Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΝΕΜΕΣΙΟΣ, ΑΛΛ' ΟΥΧΙ Ο ΕΜΕΣΗΣ



Μου αρέσει, δεν το κρύβω αγαπητοί συνοδίτες, που κάποιοι σούπερ ορθόδοξοι, “ζηλωτές”, “αντι-οικουμενιστές”, όπως θέλετε πέστε τους, απαντούν με “σεντόνια” σε κείμενά μου! Ξεκοκαλίζουν κυριολεκτικά το ιστολόγιό μου και όποια κείμενα νομίζουν πως τους αφορούν, και γράφουν κατεβατά με παραπομπές!
Τώρα, ένας ταλαίπωρος ονόματι Νεμέσιος (!), ανώνυμος δηλαδή, απαντά στο κείμενό μου “Κυθήρων αναφανδόν εναντίον Μεσσηνίας”. Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με τα ...χαριτωμένα που γράφει για μένα. Απλώς τού επισημαίνω ότι ουδέποτε “έλυσα τη σιωπή μου”, διότι απλούστατα ουδέποτε εσιώπησα! Κι αυτό είναι το ελάττωμά μου. Ή το μεράκι μου! Είμαι ομιλητικός τύπος. Προτρέπω τον κ. Νεμέσιο να συνεχίσει στην ίδια λογική: Μόλις γράφω δέκα αράδες να βγαίνει να τις ανασκευάζει με δέκα σελίδες! Και επειδή μπορεί να τον εκνευρίσω τελικά, ας πάρει τηλέφωνο τον δύστηνο Αλεκολόγο να του πει πώς θα με βγάλει από τη μέση!...
Δεν θα ήταν, επίσης, κακό να διάβαζε ο ανώνυμος Νεμέσιος την πραγματεία για την ανθρώπινη φύση του Νεμεσίου Επισκόπου Εμέσης, μήπως και διανοιχθούν οι οφθαλμοί του δια τα της ανθρωπίνης υπάρξεως.
Καλό σας απόγευμα, αγαπητοί συνοδίτες.

Υ.Γ. Ο Αλεκολόγος ας πάρει τον Νούλη να του ...μεταφράσει το “δύστηνος” γιατί είναι και α.....ος.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"ας πάρει τον Νούλη να του ...μεταφράσει το “δύστηνος”...
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ! ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΝΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ... ΤΗ ΛΕΞΗ "ΝΕΗΛΥΣ"....!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ το μόνο θετικό που βρήκα στο τρελλογιάννειο αυτό ιστολόγιο είναι το ότι γράφει Πολυτονικά Ελληνικά! Και ειλικρινά χαίρομαι που ασπάζεται, με τον τρόπο αυτό έστω, τον Χ.Γιανναρά και τις περί Ελληνικής γλώσσας απόψεις του!

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

τι λέτε!;

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

κ. Ανδριόπουλε

Σας παρακαλώ βοηθείστε και όσους δεν καταλάβουν τη "νοηματική" που χρησιμοποιείτε να συμμετέχουν στη συζήτηση.

Ποιος ειναι ο Αλέκος, ποιος είναι ο Νεμέσιος, ποιος ειναι ο τρελλογιαννης (αυτός ξερω ότι έχει ιστολόγιο με πλούσιο φωρογραφικό υλικό και χιουμοριστικές ιστορίες αλλά οι υπόλοιποι;) ποιος ειναι ο Νούλης ποιος ειναι ο Αλεκολογος;

Ετσι για να σας παρακολουθούμε και οι υπόλοιποι.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως Παναγιώτη σε ζηλεύω!!!
Στο μπλογκ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ σε σχολιάζουν ασύστολα!!!
Με σένα ασχολούνται κι αυτοί!!!
χα,χα

Ανώνυμος είπε...

Πες του Τελεβάντου θα του μάθω τον Μάκη, τον Αρίστο, την Ελένη Μ. κ.α
Καλό βράδυ

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτης Τελεβάντος: σχολιαστής με ονοματεπώνυμο.
Όλοι οι άλλοι Ανώνυμοι να δηλώσουν άμεσα τα ακριβή τους στοιχεία...

Related Posts with Thumbnails