Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗ "ΝΙΚΗ"


Ο συνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης διαψεύδει πανηγυρικά το κόμμα ΝΙΚΗ του Δημήτρη Νατσιού, ως προς τον "ύμνο" του κόμματος, που αποτελεί σύνθεση του Στ. Σπανουδάκη.
Η ΝΙΚΗ μας είχε πει ότι "με περισσή ευγένεια ο κ. Σπανουδάκης παραχώρησε αφιλοκερδώς στη ΝΙΚΗ τη χρήση του «Ψυχή μου μη λυγίζεις», ως επίσημο Ύμνο της ΝΙΚΗΣ. Είμαστε ευγνώμονες τόσο για την χρήση του τεχνουργήματός του, όσο και για τη συνολική στάση ζωής του που δίνει φωτεινό παράδειγμα, παρηγοριά και θάρρος στον Ελληνικό Λαό. Ευχαριστούμε!". 
Ο συνθέτης γραψε σε ανάρτησή του στο fb: 
"Λυπάμαι που πάλι βρίσκομαι μπλεγμένος, σε πολιτικές και δημοσιογραφικές κουβέντες με αφορμή μια άδεια που έδωσα προ πολλού καιρού σε κάποια διαδικτυακή εκπομπή και χωρίς να ξέρω ότι οι συνομιλητές μου, θα γινόντουσαν, η ήταν ήδη κόμμα. Ουδέποτε συμφώνησα να γίνει το "Ψυχή μου μη λυγίζεις" ύμνος του κόμματος Νίκη. Ένα κομμάτι που απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες, όλων των αποχρώσεων, πολιτικών και άλλων. Παρακαλώ λοιπόν να αποσυνδέσετε το κομμάτι μου και απο το κόμμα σας αλλά και από κάθε παρουσία και εκδήλωση σας. Εύχομαι τα καλύτερα για όλους μας". 
Επομένως ψέματα μάς είπε ο κ. Νατσιός; Δεν πιστεύω να άρχισε τόσο νωρίς τα πολιτικάντικα ψέματα ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ. Εκτός και ήταν ...σαν έτοιμος από καιρό...
Το ενδιαφέρον είναι ότι ο Σταμάτης Σπανουδάκης ζητεί την πλήρη "αποσύνδεσή" του από τη ΝΙΚΗ! Το κομμάτι του να μην παίζεται σε καμία εκδήλωση. 
Δείτε εδώ σχετική - προ ημερών - ανάρτησή μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails