Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

29.760 ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΑΤΡΩΝ


Από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ για την συναυλία που πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ι. Μητρόπολης Πατρών στις 6 Σεπτεμβρίου 2021
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας - ΠΕ Αχαΐας διοργανώνει τη συναυλία «Μια αγκαλιά τραγούδια», που θα πραγματοποιηθεί στις 6/9/2021, στο Παμπελοποννησιακό στάδιο στην Πάτρα. Περιγραφή: Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Μιχάλης Χατζηγιάννης ενώνουν φωνές με «Μια αγκαλιά τραγούδια». 
Η σπουδαία ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο κορυφαίος Μιχάλης Χατζηγιάννης, αυτό το καλοκαίρι που όλοι περιμέναμε με λαχτάρα θα μοιραστούν τη σκηνή στο Παμπελοποννησιακό στάδιο Πάτρας με «Μια αγκαλιά τραγούδια». Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν για πρώτη φορά τις φωνές τους και τα τραγούδια τους που έχουμε όλοι αγαπήσει! Μας υπόσχονται ένα δίωρο μοναδικό μουσικό ταξίδι με το ακριβό τους «Διθέσιο», ένα νοσταλγικό «Πάρτι», μία καλοκαιρινή «Γιορτή», μας προκαλούν να σιγοψιθυρίσουμε μαζί τους τη «Σωτηρία της Ψυχής», να απογειωθούμε με τα χέρια «ψηλά», να τραγουδήσουμε το αγαπημένο μας «χορεύω» και τα ολοκαίνουρια τραγούδια τους «Νικητές Χαμένοι» και «Κανένας μόνος». Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών, αναδεικνύοντας το κοινωνικό «πρόσωπο» και έργο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. 
Κατόπιν πρόσκλησης συλλογής προσφοράς με (ΑΔΑΜ: 21PROC009123779 2021-08- 27), προσκομίσθηκε η κάτωθι οικονομική προσφορά: H υπ’ αρ. 238913/775 οικονομική προσφορά της επιχείρησης: «LIFEWORKS PRODUCTIONS» - Ιωάννης Τρουλλίνος, Υπηρεσίες Οργάνωσης Εκδηλώσεων, ΑΦΜ 118724695, ΔΟΥ Ηλιούπολης, συνολικού ποσού 29.760,00 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

ΨΒΙΚ7Λ6-2ΧΣ by Panagiotis Andriopoulos on Scribd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails