Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ


Του Παναγιώτη Αντ. Ανδριόπουλου
"Ολοφύρεται" για άλλη μια φορά ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, αυτή τη φορά λόγω της μετατροπής της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως σε τζαμί.
Αλλά οι ...πτήσεις του είναι όντως υπερβατικές! 
Ο κατ' αυτόν και υπ' αυτού "αφορισμένος" πρωθυπουργός της Ελλάδος Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει ...φωνάξει για το θέμα της Αγίας Σοφίας όσο θα ήθελε ο "άγιος" Καλαβρύτων. 
Την ερμηνεία την δίνει πανηγυρικά ο ίδιος σε ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο!


"Ο Πρωθυπουργός, στη φωτογραφία που βλέπετε, δεν σκέπτεται το πρόβλημα της Αγίας Σοφίας, όπως θα ενόμιζε κάποιος εκ πρώτης όψεως! Δυστυχώς αυτή την ώρα είναι απορροφημένος με το πρόβλημα πως θα αξιοποιή-σει ακόμη καλύτερα στην διακυβέρνηση της Χώρας! το "ζευγάρι" των δύο ανδρών ΛΟΑΤΚΙ (δεν θα λέμε ανδρό-γυνο πλέον, αλλά ανδρό-ανδρο σχήμα, ή και ανδρας στο τετράγωνο 2 ), δηλ. τον προσωπικό του συνεργάτη κ. Πατέλη και τον "άνδρα" ή το "ταίρι" του κ. Πατέλη, δηλ. τον κ. Δημητριάδη! 
"Αν κάτι το είπε και θα το κάνει-δυστυχώς- ο Κούλης Μητσοτάκης, αυτό είναι ότι θα κυβερνήσει με τους π@ύστηδες! Για τους επίσημους, τους δηλωμένους μιλάμε, διότι από κρυφούς ανώμαλους η πολιτική ζωή του τόπου είναι γεμάτη εδώ και πολλές δεκαετίες", γράφει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ της 4ης Ιουλίου 2020, σελ. 5. 
Όταν, λοιπόν ερωτούν τον Πρωθυπουργό με την ερώτηση: "Εσύ τι λές Κυριάκο για την ΑγιαΣοφιά;" ο Πρωθυπουργός απαντά: "Σας παρακαλώ, μη με σκοτίζετε με δαύτα! Έχω άλλα στο μυαλό μου! Έχω άλλες σκοτούρες τώρα"!
Επομένως και για το θέμα της Αγίας Σοφίας, κατά τον Καλαβρύτων Αμβρόσιο, φταίνει οι π@ύστηδες!
Κοιτάξτε, αν μας χάριζαν οι Τούρκοι την Αγία Σοφία για να λειτουργεί ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος, ή ο ομοϊδεάτης του, φίλτατος Πειραιώς Σεραφείμ, την προτιμώ τζαμί! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails