Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!


Tελικά διασκεδάζω πολύ με τους, κατά δήλωσίν τους, αντι - οικουμενιστές και αυτόκλητους "σωτήρες" της Ορθοδοξίας. Τους φταίει το σύμπαν!
Δε μιλάμε για τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Αυτός είναι ήδη στο πυρ το εξώτερον! Από κοντά όμως πάει και ο Αλβανίας Αναστάσιος.
Και μόνο τις τελευταίες μέρες τους φταίνε, ήτοι τους δαιμονίζουν οι (άκρως ενδεικτικά): Γαβράς, Μπέης, Νικοπόλεως Μελέτιος, Περγάμου Ιωάννης (αν μπορούσαν να τον λιθοβολίσουν θα το έκαναν) Κύπρου Χρυσόστομος (γιατί τους βγαίνει πολύ... οικουμενιστικά), το μοναστήρι του Bose την Ιταλία (εν όψει του ετήσιου συνεδρίου ορθόδοξης πνευματικότητας), π. Γ. Τσέτσης (σταθερά), το Άγιον Όρος σύσσωμον, κατά Ι. Κορναράκη και όχι μόνον: Το Περιβόλι της Παναγίας -αποσαθρωμένο οπωροφυλάκιο Ορθοδοξίας (γιατί δεν κόβει το μνημόσυνο του Πατριάρχη), ο "ουνίτης" συνεργάτης του amen. gr Theodor Petrov, πολλοί άλλοι "προδότες" και φυσικά οι Ανδριόπουλοι!
Τι να κάμει σ' αυτούς τους νόες η Μεταμόρφωσις;
Πίνακας Γιάννη Τσαρούχη "Οι τέσσερις εποχές"

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιους συγκεκριμένα αναφέρεσαι; Μήπως μπορείς να βάλεις καμία παραπομπή στο σχόλιό σου; Ποιοι είναι αυτοί όλοι;

Ανώνυμος είπε...

θα ελεγα να αυτοπροσδιοριστείς κ. Ανδριοπουλε. δηλαδη να μας πεις τι επιτέλους πιστεύεις, τι θελεις να γίνει και τι ειδους οικουμενιστικές τάσεις εχουν ολοι αυτοί που αναφέρεις. πολύ φοβάμαι οτι ουτε οι ιδιοι εχουν συγκεκριμενα πιστεύω αλλά χρησιμοποιούν τον οικουμενισμό για άλλους λόγους, πράγμα που μεχρι ενα σημείο, μπορώ να το καταλάβω.

Δ.Γ.

ASLAN είπε...

ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΩΤΗ
ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ,ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ.ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΑΠΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΝΑΟ,ΕΙΠΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟ''ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΙ''.ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ''ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΕΝΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΠΑΡΑ ΦΑΡΔΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΡΑΗ
ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ''.
ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ.
ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΞ,ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ 2 ΓΑΛΑΤΕΣ.Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΤΙΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ''ΑΛΧΗΓΚΕ,ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΑΒΙ,ΝΤΕΝ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΙΑ ΩΛΑ ΑΛΚΥΤΕΛΑ?''
ΑΡΑΓΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΚΑΤΙ Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΙΣ?

Αριμαθαίος είπε...

Αγαπητέ κ. Ανδριόπουλε άφησέ τους να λένε. Το ότι διαβάζουν τόσο εσένα, όσο και όλους αυτούς τους όποίους αναφέρεις, είναι σημαντικό. Πάντως και εγώ πολλές φορές διαβάζω τα σχόλια για να «διασκεδάσω». Με απογοητεύει όμως η στενοκεφαλιά κάποιων, και η στρατευμένη ανεγκέφαλη αντίδραση ορισμένων άλλων. Τι να γίνει ο κόσμος μας είναι ένα μωσαϊκό, με πολλές πέτρες και πετράδια.

sindesmos είπε...

Χα, χα, χα! Παναγιώτη ο misha σε παίρνει σαν χάπι.
Αν δεν σε αναδημοσιεύσει δεν κοιμάται!

http://misha.pblogs.gr/2009/08/h-etamorfwsh-oi-patriarholatres-oikoymenistes-ki-o-asterix.html

Ανώνυμος είπε...

...Kai telos panton poios einai o diavoitos MISHA? Ti nomizei oti einai, to kentro tou kosmou? Kapoia afthentia? O kritis tis Oikoumenis? O 13os ton Apostolon? Poios einai pou me ifos ekato kardinalion -oso kai an tous vrizei mallon kanei ta panta na tous miasei- krinei tous pantes? Poios einai? Enas deilos pou krivetai piso apo tin anonimia pou tou xarizei to diadiktio. Mia dinatotita pou iparxei gia tin eleftheri diakinisi ideon kai apopseon- esto kai kath'ipervolin afou zoume se mia eleftheri dimokratiki xora. Ostoso afti i dinatotita den borei na diaseiretai apo orismenous pou epizitoun tin anonimia gia na boroun anempodista na vrizoun prosopa, na lene psemata kai na grafoun oti trikimiodes exoun sto kefali tous...
Poios einai o Misha? Enas deilos me anikanopioito ego. Enas adinamos xaraktiras pou tha perpataei ston dromo kai kaneis den tha asxoleite mazi tou kai epitelous vrike mia eikoniki taftotita sto diadiktio.
Poios einai o Misha? Isos mia evnouxismeni prosopikotita. Mia skia...ena diadiktiako ixnos!
Ena ferefono...exipiretisis allotrion simferonton kai katastaseon...
Gi'afto stin anonimi drasi tou, den axizei mia eponimi topothetisi!

Kalinixta Misha...Kalinixta!

None είπε...

Χε, χε, χα, χα, χου, χου!!!!!!!!!! Από τα καλύτερά σου ποστάκια!

Ανώνυμος είπε...

Αντε πια το ξεφτιλίσατε το θέμα. στενόμυαλοι οι μη οικουμενιστές ανοιχτόμυαλοι οι αλλοι που δεν ξέρουν τι θέλουν. τι θελετε μου λέτε; γιατι κάτι θελετε όλοι εσεις οι φιλοοικουμενιστές.....και μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα οσων γράφετε τα δηθεν θεολογικά κατεβατά σας υποτιμώντας ολους τους άλλους που κάνουν σχόλια. μην ξεχνάτε: "το λακωνίζειν εστί φιλοσοφειν"

Δ.Γ.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Οδυσσεα

δεν ξερω αν ειδατε στο περιβοητο μπλόγκ του θολολογου της Πατρας και "εραστου" των καθε καρυδιας ανωμαλων τραγουδισταδων της εποχης μας, να καταφερεται ασεβως και αναξιοπρεπως εναντιον ολων των αντιπαπικων και αντιοικουμενιστων που κατακρινουν τις μειοδοτικες πραξεις τους, προς την πιστι των Αγιων και των Πατερων της Ορθοδοξιας.
Και γραφει ο αξιοθρηνητος θολολογος της δεκαρας ότι "διασκεδαζει' πολυ απο τις αντιδρασεις των, αναρωτιεται δε τι εκαμε σ' αυτους τους νοες η Μεταμορφωσις...
Του απαντουμε, του αρεσκομενου σε αχρειοτητες θολολογου, ότι ολοι οι αντιπαπιστες και ολοι οι αντιοικουμενιστες βαδιζουμε στα ιχνη των Πατερων, αυτος και το alter ego του ο κουλτουριαroδημοσιογραφος, που βαδιζουν;
Εμεις μεταμορφωθηκαμε απο την Μεταμορφωσι του Σωτηρος και εχουμε μεσα μας μονιμη παρηγορια και λαχταρα το φως του το αϊδιον, αυτοι οι δυο απελπισμενοι και αξιοθρηνητοι και μονοφθαλμοι, τι πηραν απο την μεταμορφωσι;
Να σας πω Τι πηραν; Την ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΙ πηραν. Παραμορφωθηκαν ολα τα μεσα τους και τα γυρω τους και σαν αοματοι και τρικυμιοφρονες νοες, περιφερονται ως χαμενοι στον ωκεανο του μηδενιστικου Οικουμενισμου και του αθεωτατου ΦραγκοΠαπισμου.
Ελεγε ο μακαριστος π. Πορφυριος:
Εις α-νοητον καρδιαν, Χριστος ουκ εισελευσεται.
Ει δε και εισελευσεται, ταχεως και εξελευσεται.

Ιδου εις οποιαν οικτραν καταστασιν ευρισκονται αμφοτεροι ουτοι, οι προφενσορες των λατινοφρονοοικουμενιστων.

Ειναι αξιοι μυριων θρηνων!!!

blog apotixisi.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Kαι βεβαια μας φταίει ο Μπέης τέτοιος που είναι

http://apotixisi.blogspot.com/2009/08/normal-0-false-false-false.html#comments

Unknown είπε...

"ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ" ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

κ. Ανδριόπουλε, συγχαρητήρια θερμά
για το υψηλό επίπεδο θεολογικού λόγου του ιστολογίου σας.

Related Posts with Thumbnails