Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΤΗΝ ΜΑΙΡΗ - ΕΛΕΝ ΝΕΖΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ


Η φίλη διάσημη μέτζο σοπράνο Μαίρη - Έλεν Νέζη έχει σήμερα τα γενέθλιά της και θέλω να της ευχηθώ από την Ιδιωτική Οδό να λάμπει πάντα ως άστρο φωτεινότατο στο διεθνές μουσικό στερέωμα.
Την παρακολουθώ από μακριά συνήθως και χαίρομαι πολύ για την επάξια καριέρα που κάνει, παραμένοντας πάντα προσηνής και καλλίστη, αν και ντίβα. 
Παραπέμπω σε μια συνέντευξη που μου είχε παραχωρήσει πριν κάποια χρόνια και εν κατακλείδι μου είχε πει ότι αυτό που την ενοχλεί στην Ελλάδα σήμερα είναι "η έλλειψη πολιτισμού, που φαίνεται στην καθημερινότητά μας. Θα ήθελα να ήμασταν πιο ευγενείς, να νοιαζόμαστε για το διπλανό μας και να έχουμε περισσότερη αισθητική στις πόλεις μας… Ποια όμορφη πόλη έχουμε στην Ελλάδα; Τις έχουμε καταστρέψει όλες και συνεχίζουμε να τις καταστρέφουμε. Ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου αλλά δεν την σεβόμαστε. Και θλίβομαι γιατί λατρεύω τη χώρα μου".
Παραθέτω ένα βίντεο με την Μαίρη - Έλεν Νέζη στο ρόλο του Οράτιου από την όπερα του Γκλουκ "Ο θρίαμβος της Κλέλιας" που είχα απολαύσει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τον Φεβρουάριο του 2012 και είχα γράψει τα σχετικά σε ειδική ανάρτηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails