Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2008

ΟΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ


Η Ιδιωτική Οδός άνοιξε τον δρόμο για την δημοσιοποίηση των προθέσεων του Δήμου Πατρέων, σχετικά με το βόλεμα ημετέρων σε θέσεις «εξωτερικών συνεργατών». Η σχετική είδηση αναρτήθηκε στο παρόν ιστολόγιο προχθές Τρίτη. Σήμερα η τοπική εφημερίδα Η ΗΜΕΡΑ, στο ένθετο Σε είδα, λέει τα πράγματα με το όνομά τους και εστιάζει όπου και η Ιδιωτική Οδός: στην θέση του συμβούλου «επί των εκκλησιαστικών». Το σχετικό δημοσίευμα (Δήμος: Προσπαθούν να βολέψουν ημετέρους) δεν αφήνει περιθώρια για …παρερμηνείες.
«Όλες οι πληροφορίες θέλουν φαβορί για τη θέση του εξωτερικού συνεργάτη στα εκκλησιαστικά – πολιτιστικά θέματα τον υιό γνωστού κληρικού. Πρόκειται για νεαρό καθηγητή Θεολογίας, ο οποίος, ενδεχομένως με το σπρώξιμο της Εκκλησίας και του πατρός του, έρχεται ξαφνικά στο προσκήνιο. Ουδείς τον είδε και ουδείς τον απάντησε στο πολιτιστικό γίγνεσθαι αυτής της πόλης, αλλά κάποιοι – απ’ ό,τι φαίνεται – έχουν αντίθετη γνώμη.
Ο Δήμος άλλωστε επιθυμεί διακαώς να διατηρεί καλές σχέσεις με την Μητρόπολη για πολλούς και ποικίλους λόγους, συνεπώς κάτι τέτοιο θα έφερνε ακόμα πιο κοντά στις δυο πλευρές».

Εύχομαι διαπύρως όπως ο υιός του πατρός εύρη την αρμόζουσαν αυτώ θέσιν παρά τω Εξάρχω της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού. Είησαν ευλογημένοι αμφότεροι από του νυν και έως του αιώνος!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΟΛΟΚΑΡΔΙΩΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ!!! Η ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΡΩΙΑΣ ΤΗΣ 28ης ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΙΠΠΕΥΟΝΤΟΣ ΜΗΝΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ... Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΕΛΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝ ΠΑΤΡΑΙΣ ΠΛΕΙΟΝΟΨΗΦΙΑ ΚΑΤΕΛΗΦΘΗ, ΑΤΥΧΩΣ, ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ... ΕΥΤΥΧΩΣ! ΚΑΛΛΙΟΝ ΟΛΙΓΙΣΤΟΣ ΠΑΡΑ ΝΕΗΛΥΣ!!! ΕΙΣ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΗΤΟΙ ΤΑ "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ" ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΕΥΡΗ ΙΔΑΝΙΚΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΥΤΟΥ.... ΓΝΩΣΤΟΝ ΚΛΗΡΙΚΟ-ΛΑΙΚΟ-ΜΙΣΗΤΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ.....συγχωρειστε με αγαπητοι αναγνωστες, ειναι πικρη η αληθεια....... τους σταυλους μονον ο Αυγειας δεν δυναται να καθαριση...

Ανώνυμος είπε...

opios exi maxeri troi peponi ... auti ine h pragmatikotita sto elladistan.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΓΑΠΗΤΕ yianni.....ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΘΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ.....ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΙΠΝΟ.....

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ο υιός είναι το ίδιο γλειώδης...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ VOLVO ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

Σταματήστε την αήθη επίθεση στο παιδί. Είναι κακό να προσπαθεί να βγάλει μερικά ευρουλάκια παραπάνω ; Που το κακό ; Ο πρώτος ή τελευταίος άσχετος είναι ανακατεύεται με τα κοινά και κοναμάει χοντρά ; Αν ήσασταν και σεις στην θέση του το ίδιο θα κάνατε. Τα λέτε αυτά από φθόνο και ζήλεια επειδή δεν μπορείτε εσείς. Ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ, ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ, ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟ ΕΤΩΝ ΑΡΞΑΜΕΝΟ ΚΑΟΗΘΕΣ ΕΡΓΟ ΤΟΥ...:ΑΦΗΣΤΕ, ΑΦΗΣΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ...ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ....ΜΟΝΟΝ ΔΙ' ΕΜΟΥ ΘΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ....ΕΧΩ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΕΓΩ.... ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΠΠΕΙΟΝ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΟΙΗΣΙΣ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζετε ότι, σε ΑΕΙ, με πλαστές προϋπηρεσίες έγιναν παράνομα υπάλληλοι αορίστου χρόνου εργολάβοι στα 60 τους; Γνωρίζετε ότι, σε ΑΕΙ, απασχολούν σε διοικητικά δημοσιογράφους πτυχιούχους, την ώρα που έμπειρους δημοσιογράφους τους απολύουν από την ΕΡΤ κ.λπ.; Γνωρίζετε ότι, αυτοί είναι ομάδες της οικογενειοκρατίας και εμπροσθοφυλακή της διαφθοράς; Γνωρίζετε ότι, το Υπουργείο έχει κάνει απογραφή, αλλά αυτά δεν τα βλέπει; Τα θεωρεί φυσιολογικά; Γνωρίζετε ότι, αυτοί και οι επίορκοι καλύπτονται από την οικογενειοκρατία, την συνδικαλιστική αλητεία, τις διοικήσεις που τους προσέλαβαν παράνομα, την διαπλοκή, το κράτος της διαφθοράς; Γνωρίζετε ότι, τους έντιμους και ικανούς υπαλλήλους, που δεν έχουν πλάτες και στηρίξεις, τους έχουν στο «ψυγείο», τους κακομεταχειρίζονται, σκηνοθετούν κατηγορίες, τους χαρακτηρίζουν δήθεν ακατάλληλους κ.λπ., με σκοπό να τους απολύσουν με άθλια τεχνάσματα, ώστε να σώσουν τους παράνομα προσληφθέντες με πλαστές προϋπηρεσίες αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, την διαπλοκή κ.λπ.; Γνωρίζετε ότι, γι’αυτό τα μαγειρεύουν οι επίορκες διοικήσεις με την ανοχή του τριτοκοσμικού διεφθαρμένου κράτους;
Φυσικά και τα γνωρίζετε, αλλά δεν βγάζετε άκρη με την διαπλοκή που μας κατέστρεψε. Ο ίδιος ο κλέφτης ποτέ δεν θα βρει τον κλέφτη. Θα την πληρώσουν οι έντιμοι που χαλούν την πιάτσα της διαπλοκής, διότι γι’αυτούς είναι επικίνδυνοι! Έχουν αντιστρέψει την πυραμίδα της ηθικής και της λογικής. Το θέμα είναι απλό: Να απολύσουν τους αορίστου χρόνου που προσλήφθηκαν παράνομα τα 13 τελευταία χρόνια, με πλαστές προϋπηρεσίες, τους επίορκους αρμόδιους που τους προσέλαβαν, την οικογενειοκρατία!! Ας αφήσουν επιτέλους τα μαγειρέματα ετών και την εκδούλευση!
Τώρα επινόησαν να φύγουν οι πάνω από 50 ετών. Χαρακτηρίζοντάς τους «γερασμένους», ανθρώπους νέους, πτυχιούχους, με εμπειρία και μετά από επιτυχία τους σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό. Εμετικές επινοήσεις, ώστε να σώσουν τους παράνομα προσληφθέντες τα τελευταία 13 χρόνια, με πλαστές προϋπηρεσίες αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, την διαπλοκή, τους κομματικούς στρατούς κ.λπ. Αθλιότητες του τριτοκοσμικού, κουτοπόνηρου και διεφθαρμένου κράτους, με υποβολείς τις επίορκες διοικήσεις, που έκαναν τις παράνομες προσλήψεις, με πλαστές προϋπηρεσίες και την συνδικαλιστή αλητεία. Αυτοί κατέστρεψαν την Χώρα μας και συνεχίζουν τα ίδια. Μέχρι σήμερα, και τι δεν έχουν επινοήσει για να σώσουν την στρατιά των παράνομων και τους υψηλά ιστάμενους-επίορκους, που έκαναν αυτές τις άθλιες προσλήψεις. Μιλιά δεν βγάζουν για το βρώμικο καθεστώς της οικογενειοκρατίας, που έχει κατακλύσει ΑΕΙ τα 13 τελευταία έτη. Συνεχίζουν απτόητοι «το έργο τους» πάνω από το πτώμα της Χώρας μας. Κανένας εισαγγελέας δεν ακούει;






Related Posts with Thumbnails