Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΛΗΡΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΥ


Του Παναγιώτη Αντ. Ανδριόπουλου 
Με τις ευλογίες του μητροπολίτη του, Πατρών Χρυσοστόμου Σκλήφα, ο κληρικός Αναστάσιος Γκοτσόπουλος δημοσίευσε στο διαδίκτυο ένα άκρως ειρωνικό σχόλιο, τόσο για την Πολιτεία όσο και για την Εκκλησία στην οποία ανήκει, θέλοντας, προφανώς, να συμβάλει στον αντιεμβολιαστικό αγώνα. 
Γράφει επί λέξει: 
“Όταν οι κληρικοί μετατρέπονται σε delears των εμβολίων είναι άριστοι ποιμένες και ασκούν υπεύθυνη ποιμαντική. 
Ασφαλώς θα δεχθούν επαξίως και τα συγχαρητήρια του Πρωθυπουργού και τις απαραίτητες οδηγίες (=εντολές προς υφισταμένους!) πώς να εκτελούν σωστά το έργο του delear. 
Όταν όμως οι κληρικοί τολμήσουν να μεταφέρουν τις ανησυχίες σοβαρών επιστημόνων ιατρών (ακόμα και με Nobel Ιατρικής στην Ιολογία!) τότε γίνονται συνωμοσιολόγοι και ασκούν ανεύθυνη ποιμαντική.
Τότε πρέπει οπωσδήποτε να επιληφθεί η εκκλησιαστική δικαιοσύνη και να τους απαγορεύσει να ομιλούν.
ΒEΒΑΙΑ ΤΟ ΟΡΘOΤΕΡΟ ΘΑ HΤΑΝ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕYΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚEΠΤΟΝΤΑΙ ΑΝΤIΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚO ΑΦHΓΗΜΑ... 
Μην ανησυχείτε αγαπητοί μου χριστιανοί: έχουμε δρόμο ακόμα για τον πάτο... 
Με πόνο και θλίψη για το κατάντημά μας 
π.ΑΚΓ” 
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον κληρικό της Μητρόπολης Πατρών η «εκκλησιαστική δικαιοσύνη» θα ήταν «ορθότερο να απαγορεύσει και να σκέπτονται αντίθετα με το κρατικό αφήγημα» οι ιερείς! 
Η ειρωνεία υπερεκχειλίζει και για τον πρωθυπουργό της χώρας: «εντολές προς υφισταμένους! - πώς να εκτελούν σωστά [οι ιερείς] το έργο του delear». 
Επειδή η εκκλησιαστική δικαιοσύνη μάλλον αργεί να επιληφθεί περιπτώσεων σαν αυτή του πατρινού κληρικού Αναστάσιου Γκοτσόπουλου, καλό θα ήταν να επέμβει άμεσα ο εισαγγελέας, με δεδομένο το γεγονός ότι ο εν λόγω κληρικός είναι υπάλληλος του Ελληνικού κράτους, αφού μισθοδοτείται από αυτό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όταν αποφασίσει να επαίμβει εισαγγελέας και Ι.Συνοδος "τσουπ" μαλλον θα "φωτιστει" ο πατηρ να εισχωρησει πληρως στην Αποτειχιση με την οποια ξερουμε οτι εχει σχεσεις ανεπιτρεπτες

Related Posts with Thumbnails