Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2008

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ

Δημοσιεύουμε, αγαπητοί συνοδίτες, το επίσημο πρόγραμμα της επισκέψεως του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου στη Ζάκυνθο, από 15-17 Δεκεμβρίου, για την πανήγυρι του πολιούχου της νήσου Αγίου Διονυσίου.
Ο Αρχιεπίσκοπος θα προεξάρχει της χειμερινής πανηγύρεως του Αγίου, μετά από πρόσκληση του Μητροπολίτου Ζακύνθου κ. Χρυσοστόμου. Στο νησί θα καταφθάσουν αρκετοί Μητροπολίτες και Επίσκοποι από Ορθόδοξες Εκκλησίες, καθώς έθος έστι στη Ζάκυνθο η πανήγυρις του Αγίου να προσλαμβάνει διορθόδοξο χαρακτήρα.
Στην καλοκαιρινή πανήγυρι (24 Αυγούστου) προεξήρχε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος, ενώ το ερχόμενο καλοκαίρι θα επισκεφθεί επίσημα το νησί, με αφορμή πάντα τη μνήμη του Αγίου, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρος.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟς ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΦΙΕΣΤΕΣ...ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΑΤΕΚΡΙΝΑΝ

Ανώνυμος είπε...

Που είναι η ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ της Εκκλησιαστικής ηγεσίας μας;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟ! Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ, ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΝΕΥΜΑ, ΣΠΑΝΙΑ ΕΠΕΣΚΕΠΤΕΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΑΥΤΩΝ,, ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΘΑ ΤΑΧΘΟΥΝ ΥΠΕΡ Ή ΕΝΑΝΤΙΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΠΑΝΙΩΣ ΕΞΗΡΧΟΝΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ(ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΙΣ)ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΑΥΤΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΟΝ Α', ΠΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΤΟ '87(ΟΤΕ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΥΜΩΝ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΑΠΗ......). ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΑΛΛΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΣΕΜΝΟΤΥΦΙΑ ΟΜΟΙΩΣ....

Ανώνυμος είπε...

Σημασία έχει ΠΩΣ συμπεριφέρεται ο Α
ρχιεπίσκοπος κατά αυτές τις επισκέ-ψεις του. Πόρω απέχει από τον μα- καριστό προκάτοχό του! Δε νομίζω ότι είναι σωστό προσκαλούμενος να α
ποποιείται τις προσκλήσεις, για να
δείξει σεμνότητα και ταπεινότητα! Τη δείχνει με την ΠΑΡΟΥΣΙΑ του, τους λόγους και τις ενέργειές του!

Ανώνυμος είπε...

Παναγιωτη παλι θα εισαι εκπροσωπος τύπου της Μητροπολης Ζακύνθου;

Related Posts with Thumbnails