Σάββατο 14 Μαΐου 2022

ΣΤΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ" ΤΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (PODCAST)


Ο Μενέλαος Γεωργίου είναι ένας νέος άνθρωπος με ορμή και δημιουργικότητα. Δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο των podcasts (ηχητικά ντοκιμαντέρ), ασχολούμενος με μια συγκεκριμένη και δύσκολη, στη διαχείρισή της, θεματική: «Εγκλήματα που συγκλόνισαν». 
Η δουλειά του διακρίνεται για την σοβαρή έρευνα και την επαγγελματικότητα. 
Μου ζήτησε κι εμένα μια συμμετοχή στο podcast που αφορά στην - προ τριακονταετίας - πολύκροτη υπόθεση των «σατανιστών της Παλλήνης». Φυσικά ανταποκρίθηκα με ενθουσιασμό. 
Παραθέτω στη συνέχεια το σχετικό σημείωμα του Μενέλαου Γεωργίου και το ηχητικό ντοκιμαντέρ.
Ο σχετικός ιστότοπος εδώ


Σήμερα, θα καλύψω μια υπόθεση πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα, που μου ζητάτε ανελλιπώς και επισταμένως, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο αυτής εδώ της εκπομπής. Αυτή είναι η πολύκροτη υπόθεση των σατανιστών της Παλλήνης, που συγκλόνισε συθέμελα την ελληνική κοινωνία το 1993. Το θέμα έλαβε πανελλήνια διάσταση και επί σειρά ετών αποτελούσε το -αδιαφιλονίκητα- αγαπημένο θέμα των ΜΜΕ που τότε γνώριζαν πρωτοφανή άνθηση. Μια αδιανόητα πολύκροτη υπόθεση με πάρα πολλές προσλαμβάνουσες, θα ξετυλιχθεί αμέσως στα αυτιά σας. Αυτό το ηχητικό ντοκιμαντέρ θα πλαισιώσουν δυο πολύ σημαντικοί άνθρωποι της ιατροδικαστικής επιστήμης και της επιστήμης της θεολογίας. Θα είναι μαζί μας, ο πλέον σημαντικός ιατροδικαστής στη Ελλάδα, ίσως ο σημαντικότερος εν ζωή στην Ελλάδα, ο Φίλιππος Κουτσαύτης, και ένας πολύ σπουδαίος άνθρωπος της επιστήμης της θεολογίας, ο Παναγιώτης Ανδριόπουλος. Με τον κ. Κουτσαύτη θα συζητήσουμε για την αγριότητα και την πρωτοφανή κατάσταση στην οποία βρέθηκε το πτώμα του δευτέρου θύματος των σατανιστών, Γαρουφαλιάς Γιούργα, στο οποίο διενήργησε νεκροψία νεκροτομή ο ίδιος, και με τον κ. Ανδριόπουλο για τον σατανισμό εν γένει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails