Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ


Η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου:
"Θετικός στον κορονοϊό είναι ο πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος. Σύμφωνα με πληροφορίες πήγε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, μαζί με τον νυν μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Ιερώνυμο, ο οποίος επίσης έχει κορωνοϊό. Εκεί ενημέρωσε ότι έχει και εκείνος κορωνοϊό και ότι έκανε τεστ σε ιδιωτικό κέντρο. Τον παρακάλεσαν να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο αλλά ο 82χρονος Αμβρόσιος αρνήθηκε, υπέγραψε χαρτί οικειοθελούς αποχώρησης και όπως ανέφερε έχει ήπια συμπτώματα." 
Πρίν δύο μήνες ο πρώην και νυν Καλαβρύτων Αμβρόσιος, εξαπέλυσε πανταχούσα, προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη και τους Μητροπολίτες, ξιφουλκών ότι "η μάσκα στο ναό φυλακίζει την πίστιν". Και έβαλε και φωτογραφία του Πατριάρχου με μάσκα στο ιστολόγιό του εγκαλώντας τον γιατί φοράει και συνιστά την μάσκα: 
"Τήν μάσκαν-δαιμονικῆς ἐμπνεύσεως-τήν ὁποίαν, δυστυχῶς, ὄχι μόνον Ὑμεῖς φέρετε, ἀλλά καί συνιστᾷτε πρός τούς πιστούς τόσον Ὑμεῖς προσωπικῶς, Παναγιώτατε Δέσποτα, ὅσον καί ἀρκετοί Μητροπολῖται τῆς Ἑλλάδος!" 
Τώρα που προσεβλήθη από τον ιό ο Καλαβρύτων; Θα ζητήσει συγνώμη από τον Πατριάρχη, αλλά και από τον πρωθυπουργό της χώρας και τους συνεργάτες του (Υπουργό Παιδείας Ν. Κεραμέως και Υφυπ. Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιά) που τους αφόρισε; 
Το ερώτημα είναι ρητορικό. Θα ...μετανοήσει ο ...πολύς Καλαβρύτων Αμβρόσιος; Άπαγε! 
Έφυγε, λέει, από το νοσοκομείο διότι υπέγραψε χαρτί οικειοθελούς αποχώρησης και όπως ανέφερε έχει ήπια συμπτώματα. Που σημαίνει ότι είναι κινούμενη υγειονομική βόμβα!
Πρέπει πάραυτα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στην απομόνωση του νοσοκομείου. 
Όταν γίνει καλά να οδηγηθεί σε δίκη για όλα όσα έγραψε και έκανε την περίοδο της πανδημίας. 
Π.Α.Α.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν ξέρετε τι σας γίνεται.
Ξέρετε πόσοι άρρωστοι πηγαίνουν στα Νοσοκομεία αυτές τις μέρες, αξιολογούνται από τους γιατρούς και οι περισσότεροι επιστρέφουν σπίτι τους;
Λίγοι, σχετικά, είναι αυτοί που χρειάζονται νοσηλεία.
Βέβαια το καλύτερο θα ήταν να παραμείνει για νοσηλεία ο μητροπολίτης όπως του συνέστησαν οι γιατροί.
Οχι όμως να δημιουργούμε εντυπώσεις του τύπου "υγειονομική βόμβα".
Όλοι οι φορείς του ιού, συμπτωματικοί
και μη, είναι υγειονομικές βόμβες και όχι μονάχα ο πρώην Καλαβρύτων, ο οποίος προφανώς έχει τεθεί σε καραντίνα όπως τόσοι και τόσοι.

Related Posts with Thumbnails