Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

ΜΙΑ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΚΟΥΡΗ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ


Η Εταιρεία Αχαϊκών Σπουδών διοργανώνει αύριο, Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021, στον αύλειο χώρο του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου της Πάτρας στις 19.00, μία τιμητική βραδιά για την σημαντική και αειθαλή συγγραφέα κ. Αθηνά Κακούρη, στην οποία πρέπει πάσα δόξα και τιμή. 
Θα μιλήσουν για το σύνολο του έργου της, ο ιστορικός και διευθυντής του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών Δρ. Στέφανος Καβαλλιεράκης, η κριτικός λογοτεχνίας και συγγραφέας κ. Κατερίνα Σχινά και  - φυσικά - η κα Αθηνά Κακούρη. 
Την τιμητική εκδήλωση για την Αθηνά Κακούρη στο Αρχαιολογικό Μουσείο θα συντονίσει το μέλος της Εταιρείας Αχαϊκών Σπουδών και Σύμβουλος Επικοινωνίας κ. Ζέττα Ζάχου. 
Με αφορμή αυτή την εκδήλωση, για την οποία αξίζουν συγχαρητήρια στην Εταιρεία Αχαϊκών Σπουδών που είχε την πρωτοβουλία, ας θυμηθούμε την συνέντευξη που μας παραχώρησε τον περασμένο Μάρτιο η κα Αθηνά Κακούρη στο πλαίσιο της διαδικτυακής μας εκπομπής "Προς Εκκλησιασμόν", που είναι μια παραγωγή της Ενορίας του Ι. Ναού Αγίου Γεωργίου Νέου Ψυχικού. 
Μια εκπομπή για το βιβλίο της "1821 - Η αρχή που δεν ολοκληρώθηκε", με αφορμή τον φετινό εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails