Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ "ΑΚΡΙΤΑΣ"


Οι Εκδόσεις Ακρίτας και η συγγραφέας Φωτεινή Τσομάκου παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της σειράς «Η Φανή μαθαίνει αρχαία ελληνικά στο αθηναϊκό τραπέζι», αύριο Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011, στις 12:00 το μεσημέρι, στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων, στη Στοά του Βιβλίου. 
Οι διοργανωτές μας λένε πως η εκδήλωση είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουμε τη Φανή και τον Πρωτεσίλαο και να βρεθούμε εμείς και τα παιδιά, χρησιμοποιώντας τη φαντασία μας, καλεσμένοι σε ένα αρχαιοελληνικό συμπόσιο. Θα πάρουμε  μια γεύση από αρχαία ελληνική φιλοξενία. Η εικονογράφος του βιβλίου Άντα Γανώση θα καθοδηγήσει ζωγραφικά τα παιδιά σ’ ένα εικαστικό παιχνίδι.
Έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο βιβλίο της σειράς "Η Φανή μαθαίνει αρχαία ελληνικά", το οποίο μας βάζει στη λογική ενός βιβλίου που προσπαθεί να παρουσιάσει στα μικρά παιδιά τις πρώτες βασικές λέξεις των αρχαίων ελληνικών. Ένας διαφορετικός τρόπος προσέγγισης της αρχαίας ελληνικής γλώσσας από τους μικρούς μαθητές που μπορούν να την μάθουν, όπως μαθαίνουν μία οποιαδήποτε ξένη γλώσσα μέσα από πολλά παραδείγματα και πολλές ενδιαφέρουσες ασκήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails