Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Ο ΠΡΟΝΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑ


Φίλος της Ιδιωτικής Οδού μας πληροφόρησε πως το τελευταίο τεύχος του Πρόναου, του ηλεκτρονικού πληροφοριακού δελτίου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ενημερώνει, μεταξύ άλλων, τους παραλήπτες του για το πρόσφατο ταξίδι της Ελληνικής Βυζαντινής Χορωδίας στην Αγία Πετρούπολη αλλά και για το masterclass βυζαντινής μουσικής στο Ιάσιο της Ρουμανίας από τον Λυκούργο Αγγελόπουλο. Με ενδιαφέρον ανακαλύπτουμε πως για την πρόσφατη αυτή δραστηριότητα της ΕΒΧ ο Πρόναος παραπέμπει απευθείας στο ιστολόγιό μας και στις σχετικές ανταποκρίσεις, γεγονός που βεβαίως μας τιμά ιδιαίτερα! Είναι τουλάχιστον παρήγορο το γεγονός ότι, στην εποχή της καταιγιστικής πληροφόρησης και παρά τα φαινόμενα, οι καλές ειδήσεις δεν χάνονται: αντιθέτως, βρίσκουν πάντα τόπο και χρόνο για να κάνουν κοινωνούς όσους αναζητούν ουσιαστική ενημέρωση...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ LINK ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΟ! ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.......!!!

Ανώνυμος είπε...

Και μετα ξυπνησατε κ.ιστολογε ......! Τι θα λεγατε για ενα καφεδακι σκετο της παρηγοριας ?

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει δεν εχετε και παραπονο εσεις οι καραικοι-αγγελοπουλικοι ! Σας χειροκροτουν οι ...βυζαντινομουσικοτραφεις ρωσοι του λενινγκραντ και οι ρουμανοι του ιασιου . Ποιος στη χαρη σας .......!

Καραϊστής είπε...

Έχουν μουσικό αισθητήριο, γι' αυτό!

Related Posts with Thumbnails