Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ


Στο πλαίσιο της διεθνούς περιοδείας του Encore Tour, ο δημοφιλής Γιώργος Νταλάρας εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Κωνσταντινούπολη. Η ιστορική αυτή συναυλία πραγματοποιήθηκε προχθές Σάββατο στο Ανοικτό Θέατρο Cemil Topuzlu.

Η συναυλία ήταν sold out! 5.οοο κόσμος, Ρωμιοί, Αρμένιοι και Τούρκοι κατέκλυσαν το θέατρο.
Ο Έλληνας τραγουδιστής δήλωσε ότι ήταν μία από τις μεγαλύτερες προσδοκίες του να πραγματοποιήσει συναυλία στην Κωνσταντινούπολη, καθώς και ο ίδιος είναι «ένας γνήσιος Ανατολίτης. Οι παππούδες μου ήταν από την Σμύρνη».
«Πιστεύω ότι ο κ. Ταγίπ Ερντογάν και η πολιτική που ακολουθεί θα οδηγήσει σε πολύ καλά αποτελέσματα για την ειρήνη στην περιοχή μας», είπε ακόμα ο Γιώργος Νταλάρας.


Ο Γ. Νταλάρας υπενθύμισε πως η δυσαρέσκεια που έδειχναν οι εθνικιστές για την συναυλία που επρόκειτο να κάνει στην Πόλη πριν δύο χρόνια, οδήγησε στην ακύρωσή της τότε. «Αλλά τώρα πια πλέον, μία γλυκιά και μυστηριώδης ατμόσφαιρα αλλάζει το άσχημο κλίμα που επικρατεί».
Στη συναυλία ξεχωριστός προσκεκλημένος ήταν ο διάσημος μουσικός και συγγραφέας Ζουλφί Λιβανελί.


Στη συναυλία συμμετείχαν ο Μιχάλης Τζουγανάκης, η Δέσποινα Ολυμπίου και δώδεκα σημαντικοί μουσικοί, οι οποίοι συνοδεύουν τον Γιώργο Νταλάρα στην Ευρωπαϊκή του περιοδεία.
Ο Γ. Νταλάρας είχε πραγματοποιήσει συναυλία στην Ίμβρο τον Αύγουστο του 1996. Έκτοτε δεν είχε εμφανιστεί πάλι στην Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails