Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

"ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ" ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΚΑΝΗ


Το Κέντρο Πολιτισμού Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης "Πόλις" διοργανώνει μεθαύριο Κυριακή του Θωμά, 19 Απριλίου στις 7 το απόγευμα μουσική βραδιά, με τίτλο: "Οι Μουσικές του Κόσμου την Άνοιξη". 
Η Δάφνη Πανουργιά στο τραγούδι και ο Γιώργος Καλκάνης στο πιάνο θα ερμηνεύσουν τραγούδια και μουσικές που αγαπήσαμε.
Τραγούδια που ύμνησαν την ομορφιά ενός τόπου, μιας στιγμής (μα τόσο δυνατής), εξιστόρησαν ανθρώπινες ιστορίες, ελπίδες και όνειρα, στίχοι που ενδύθηκαν με μελωδίες άλλες μοναδικές και εμπνευσμένες και άλλες απλούστερες μα λειτουργικές. Συνθέτες και τραγουδοποιοί, στιχουργοί και ποιητές μια ζύμωση που ομορφαίνει και απαλύνει το βίο μας από τον άνθρωπο για τον άνθρωπό από όπου και αν κατάγεται.
Μερικά από τα αγαπημένα τραγούδια που θα ακουστούν είναι: Canzone del mal di luna, Hijo de la luna, Youkali, Margot, Τραγούδι του δρόμου, La foule, Η Μαριάνθη των Ανέμων, Ο εφιάλτης της Περσεφόνης, Λευκό μου γιασεμί, Wonderfull world, Piensa en mi, Έλα σε μένα, Over the rainbow, Corsica, Fragile, Mack, The knife, Dust in the wind, Alfonsina, Sympathique, Να με προσέχεις, Μη γυρίσεις, Ρόζα-Ροζαλία, Ρόζα η ναζιάρα, Αρχόντισσα, Αχάριστη, Κάθε βράδυ πάντα λυπημένη, Πριγκηπέσσα, Το Παράπονο, Το Δίχτυ κ.α.
Διεύθυνση Κέντρου: Μαρίνου Αντύπα 62-66 και Φιλοθέης 71A, Ηράκλειο Αττικής (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails