Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

...ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΝΆΜΑΙ ΒΕΛΟΣ...



- Υποκριτικά και πονηρά φερόμενοι κάποιοι σχολιαστές του ιστολογίου με ρωτούν την γνώμη μου για την φερόμενη ως δήλωση του συγγραφέα Πέτρου Τατσόπουλου ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν gay!
Θα τους απαντήσω όταν οι “αρμόδιοι” εκκλησιαστικοί παράγοντες τοποθετηθούν επί της φερομένης ως δηλώσεως του αρχιμ. Κύριλλου Κωστόπουλου, ιεροκήρυκος της Μητροπόλεως Πατρών, ότι ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος “είχε το κουσούρι” και χειροτονούσε ομοιοπαθείς κληρικούς.
- Έχει ...χαθεί ο αντιοικουμενιστής “αγωνιστής” κληρικός Αναστάσιος Γκοτσόπουλος. Δεν είδα να συμμαχεί με τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ στο ζήτημα της “αναγνώρισης” του καθηρημένου Σέρβου Επισκόπου Αρτεμίου. Αυτός που λίγο προ της καθαιρέσεώς του έκανε σήριαλ στο διαδίκτυο την επίσκεψή του στον “διωκόμενο” πρ. Ράσκας και Πριζρένης. Ελπίζω ο π. Αναστάσιος να μην εκρύβη τω ...φόβω...
- Οι καλύτεροι διαφημιστές του “Οικουμενισμού” είναι οι “αντιοικουμενιστές”! Σχιζοφρενικό αλλά αποτελεί πραγματικότητα! Οι διαχειριστές πολλών “αντιοικουμενιστικών” ιστότοπων προβάλλουν αφειδώς “οικουμενιστικές” εκδηλώσεις όπου γης! Μη δούν την παραμικρή “οικουμενιστική” κίνηση αμέσως την καταγράφουν! Δουλειά κι αυτή!...
- Όσοι έσπευσαν να χαρακτηρίσουν τον νέο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη ως “άθεο” και άλλα παρόμοια, ας κάνουν τον κόπο να δουν και να διαβάσουν στο Φως Φαναρίου τα της επισκέψεώς του στον Οικουμενικό Πατριάρχη. Όπου τον κ. Μπουτάρη συνοδεύουν και Αγιορείτες μοναχοί, μέλη του Δ.Σ. της Αγιορειτικής Εστίας, η οποία εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και της οποίας Πρόεδρος τώρα είναι ο Γ. Μπουτάρης ως Δήμαρχος. Στην επίσκεψή του στο Άγιον Όρος να δείτε τι έχει να γίνει!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην επίσκεψή του στο Άγιον Όρος να δείτε τι έχει να γίνει!
====================
Δηλαδή σάν τί θα γίνει με τον Μπουτάρη στό Άγιο Όρος;

Θά τόν δοξολογήσουν ή θα τον ανεχθούν σύμφωνα καί με το γνωμικό
"πάρτε διαβόλοι βάγια; "

a

Ανώνυμος είπε...

σωστή η παρατήρηση του 11.08. Τι περιμένετε να γίνει αμα πάει ο Μπουτάρης στο Αγιο Ορος δηλαδή;

Ανώνυμος είπε...

Ίσως ενημερώσει τους μοναχούς για τις θέσεις του.

Ανώνυμος είπε...

@19 Φεβρουαρίου 2011 11:55 π.μ.
.....Μάλλον δεν χρειάζεται εκεί τέτοιου είδους ενημέρωση....εξάλλου είναι "προ0ορατικοί" οι πατέρες....

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που συμβαίνει, περιγράφεται εύστοχα στο στίχο :
"...και επιστήσω νεανίσκους άρχοντας αυτών, και εμπαίκται κυριεύσουσιν αυτών" (Ησαϊας 3,4).

Related Posts with Thumbnails