Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010

Η ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο "ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ" Ο ΦΙΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ


Όπως νόμιζα ότι έπρεπε κοινοποίησα και στο Εκκλησιαστικό Πρακτορείο Ειδήσεων ΡΟΜΦΑΙΑ την απάντησή μου στον κ. Κώστα Σπανό.
Έλαβα πριν από λίγο το εξής ηλεκτρονικό μήνυμα από τον υπεύθυνο του ΡΟΜΦΑΙΑ κ. Αιμίλιο Πολυγένη το οποίο δημοσιεύω αυτούσιο (τηρώντας και την ορθογραφία του):

Κύριε Ανδριόπουλε στη θέση σας, θα έκανα μια έρευνα πρώτα και μετά θα έγραφα το εν λόγω δημοσίευμα.
Λέτε ότι ο κ. Σπάνος είναι αγνώστων στοιχείων, σας ενημερώνω ότι ο κ. Κώστας Σπανός ανήκει στον Εφοπλιστικό χώρο και είναι μέλος των "Φίλων της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου".
Δεν σημαίνει το ότι επειδή, δεν τον γνωρίζεται εσείς είναι ανύπαρκτο πρόσωπο. Αυτά προς ενημέρωση Σας.

Αιμίλιος Πολυγένης


Όποιος διαβάζει προσεκτικά το κείμενό μου, αγαπητοί συνοδίτες, αντιλαμβάνεται ότι δεν αμφισβήτησα το ότι ο κ. Σπανός είναι υπαρκτό πρόσωπο. Είπα ότι είναι άγνωστο σε μένα πρόσωπο. Η πληροφορία του κ. Πολυγένη ότι ο κ. Σπανός "ανήκει στον Εφοπλιστικό χώρο και είναι μέλος των Φίλων της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου", είναι νομίζω καταλυτική! Ομολογώ πως δεν γνωρίζω, όπως οι Βατοπαιδινοί, τον Εφοπλιστικό χώρο.Κι αυτή είναι, ίσως, η διαφορά μας...

Πίνακας, Καράβι, Πιερράκος Άλκης

Αφιερωμένο εξαιρετικά στον κ. Κώστα Σπανό του "Εφοπλιστικού χώρου"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον έχετε μεταφέρει εδώ αυτούσιο, ορθογραφικά, το κείμενο του Ελλογιμοτάτου Επιστολέως τι να πω...... απλά το του Προφητάνακτος στον 37ο Ψαλμό, εδάφιο 11.

Related Posts with Thumbnails