Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΓΙΑΝΝΑΡΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 9.30 ΣΤΟ ΙΝΤV.GR


Στη σειρά των εκπομπών ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ 2014, που επιμελείται και παρουσιάζει ο θεολόγος Παναγιώτης Αντ. Ανδριόπουλος, απόψε Πέμπτη 20 Μαρτίου στις 9.30 το βράδυ, προσκεκλημένος στο στούντιο του intv.gr είναι ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Σπύρος Γιανναράς. 
Η εκπομπή μεταδίδεται απευθείας από το διαδικτυακό κανάλι intv.gr και οι τηλεθεατές θα μπορούν να στέλνουν τις ερωτήσεις και παρατηρήσεις τους κατά την διάρκεια της εκπομπής στην ηλεκτρονική διεύθυνση intv@intv.gr.  Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Αρβανίτη. 
Ο Σπύρος Γιανναράς γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα. Σπούδασε γαλλική φιλολογία και θεωρία λογοτεχνίας στο Παρίσι. Εργάστηκε για δέκα χρόνια στην εφημερίδα Καθημερινή γράφοντας κείμενα (κυρίως για το βιβλίο και τα εικαστικά) και παίρνοντας συνεντεύξεις από έλληνες και ξένους συγγραφείς. Έχει συνεργαστεί, με αρκετά λογοτεχνικά περιοδικά όπως η Νέα Εστία, το Εντευκτήριο, η Ευθύνη, το Φρέαρ, L’atelier du roman κ.α., δημοσιεύοντας κυρίως βιβλιοκριτικές και διηγήματα. Έχει εκδώσει τις συλλογές διηγημάτων Ο λοξίας εκδ. Ίνδικτος (2008) και Ζωή χαρισάμενη εκδ. Πόλις, (2011). Ασχολείται με την συγγραφή, την κριτική βιβλίου και την μετάφραση. Έχει μεταφράσει το βιβλίο του Πιέρ Ασουλίν Οι βίοι του Ιώβ και τώρα μεταφράζει μυθιστορήματα του Αμερικανού Πολ Όστερ. Γνωρίζει γαλλικά και αγγλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails