Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΥΤΗ ΣΤΟ "ΑΛΗΘΩΣ" (ΒΙΝΤΕΟ)


Με χαρά ανοίξαμε απόψε, Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020. τις διαδικτυακές διαλέξεις του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου "Αληθώς", που εδρεύει στο Μπανάτο της Ζακύνθου και προσφέρει αληθώς πολιτιστικό έργο. 
Το φιλόδοξο αυτό πρόγραμμα φέρει τη γενική ονομασία "LECTURES ΑΛΗΘΩΣ" και περιοδικώς θα φιλοξενεί πνευματικούς ανθρώπους εκ περάτων, οι οποίοι θα παρουσιάζουν από ένα ενδιαφέρον θέμα, για τους από δεκαετίας φίλους του "Αληθώς". 
Η πρώτη, λοιπόν, παρουσίαση είχε τίτλο: "ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΥΤΗ" και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο αφενός μεν των σημερινών γενεθλίων του Νομπελίστα Ποιητή μας (γεν. 2 Νοεμβρίου 1911), αφετέρου δε της επί θύραις (8/11) εορταστικής Συνάξεως των Αγίων Αγγέλων.
Παραθέτουμε το σχετικό βίντεο ευχαριστώντας τον υπεύθυνο του "Αληθώς", παμφίλατο ποιητή π. Παναγιώτη Καποδίστρια για την τιμητική πρόσκληση.
Σημειωτέον ότι τη μαγνητοσκόπηση και το μοντάζ πραγματοποίησε ο Γιώργος Αρβανίτης, ιδιοκτήτης του intv.gr, ενώ την αφίσα και το σήμα τής αποψινής τηλε-μετάδοσης έκανε ο μόνιμος συνεργάτης του "Αληθώς", Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails