Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

ΜΕ ΤΟ «ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ» ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΒΙΝΙΟΝ


Το Καλλιτεχνικό Σύνολο «Πολύτροπον» (υπεύθυνος Παναγιώτης Αντ. Ανδριόπουλος) συμμετείχε στην τριήμερη παρέμβαση με τίτλο «La farsa monea», που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 19-21 Απριλίου 2017, στο πλαίσιο της μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης documenta 14. 
Ήταν μια πρωτότυπη παραγωγή που σχεδιάστηκε από τον διάσημο Ισπανό χορευτή φλαμένκο και χορογράφο Israel Galván, τον τραγουδιστή Niño de Elche και τον καλλιτέχνη Pedro G. Romero. Οι ισπανοί καλλιτέχνες θέλησαν – εκτός των άλλων - να συνδυάσουν την βυζαντινή μουσική (την οποία απέδωσε το «Πολύτροπον») με το φλαμένκο και παραδοσιακά ισπανικά ακούσματα. 
Στη συνέχεια η παράσταση παρουσιάστηκε στο Kassel της Γερμανίας (9 και 10 Ιουνίου 2017) στην έδρα της documenta14. Τώρα το «Πολύτροπον» ταξιδεύει στην Βαρκελώνη της Ισπανίας και στην Αβινιόν της Γαλλίας, συμμετέχοντας στην νέα μεγάλη παραγωγή του Israel Galván “La Fiesta”. 
Θα συμμετάσχει στις παραστάσεις του Φεστιβάλ Grec 2017 της Βαρκελώνης στις 4 και 5 Ιουλίου και στη συνέχεια, 13-23 Ιουλίου, στο Διεθνές Φεστιβάλ της Αβινιόν. 
Το Σύνολο «Πολύτροπον», για την συγκεκριμένη παραγωγή, αποτελούν οι: Παναγιώτης Ανδριόπουλος, Χαράλαμπος Καλαπανίδας, Άγγελος Μπέντης, Δημήτρης Καραδήμας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails