Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ



Aπόψε το βράδυ στις 8.30, αγαπητοί φίλοι, στην Κωνσταντινούπολη συναυλία ελληνικής μουσικής που διοργανώνει ο Δήμος Σαρίγιερ με την υποστήριξη των Kοινοτήτων Βοσπόρου και τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας και Χορωδίας του Δήμου Αιγίου.


Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Darüşafaka στο Maslak. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.
Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει ο Νιχωρίτης Λάκης Βίγκας, δυναμικό στέλεχος της Ομογένειας.
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα και Χορωδία του Δήμου Αιγίου έδωσε συναυλία την περασμένη Κυριακή 26 Ιουλίου στη νήσο Πρώτη, στην Ι. Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, επί τη λήξει της α' θερινής περιόδου λειτουργίας της Παιδουπόλεως.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ-ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ- ΔΡΑΤΤΟΜΑΙ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΩ ΣΤΟ LINK ΑΠΟ ΤΟ AMEN.GR: http://www.amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=392 ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Μ.ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΕΤΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΕΥΣΤΟΧΩΤΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ Ο Κ.ΤΣΕΤΣΗΣ, Α)ΕΧΕΤΑΙ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ Β)ΣΥΜΠΛΕΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΤΟ ΠΑΡΟΝ" ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΗΜΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

δεν μας παρατάτε με τον συγκεκριμένο ρασοφόρο 4.56; οσο για τον πατριάρχη και την παρουσία του ε δεν ειαι και κανένα σπουδαίο θέμα. φυτρώνει παντου οπου υπάρχει κόσμος για να φαίνεται.....

Related Posts with Thumbnails