Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

"ΑΚΟΥΣΕ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ: ΑΛΛΑΞΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ"!



Φίλος του ιστολογίου με πληροφόρησε για την άκρως διασκεδαστική ανάρτηση του blog
Αποτείχιση, η οποία με αφορά! Και συνοδεύεται από φωτό μου στις Πρέσπες με τον Σπύρο Σακκά.
Ιδού, αγαπητοί συνοδίτες:


ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ

Αυτός είναι ο περιβόητος Θεολόγος των Πατρών που θολολογεί επί μονίμου βάσεως τα θεολογικά πράγματα των ημερών μας.
Επειδή είναι κολλημένος στα πρόσωπα του Φαναρίου δεν μπορεί να ανεχθή την διαφορετική άποψι και προβαίνει μόνον σε υβριστικά συνθήματα εναντίον ολων των αντιδρώντων αντιπαπικών και αντιοικουμενιστών.
Κάνει πολύ παρέα με καποιον κοσμικό δημοσιογράφο Παπαχρήστου και ασχολείται πολύ με το blog του που δεν μεταφέρει παρά την άλλη φωνή των κυρίων του, ένθεν κακείθεν του Αιγαίου Πελάγους.
Αφού και οι δυό ένωσαν τις φωνές τους για να φαίνωνται δυνατότερες, "κοάουν ως βάτραχοι" στα λιμνώδη ύδατα του Παναιρετικού Οικουμενισμού και του αθεώτατου Φραγκολατινισμού.
Τώρα βέβαια για να πούμε και ολόκληρη την αλήθεια, νομίζουμε ότι αδικήθηκε ο κύριος αυτός, διότι η κλίσι του ήταν η σημερινή μουσική και οι σημερινοί τραγουδιστές και αοιδοι και της κάθε "καρυδιάς καρύδι".
Δεν τα καταφέρνει καθόλου με τα θεολογικά πράγματα. Τον κάνουμε αδελφική σύστασι, να αφοσιωθή στα μουσικά πράγματα και να παψη να ενασχολείται με τα θεολογικά πράγματα, που δεν τα καταφέρνει. Εδώ θα διαπρέψη.
Ακουσέ μας, Παναγιώτη και δεν θα μετανοιώσης.
Οποιοι σου λένε κάτι το διαφορετικό, δεν σε αγαπούν.


Μία και μόνη παρατήρηση έχω επί της αναρτήσεως που διανθίζει ο ιστολόγος της Αποτείχισης με φωτογραφίες μου από τις Πρέσπες. Φαίνεται ότι του αρέσουν πολύ οι νεαρές και ευειδείς αδελφές Βουγιουκλή, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται πώς βάζει την "προκλητική" φωτογραφία τους δις!!!

Του αφιερώνω άλλη μια των δεσποινίδων για να μη του λείψουν!

Καλημέρα σας, αγαπητοί συνοδίτες!




6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι ωραία που μου κάνεις και γελάω με τους αξιοθρήνητους αυτούς μπλόγκερς τύπου Μισα και "Αποτείχιση". έχουν ωραίες εμμονές που δεν σου αφήνουν περιθώριο να τους πάρεις στα σοβαρά.
μ'αρέσει που εσύ κάνεις τη δουλειά σου, αυτοί σε παρακολουθούν με ζήλια, και εμείς διασκεδάζουμε που τους βλέπουμε. "ω ρε γλέντια"!!

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω ποιος ειναι ο Misha και ποια η Αποτείχιση αλλα το σχόλιο που αναδημοσιευεις με ειρωνικα σχόλια κ. ιστολόγε λεει κάμποσες αλήθειες....

Δ.Γ.

Ανώνυμος είπε...

Τέτοια κατακάθια που είστε όλοι εδώ μέσα τι να περιμένει κανείς από σας;

Στ. Καστρινός είπε...

Ήξερα ότι υπάρχει η εκκλησιαστική βλακεία των θεούσηδων. Τόση και τέτοια όμως δεν μπορούσε να την υποθέσω...

Ανώνυμος είπε...

Ποιά είναι αυτή η βλακεία ρε Στ.Καστρινέ;
Η δική σου ανοησία;
Και ποιοί είναι αυτοί οι θεούσηδες;
Εσύ τι είσαι αληταράς μη θεούσης;

Ανώνυμος είπε...

Ο Misha είναι ένας που παριστάνει τον αγωνιστή αλλά έχει τα ίδια γούστα με τον Ανδριόπουλο (γυμνές εικόνες κτλπ).
Επίσης λέει ψέμματα ότι δήθεν δεν λογοκρίνει στα site του ενώ και το κοσμιότερο σχόλιο που θα τον φέρει σε δύσκολη θέση είναι ικανός να το αφαιρέσει. Το έκανε αυτό αρκετές φορές τις τελευταίες ημέρες, ενώ ήμασταν αρκετοί στην σελίδα του. Εν ημέρα μεσημέρι.

Related Posts with Thumbnails