Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ ΑΠΟΨΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

Καλησπέρα σας από τα Καλάβρυτα, αγαπητοί συνοδίτες.
Εδώ στην μαρτυρική και ιστορική πόλη των Καλαβρύτων θα τραγουδήσουμε σε λίγο με το Καλλιτεχνικό Σύνολο Πολύτροπον, για την 69η επέτειο από το Ολοκαύτωμα του Δεκέμβρη του ΄43. 
Με την Δάφνη Πανουργιά και τον Τάσο Σπηλιωτόπουλο στο πιάνο θα ερμηνεύσουμε τον Επιτάφιο των Μ. Θεοδωράκη - Γ. Ρίτσου, το Μαουτχάουζεν των Θεοδωράκη - Καμπανέλλη, δύο τραγούδια από την Εποχή της Μελισσάνθης του Μάνου Χατζιδάκι, και δύο από το Άξιον εστι των Οδ. Ελύτη - Μ. Θεοδωράκη.
Οι φωτογραφίες της Ιδιωτικής Οδού από το μαγευτικό ανέβασμα στα Καλάβρυτα σήμερα το απόγευμα και την πρόβα πριν την συναυλία.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στα Καλάβρυτα........!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Αμβρόσιος το ξέρει;;;

Ανώνυμος είπε...

Καλαβρυτα . Οπως και στο Διστομο , Καντανο , Κερδυλια , Κουκουβιστα , Χορτιατη , Δραμα και αλλου νιωσαν οι Ελληνες τι θα πει να μπεις στο ματι των πολιτισμενων . Καθοτι οι τοτε Ιταλοι φασιστες και οι τοτε γερμανοι ναζι ουδεμια σχεση ειχαν με τα τωρινα ανθρωποειδη που δηλωνουν νεοφασιστες και νεοναζι . Ισα ισα μεγαλωσαν με Βερντι οι Ιταλοι και Βαγκνερ οι Γερμανοι . Για αυτο ηταν τοσο αποτελεσματικοι στις σφαγες . Ο πιο θανατηφορος συνδυασμος ειναι υψηλο IQ με εγκληματικο ενστικτο . Δοξα τω Θεω οι τωρινοι σκινχεντς εχουν μυαλο κοτας και ετσι ειναι ικανοι μονο για χουλιγκανικες ενεργειες . Που ομως πρεπει να παταχτουνε . Ωστοσο ασχημη εντυπωση κανει οτι σεμαρτυρικα μερη οπως το Διστομο οι ιδεολογικοι συνεχιστες των σφαγεων πηραν 10 τοις 100 . Τι να πεις . Η οικονομικη κριση δεν το αιτιολογει απο μονη της . Παντως η τωρινη παγκοσμια παμφαγα ταση των χρηματιστηριων που με ευφημο τροπο ονομαζετε οικονομικος ανταγωνισμος και αγορες ηδη οπλιζουν τα χερια πολλων δημαγωγων .Απο ομοιδεατες του Μπρειβικ μεχρι πανισλμιστες . Που κοντα τους θα στοιχηθουν εκατομυρια απελπισμενοι που χωρις να συμεριζοντε τους μπουρδες τους ωστοσο θα εχουν το σαμψωνιο συνδρομο . Αποθανετω η ψυχη μου μετα των αλλοφυλων . Κοινως απο πιτα που δεν τρως τι σε νιαζει και αν καει . Τα νεα Καλαβρυτα θα ειναι πυρηνικα . Εδω ειμαστε . Οπως ελεγε σαρκαστικα ο Μπαζινας το καλο πραγμα αργει να γινει . Η ιστορια εχει δειξει οτι οι απληστοι δεν βαζουν ποτε μυαλο . Και αν το συνδυασει κανεις με το γεγονος οτι οι νεες γενιες ηγετων ειτε της αγορας ειτε των δημαγωγων στην νεοτητα τους εχουν καταναλωσει ντραγκς με το κιλο ειδικα κοκαινη που σου δινει ανακλαστικα και σου αφαιρει την οποια σοφια ο συνδυασμος ειναι εκρηκτικος . Α.Μ

Related Posts with Thumbnails