Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2008

music o' clock


Στo πλαίσιo των εκδηλώσεων "Μουσικές Τρίτες στο Tριανόν Filmcenter" που πραγματοποιούνται από την Ορχήστρα των Χρωμάτων και το Eλληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και που φέτος έχουν τον γενικό τίτλο "Η αγγλική μουσική συναντά τον αγγλικό κινηματογράφο" την Τρίτη 11 Μαρτίου: "Από την παράδοση στο ποπ και ροκ".
Με την Άννη Ονουφρίου στο τραγούδι και την Σοφία Καμαγιάννη στο πιάνο.

Ώρα έναρξης : 20.30. Διάρκεια 45 λεπτά περίπου.
Στη συνέχεια θα προβληθεί η ταινία "Ερωτευμένη Τζέην" (2007) του Τζούλιαν Τζάρολντ. Καλλιτεχνική επιμέλεια και εισηγήσεις: Γιώργος Μονεμβασίτης

Χαίρομαι γιατί και οι δύο φίλες ερμηνεύτριες, η Άννη Ονουφρίου και η Σοφία Καμαγιάννη, έχουν μια μακρά συνεργασία, η οποία αυξαίνει και πλουταίνει, κομίζοντας εις την τέχνην και την ευαισθησία μας. Δύο γυναίκες που έχουν άμεση σχέση με την Πάτρα, η Άννη ζει και εργάζεται εδώ, η Σοφία έχει προσφέρει απλόχερα τα μουσικά δημιουργήματά της στην πόλη χρόνια τώρα, εμφανίζονται στην Αθήνα για να δώσουν ένα στίγμα καθαρής μουσικής. Δυστυχώς θα λείπω εκτός Ελλάδος. Αλλιώς θα ήμουν εκεί, στο Τριανόν, όπου συντελείται η τελετουργία μουσικής και κινηματογράφου. Από την Ορχήστρα των Χρωμάτων. Νομίζω όπως ακριβώς θα το ήθελε και ο ιδρυτής της Μάνος Χατζιδάκις. Εραστής του κινηματογραφικού ονείρου και λειτουργός της κινηματογραφικής μουσικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails