Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

ΕΓΩ Ο "ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΣ"!


Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Η Γνώμη, ο συντάκτης - τίς άραγε εστιν ούτος - της στήλης Το Σήμαντρο, ήτοι εκκλησιαστικά ποικίλα και κυρίως παρα...εκκλησιαστικά, αναφερόμενος στη νέα διαδικτυακή πύλη εκκλησιαστικών ειδήσεων amen.gr σημειώνει: Μάλιστα διαπιστώνουμε πως τακτικός συνεργάτης της είναι γνωστός Πατρινός Θεολόγος, χαρακτηρισθείς και οιoνεί "ανατρεπτικός".
Προφανώς ο γνωστός άγνωστος (;) συντάκτης παρακολουθεί τα γραφόμενά μου και μετά το "εξτρεμιστής" που μου είχε προσάψει προ καιρού, τώρα χαρακτηρίζομαι "ανατρεπτικός"! Υπό ποίων άραγε; Και εις τι συνίσταται η ανατρεπτικότητά μου; Μήπως, λ.χ., στον προβληματισμό που εξέφρασα για τις "κονσέρβα" λειτουργίες των Πανελλαδικών και ανήκω σε αυτούς που "φαγώθηκαν", κατά τον συντάκτη, ο οποίος εκλιπαρεί για "Έλεος"! Δηλ. στο "αμήν" τον έχω φέρει;
Αγαπητέ, μείζω τούτων όψει! Οπότε μην εξανίστασαι με αυτά τα μικρά και ασήμαντα...

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Nομίζω ότι την απάντηση την έδωσε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ιερώνυμος. Δυστυχώς γιά άλλη μιά φορά άφρονες κληρικοί παιζουν με την αγωνία των παιδιών.Βρήκαν ευκαιρία μέσω αυτών των "μαθητικών λειτουργιών" να ειδωλοποιήσουν τον εαυτό τους, υποσχόμενοι εμμέσως ότι μία καλη προσευχή θα τους μετατρέψει σε φοιτητές. Δυστυχώς μετά από τις εξετάσεις δεν έχουν προβλεψει και "παρηγορητικές" λειτουργίες γιά τους αποτυχόντες.

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη,
θέλω ρεπορτάζ από το "άνοιγμα" του Ι. Ν. Αγ. Ειρήνης στην Κωνσταντινούπολη "υπό την αιγίδα του Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης και της Ελληνικής κοινότητας".
http://www.filokalia.co.cc/

Σα δε ντρεπόμαστε !!!
Σα δε ντρέπονται !!!

Ανώνυμος είπε...

Βρε παλιοταλιμπάν, άτεχνε και οπισθοδρομικέ Ανώνυμε 9:22,
Τι σε πείραξε που από το σύνθρονο της ιστορικής Εκκλησίας της Πόλης μας θα ακουστεί η ιερά φωνή της Φωτεινής Δάρα ;
Τι θέλεις δηλαδή ; Δεν σου αρέσει που ανοίγει ο Ναός του Θεού;
Ξεχνάς ότι η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του αυθέντου και Πατριάρχου μας !
Τολμάς να ειρωνευθείς τη Μητέρα Εκκλησία και τις επιλογές του Πατριάρχου του Γένους, του Πρώτου της Ορθοδοξίας ;
Αντί να συγκλονισθείς μεμψιμοιρείς ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ. ΙΣΩΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝ ΖΟΥΣΑΝ ΤΟ 1922 ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΣΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ...

Ανώνυμος είπε...

τουλάχιστον δεν την άνοιξε για παράσταση του Ρουβά

Ανώνυμος είπε...

εδώ επιτρέπει σε αιρετικούς , ακόμα και στον πάπα, να τελούν πράξεις και να ευλογούν κατά τη θεία λειτουργία, η Δάρα σας πείραξε ;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί Ανώνυμε 12:15 λές ότι "τουλάχιστον δεν την άνοιξε για παράσταση του Ρουβά" ;
Ο Πρώτος της Ορθοδοξίας πάντα ξέρει !
Αν Αυτός κρίνει ότι ο ελλογιμώτατος κ. Ρουβάς θα συνδράμει στην πνευματική ανάταση της ομογένειας και στην επί πλέον βελτίωση του Σεπτού Αυτού image, γιατί να μην τον καλέσει ;
Γιατί να μην τραγουδήσει και ο Ρουβάς στην Αγία Ειρήνη, ανεβασμένος στην κεντρική θέση του συνθρόνου ;
Τι σε πειράζει αν και τον Ρουβά τον κάνει Άρχοντα ; Τη θέση σου θα πάρει ;

Ανώνυμος είπε...

@9:58 πμ

Ο κ. Ρουβάς τυγχάνει μουσικολογιώτατος, ουχί ελλογιμώτατος.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 4:39
Χαίρομαι γιατί έκανα μόνο αυτό το ... λάθος στο σχόλιό μου !
Αν όμως ο Πρώτος της Ορθοδοξίας τον χαρακτηρίσει ως ελλογιμώτατον εσύ θα έχεις αντίρρηση;
ΑΥΤΟΣ πάντα ξέρει !
Ο Ανώνυμος 9:38

Ανώνυμος είπε...

@ ΑΝΩΝΥΜΕ 7.Ο2
1]Ι ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΥΧΑΝΕΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΓΙΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ.ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΦΤΙΑΧΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΓΩ Ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΟ,ΕΣΥ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟ ΑΓΝΟΕΙΣ?
2]ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΙΕΡΑ ΦΩΝΗ?ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΧΕΙΣ.
3]Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗΣ?
4]ΚΡΑΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΝ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ.
@ ΑΝΩΝΥΜΕ 11.45
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

απίθανε τυπε 26/5 7.02μμ και αλλοι απίθανοι, ποιος ειναι ο κυριος και αυθέντης σας ο τουρκος υπήκοος Βαρθολομαίος; δεν παει να βάλει οποιον θέλει να τραγουδήσει αυτός χρεώνεται τα ανοσιουργήματα του

Ανώνυμος είπε...

κυριε ιστολόγε μου εχεις εξάψει την περιέργεια: βαλτός εισαι να γράφεις τα εργα και τις ημέρες του Βαρθολομαίου για να τον αντιπαθήσει ο κόσμος; Αλλιως δεν εξηγειται το πράγμα.....

Δ.Γ.

Ανώνυμος είπε...

@ 12:32
Ποιος σου είπε ότι με τέτοιες ενέργειες [τραγούδι(=βεβήλωση) στην Αγ. Ειρήνη]θα αντιπαθήσει ο κόσμος το Βαρθολομαίο ;
Βάζω στοίχημα ότι μετά την εκδήλωση όλος ο "προοδευτικός" κόσμος του Ελλαδιστάν υπό την κατεύθυνση των γνωστών διαμορφωτών κοινής γνώμης (ΔΟΛ, Ελευθεροτυπία, Νέα κλπ) θα πλέξουν τα εγκώμια για το πόσο ανοικτό πνεύμα είναι ο Πατριάρχης μας !
Γι' αυτό άλλωστε και το κάνει !
Για την καλή εικόνα προς τους προοδευτικούς !
Αν κάποιος πιστός Χριστιανός τολμήσει να πει "ρε παιδιά σιγά, ντροπή να ακολουθούμε στο δρόμο που χάραξαν οι Τούρκοι και να βεβηλώνουμε τον ιστορικότερο Ναό της Πόλης!" μαύρο φίδι που τον έφαγε ! Τι χαρακτηρισμούς περί ταλιμπάν και εχθρός του Πατριάρχου μας κλπ δεν θα ακούσει !

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 6;32,
Συμφωνώ μαζί σου.
Αυτό είναι το κατάντημά μας, ο ξεπεσμός μας.
Τι άλλο θα δούμε

Ανώνυμος είπε...

Ειρηνεύσατε, αγαπητοί, προς τι τόσον μένος κατά του Πρώτου της Ορθοδοξίας;! Αποκτήστε το νέο ψηφιακό δίσκο με τη συναυλία του εν Αθήναις Συλλόγου Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως η οποία εδόθη την 1ην Δεκεμβρίου 2007 εις τον ειρηθέντα Ναόν της Αγ.Ειρήνης, Σεπτή ευχή και ευλογία της Α.Θ.Π., του Πατριάρχου του Γένους, και απολαύσατε εκλεκτά Βυζαντινά Εκκλησιαστικά μέλη από την χορωδία του συλλόγου! Θα ηρεμήσετε και θα ανανήψετε πλήρως! Ελπίζω δε ότι δεν θα θεωρηθεί πως επήλθε βεβήλωσις του Ναού από την συναυλίαν αυτήν!

Ανώνυμος είπε...

θα βγει και της Δάρας σε ψηφιακό δίσκο "Σεπτή ευχή και ευλογία της Α.Θ.Π., του Πατριάρχου του Γένους" ;
Για να "ηρεμήσετε και θα ανανήψετε πλήρως!" αγαπητέ 11:30.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ 11.30
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΘΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ[ΟΥΤΕ ΠΡΩΤΟΥ ΟΥΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΜΜΕ].ΩΣ ΛΟΓΙΚΟΝ ΠΟΙΜΝΙΟΝ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ,ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ,ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΒΕΒΗΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ Κ.Λ.Π.
ΟΙ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.
ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΧΑΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

@10:58

Xαίρομαι ότι γνωρίζετε τον Ελλαδιτισμό! Και προφανώς τα όρια της "Αυτοκεφάλου".....Ούτε το 50% της γεωγραφικής Επικρατείας....
Ανώνυμος 28 Μάϊος 2009 11:30 μμ

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΟΥ,ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ.
ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ,Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ,ΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ.ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΩΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ,ΗΤΑΝ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ,ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ,ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ.
ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΧΩΡΕΣ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΡΕΧΩΡΗΘΗ Η ΔΙΑΠΟΙΜΑΝΣΗ ΤΟΥΣ''ΕΠΙΤΡΟΠΙΚΩΣ ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ''.ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΗ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ,ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ.
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ?
]ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΧΩΡΩΝ,ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΣΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΝΑ ΠΕΡΙΕΛΘΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΗΤΡΟΣ ΠΡΟΣ ΘΥΓΑΤΕΡΑ.
2]Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ.ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΘΥΓΑΤΡΟΣ ΠΡΟΣ ΜΗΤΕΡΑ.
3]Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΕΦΟΔΙΑΖΗ ΜΕ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.
ΕΧΩ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΖΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΣΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΤΙΣΜΟ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ,ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΙΤΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ Κ.ΔΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ,ΟΥΤΕ Ο ΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΤΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.

Related Posts with Thumbnails