Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΙ ΑΡΧΙΜ. ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ


Με βάση την θεωρία των πιθανοτήτων ήταν μαθηματικώς βέβαιο ότι ο ...χειμαρρώδης Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ κάποια στιγμή θα γινόταν διεθνής στόχος!

Οι πρόσφατες αντισημιτικές δηλώσεις του ξεσήκωσαν διεθνή σάλο που δύσκολα μαζεύεται. Και για πρώτη φορά καταδίκασαν τις δηλώσεις Πειραιώς εκκλησιαστικοί ηγέτες, όπως ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος, αλλά και οι εν Αμερική Άρχοντες του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Διερωτάται κανείς πόση αλήθεια έχουν αυτές οι κατά καιρούς εκρήξεις του Μητροπολίτου Πειραιώς Σεραφείμ. Και εξηγούμαι.

Ο Σεβασμιώτατος έχει επιτεθεί επανειλημμένως εναντίον των “επάρατων” ομοφυλοφίλων. Έχουν υποβληθεί μηνύσεις εναντίον του, έχουν γραφτεί πύρινα άρθρα, ο ίδιος, απτόητος, εστράφη εναντίον του τραγουδιστή Έλτον Τζων που είχε χαρακτηρίσει τον Χριστό “ομοφυλόφιλο”, έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην Βασίλισσα Ελισάβετ για το θέμα κ.ο.κ.

Όμως! Υπάρχει εδώ ένα μεγάλο Όμως!

Πολύ θα ήθελα να ξέρω πώς αντέδρασε ο Πειραιώς Σεραφείμ στην επιστολή μου προς την Διαρκή Ιερά Σύνοδο, της οποίας είναι μέλος αυτή τη Συνοδική περίοδο, με την οποία γνωστοποιώ στους Συνοδικούς το γεγονός που δεν διαψεύστηκε, ότι δηλ. ο ιεροκήρυξ της Μητροπόλεως Πατρών Κύριλλος Κωστόπουλος είπε ότι ο μακαριστός Χριστόδουλος “είχε το κουσούρι και χειροτονούσε κληρικούς που είχαν το κουσούρι”!!!

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς, δηλαδή – σκέπτομαι – εξελέγη από έναν αρχιεπίσκοπο που “είχε το κουσούρι” κατά Κύριλλον; Εδώ ένας κληρικός φέρεται πως είπε ότι ένας Αρχιεπίσκοπος, και δη κεκοιμημένος, ήταν ομοφυλόφιλος! Και ο Μητροπολίτης Πειραιώς σιωπά!...

Δεν μπορώ να το πιστέψω... Περιμένω πως θα προβεί – και αυτός – στα δέοντα, γιατί δεν μπορεί να κατηγορείται, από κληρικό μάλιστα, η Εκκλησία της Ελλάδος για ομοφυλοφιλία!

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απευθύνω έκκλησιν.
Σωπάστε σχετικώς με Χριστόδουλον.
Το κομμουνιστικό αθεικό μπλογκ του Ροιδη επωφελήθη και το έκανε ζήτημα. Μη διδετε τροφή εις τους εχθρούς μας


Ας μιλήσουμε για το “κουσούρι” του Χουντόδουλου
24/11/2010 από Po | Επεξεργασία

Η Εκκλησία των Φαρισαίων είναι γυμνή


http://roides.wordpress.com/2010/11/24/24nov10/





“Η Αυγή": 29/05/2007 επαναφέρει φοβερές καταγγελίες της παράνομης “Αυγής” του 1970 κατά του ιερού Χριστόδουλου, τότε αρχιμανδρίτη, ο οποίος προτίμησε να κάνει την πάπια, όπως και σύσσωμη η Εκκλησία, η Δικαιοσύνη, η Κοινή Γνώμη, ο Τύπος, τα ΜΜΕ και τα κόμματα. Εξηγήσεις δεν δόθηκαν από κανέναν, ούτε υπήρξε ανάκληση του δημοσιεύματος. Εκτός κι αν θεωρήσουμε τον επικήδειο θρήνο του κ.Αλαβάνου και το επιθανάτιο του εγκώμιο στον Τρισμάκαρα ως ομολογία άθλιότατης συκοφαντίας και μυστική αίτηση συγνώμης. Σε κάθε περίπτωση κάτι πολύ σάπιο κρύβεται στη σοσιαλ ληστική Δημοκρατία της Νότιας Δανιμαρκίας, σήμερα προτεκτοράτο του ΔΝΤ. http://roides.wordpress.com/2007/06/05/augh1970/

Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος

Ανώνυμος είπε...

Το μπλογκ του Ροίδη είναι εμπαθέστατο.Έχω γνωρίσει πολλούς κατά δήλωσίν τους αθέους που αντιπαρατίθεμαι μαζί τους με ευγενικό τρόπο.Είναι αξιοπρεπείς και γνωρίζουν να σέβονται το συνομιλητή τους.Το συγκεκριμένο μπλογκ δεν είναι άθεο αλλά αντίχριστο.Κοχλάζει από πάθος και μίσος κατά των αντιφρονούντων και η ειρωνεία αποτελεί την κεντρική κατευθυντήρια γραμμή του.Μάλλον κάποια συμπλέγματα βασανίζουν τους συντάκτες του!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.ΕΡΩΤΗΘΕΙΣ Ο Π.ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΠΑΤΡΩΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ,Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΡΩΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΑΔΙΚΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

κ. Ανδριόπουλε

Δεν νομίζετε ότι το έχετε παρακάνει;

Το θέμα δεν είναι αν η ιστορία με τον π. Κύριλλλο τελείωσε αλλά αν εσείς επιτέλους θα τελειώσετε με τον π. Κύριλλο.

Οσο για τις δηλώσεις Πειραιώς για το Σιωνισμό διαμφισβητώ ζωηρά ότι εκτεθειμένος έμεινε ο ίδιος.

Εκτεθειμένοι έμειναν οι ελάχιστοι που τον επέκριναν.

Ο Πειραιώς δεν είναι αντισημίτης. Είναι αντισιωνιστής. Οπως άλλωστε είναι οι πλείστοι Εβραίοι!

Γιατί θα έπρεπε ένας ορθοδοξος Μητροπολίτης να είναι Σιωνιστής; Μπορείτε να μας εξηγήσετε;

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ με τους προλαλήσαντας πρώτον και δεύτερον.
Ότι έκαμνε έκαμνε ο Χριστόδουλος. Ας το συγχωρήσωμεν, όλοι γνωρίζομεν αλλά θα τον κρίνει ο Κύριος, εκτός τούτου εγράφησαν τόσα εναντίον αυτού και του ιδιορρύθμου περιβάλλοντος του, τα σκάνδαλα κατεγράφησαν δια τον ιστορικόν, ουδείς αναμάρτητος αν και ο μακαριστός εξεπέρασεν πολλά όρια.

Το Ροϊδιον μπλογκ είναι λιαν επικίνδυνον, γνωρίζουν οι όντως ιδιοφυείς ιδιοκτήται του άριστα τα πράγματα και πολεμούν την Εκκλησίαν. Φρονώ πως πιθανότατα κατευθύνονται από αντιορθόδοξον κέντρον, Μάρτύρων Ιεχωβά ή άλλον τι.

Ας μην τους παρέχωμεν πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Προς ανώνυμο 26 Δεκεμβρίου 11.11 μ.μ.

Παναγιώτη, ο π. Κύριλλος ποτέ δε θα μπορούσε να πεί ότι ο Μητροπολίτης Πατρών τον φοβάται γιατί και νοήμων είναι, και σύνεση διαθέτει.

Μη λές λοιπόν πράγματα που φαντάζεσαι ή που θα ήθελες να έχουν ειπωθεί για να γίνεται ανακατωσούρα.

Κατά τα άλλα όπως το πας, σκέφτομαι μήπως εφαρμοστεί και σε σένα η παροιμία «λαγός τη φτέρην έσειε, κακό του κεφαλιού του».

Ανώνυμος είπε...

Ωστε απειλείς τον Παναγιώτη συνανώνυμε 8.34;
Αυτά σε διδάσκει ο γέροντάς σου ο π. Κύριλλος;
Σκασίλα μου ο Ανδριόπουλος, αλλά όχι και να σας έχουμε μια ζωή στο ζβέρκο μας ρε φίλε

Ανώνυμος είπε...

Το Ροϊδιον μπλογκ έχει το κουσούριον, επιστρατεύει ίππον δούρειον, ή τρώει κουλούριον; Κι αν τα έχωμεν εντελώς χαμένα, διατί δεν ικετεύωμεν τον άγιον Φανούριον; Ας έχωμεν το άνεμον ούριον, για να σας πάρει και να σας σηκώσει, και σας και το Ροΐδιον!
Τι να πω, πολύ sexy ιστορία! Καλά κάνει και συνεχίζει, εξάλλου τέλειωσε η νηστεία. Πανταχόθεν!

Ανώνυμος είπε...

Συνανώνυμε, 27 Δεκεμβρίου , 10.32 μ.μ.
Μπορεί κάλλιστα κάποιος να μην έχει γέροντα τον π. Κύριλλο αλλά να χρησιμοποιεί τη λαϊκή σοφία των παροιμιών, θυμοσοφικά ή για χιούμορ ή υπό τύπον λογικής πρόβλεψης , χωρίς να σημαίνει ότι απειλεί κάποιον ή οτιδήποτε άλλο.
Όταν για παράδειγμα δεις το ποτάμι φουσκωμένο και πεις «θα πλημυρίσει ο κάμπος» δε σημαίνει κι όλας ότι ήθελες ή προκάλεσες την καταστροφή ή ότι είσαι προφήτης.
Ας μην υπερβάλλουμε. (Ζούμε έτσι και αλλιώς στη χώρα της υπερβολής).
Τα περί σβέρκου αφορούν εκείνους που έχουν τη δυνατότητα να καταδυναστεύουν εξουσιαστικά.
Ή ενδεχομένως όσους ψωνίζουν από σβέρκο (για να κάνουμε και λίγο χιούμορ).
Αλλά να πούμε και αυτό: o κ. Ανδριόπουλος έχει το δικαίωμα να κρίνει τους πάντες και να αναρωτιέται για όλους. Κανείς άλλος δεν έχει το δικαίωμα να αναρωτηθεί για τον κ. Ανδριόπουλο;
Τέλος, υπάρχει και η άλλη παροιμία : «κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό».
Ας κάνουμε και κανένα καλό Χριστούγεννα που είναι.

Ανώνυμος είπε...

Μην δίνετε αφορμές στον ιστολόγο Ροιδη, μας κάνει ζημιά, είναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ καταλάβετέ το, ποιόν νιάζει το κουσούρι του Χριστόδουλου, ήταν μεγάλος ΕΛΛΗΝΑΣ αυτό με νοιάζει εμένα, ας το είχε το κουσούρι πρέπει να το λέτε;
Πρώτα είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και ύστερα Ορθόδοξος.
Χτυπόν τον Χριστόδουλο για να φέρουν παγκοσμιοποίηση να μας κάνουν κιμά.

Ανώνυμος είπε...

για ονομα του Θεού!!! Χριστουγεννιάτικα ασχολείσθε ακόμα με τα κουτσομπολιά; Αιδώς Αργείοι....

Ανώνυμος είπε...

Αυτά συμβαίνουν γιατί ξεχνάμε το μήνυμα των Χριστουγέννων που είναι το μήνυμα που έδωσε ο γεννηθείς Χριστός: αγάπη και ταπείνωση.
Βέβαια ο Χριστός, ο Θεός της αγάπης και της ταπείνωσης όταν χρειάστηκε είπε και τα "ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί...".

Ανώνυμος είπε...

κόφτε το ρε με το κουσούρι. Μόνοι μας βγάζουμε τα απλυτά μας. σας πήρανε χαμπαρι στον Ροιδι και βγάλαν τα σχόλια σας σήμερα.
Αυτά δεν λέγονται ΄φανερά.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕ ΣΕΡΦΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΘΑ ΕΡΗΜΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ,ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ
ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΟΛΛΟΙ
ΔΕ ΜΕ ΕΠΝΕΥΣΑΤΕ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ ΟΧΙ ΣΑΝ ΟΜΟΦ/ΛΟΙ ΄Η ΜΑΣΩΝΟΙ ΄Η ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ Ή ΑΓΙΟΙ (ΠΟΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝ ΖΩΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΙΟΙ ΜΟΝΟ ΤΙΜΙΟΙ)
ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Related Posts with Thumbnails