συνήθεια), όταν δεν μπορείς να απαντήσεις στην ουσία του σχολίου.

Ανώνυμος είπε...

@3 Μαρτίου 2013 - 3:49 μ.μ
πανούργος και παμπονηρος ηθελα να γραψω Για να είμαι ειλικρινής!!!


@2 Μαρτίου 2013 - 9:51 μ.μ.
και απο που καταλαβες οτι ειμαι ο φιλος; απο το γραφικο χαρακτηρα; katse na allaksw tropo grafis gia na kryftw :-)

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια δε μοορει να φταιει ο νυν Παπας για τα σκανδαλα που κληρονομουνται απο δεκαετιες

Ανώνυμος είπε...

Ως μια δίκαιη συμβολή στην αλήθεια, λαμβάνω ως απλό μέλος της εκκλησίας την πρωτοβουλία να αναφέρω αυτό που γνωρίζω, ότι ,

ο Aρχιμανδρίτης Κύριλλος Κωστόπουλος, ο οποίος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1947, είναι μια σημαντική σύγχρονη εκκλησιαστική προσωπικότητα με μεγάλο και ποιοτικό εκκλησιαστικό, θεολογικό, ποιμαντικό, επιστημονικό και συγγραφικό έργο, και σημαντική αναγνώριση στην ελλάδα και το εξωτερικό.

Διακρίνεται για τη βαθειά θεολογική του σκέψη, τη συνέπεια λόγων και έργων,, για το άμεμπτο ήθος του και την τήρηση των ευαγγελικών αρετών, για τη διαχείριση των εκκλησιαστικών και ανθρωπίνων πραγμάτων με αγάπη, σύνεση και διάκριση.

Είναι αθόρυβος εργάτης του ευαγγελίου της αληθείας, δεν υποκρίνεται, δεν κολακεύει, δεν προσδοκά σε προσωπικά οφέλη αλλά μόνο στο καλό της Εκκλησίας.

Γνωρίζω προσωπικά την αγάπη και την εκτίμηση που έτρεφαν για τον π. Κύριλλο Κωστόπουλο και την πνευματική επικοινωνία και σχέση που είχαν μαζί του οι αείμνηστοι προορατικοί Αγιορείτες Γέροντες π. Παϊσιος στην Παναγούδα Καρυών, και π. Εφραίμ Κατουνακιώτης, όπως επίσης γνωρίζω το σεβασμό και την εκτίμηση που τρέφουν γι αυτόν σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της επιστήμης, της ακαδημαϊκής και εμπειρικής θεολογίας, αλλά και άνθρωποι κάθε ηλικίας και μόρφωσης που ζητούν την ποιμαντική του συνδρομή.

Όσοι γνωρίζουν πραγματικά τον Aρχιμανδρίτη Κύριλλο Κωστόπουλο – τον γνωρίζω προσωπικά εδώ και 30 χρόνια, γνωρίζοντας ταυτόχρονα και πολλούς άλλους κληρικούς κάθε βαθμού – διαπιστώνουν σε αυτόν τα παραπάνω γνωρίσματα και είναι σε θέση να εκτιμούν αυτό που
πραγματικά είναι ο π. Κύριλλος χωρίς να τον αδικούν όπως κάποιοι από άγνοια ή παραπληροφόρηση ή για τους δικούς τους λόγους, πράττουν.

Νομίζω ότι τελικά, όσοι επέκριναν ή επικρίνουν το π. Κύριλλο Κωστόπουλο για διάφορα πράγματα μειώνοντάς τον, στην πραγματικότητα κατά βάθος, δε θέλησαν ή δε θέλουν ή δεν μπορούν για διάφορους λόγους, να συμφωνήσουν με την ορθόδοξη θεολογία και εκκλησιολογία που αυτός εκφράζει (η οποία στηρίζεται στερρώς στην Αγία Γραφή και στην Ιερά Παράδοση), γι’ αυτό και προσπαθούν να αμαυρώσουν την εικόνα του, να του αφαιρέσουν κύρος και χώρο εκκλησιαστικής δράσης και προσφοράς (εις ωφέλεια τίνος άραγε, μήπως της Εκκλησίας;).

Περί αυτού λοιπόν πρόκειται, για όσους γνωρίζουν καλά τα εκκλησιαστικά πράγματα. Το παρόν δείχνει πολλά και το μέλλον ίσως δείξει περισσότερα...

Πάντως, ούτως ή άλλως, καθένας κρίνεται γι αυτά που πραγματικά κάνει ή παραλείπει, αναλαμβάνοντας την ευθύνη των πράξεών του έναντι του Θεού και έναντι των ανθρώπων.

Ν.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Ν.Κ., 3 25, τόλμησες να υπερασπιστείς τον Κυριλλο Κωστόπουλο ?????????
Τώρα θα δείς τι θα ακούσης απο τον Ανδριόπουλο !!!

Related Posts with Thumbnails