Παρασκευή 30 Μαΐου 2008

Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΕΝΑΓΟΜΕΝΗ;

Γεια σας από την καλοκαιρινή, γλυκειά Αθήνα (η φωτό του Νίκου Μάρκου), φίλοι μου.
Τρέχω να προλάβω τις δουλειές μου, αλλά δεν άντεξα να μη σας ενημερώσω για κάτι που μου... σφύριξαν. Να είμαι έτοιμος, λέει, να δεχθώ αγωγή κατά της Ιδιωτικής Οδού, δι' όσα έγραψα δι' ...αδελφόν, εξάδελφον, ανάδελφον, για κάποιον τέλος πάντων, όστις ηνοχλήθη σφόδρα υπό της γραφίδος μου. Περιττεύει, νομίζω, να σας πω ότι προέρχεται αύτη η κίνησις από "εκκλησιαστικούς κύκλους".

Λέγεται, ακούγεται, διαδίδεται το τοιούτον υπό ευτραφών και μη συναδελφών, οι οποίοι "αγωνιούν" δια την αδιέξοδον οδόν της Ιδιωτικής Οδού.
Η πληροφορία αυτή με έπλησε χαράς, αγαπητοί μου. Περιμένω με λαχτάρα την αγωγή, τη μήνυση κι ό,τι άλλο θέλει ο καθείς, διότι γι' αυτό επέλεξα την Ιδιωτική Οδό. Ως έκφραση και στάση ζωής επαναστατική, ανατρεπτική - παρ' ότι δεν είμαι του Μάη του '68 - ενοχλητική, μα πέρα ως πέρα αληθινή.
Θα είναι και ...γεγονός, επιτρέψτε μου, μια δικαστική περιπέτεια επωνύμου ιδιώτου, με αφορμή τα υπ' αυτού γραφόμενα στο blog του.
Σας αφήνω όμως τώρα γιατί με περιμένουν οι εν Αθήναις φίλοι μου στην Τεχνόπολη.
Καλό σας βράδυ και μου εύχομαι πάντα τέτοια!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΝΟΝ ΑΣΤΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ. ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΧΟΜΑΙ ΔΙ' ΕΛΠΙΔΟΣ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΦΗΜΗΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΕΝΗΣ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΙΑΣ(ΕΣΤΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ BLACK HUMOR ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ) ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΟΥΣ ΤΟΙΑΥΤΗΣ. ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΟΥΤΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝΤΑΙ, ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ, ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ(ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑΝΟΣ Ή ΠΛΗΣΙΟΝ Ή ΑΔΕΛΦΟΣ), ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟΠΑΡΟΧΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ (ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ)ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ"-ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ(ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΡΟΠΗ ΠΟΥ ΦΘΑΝΕΙ ΩΣ ΤΗΝ ΑΜΙΛΛΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΑΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ). ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ, ΟΤΑΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ BLOGS ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΧΑΜΟΣ-ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΕΡΦΑΡΙΣΤΕΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ- ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΠΩΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΡΙΣΗ...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή Παναγιωτη εννοείς τον Αλέκο;
Μα δεν ειναι ξαδερφός σου; Δε νομιζω ότι ο Μητροπολίτης μας θα αφήσει να γινει κάτι τετοιο.
Να σέρνεστε στα δικαστήρια;
Πρέπει ο Δεσπότης να σας φιλιώσει.

panagiotisandriopoulos είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε 12.14 πμ

Στην Ελλάδα αγαπητέ μάς ενοχλούν οι ανώνυμοι αλλά και οι επώνυμοι.
Έτσι η απάντηση σε όσα επωνύμως γράφω, μπορεί να είναι και η αγωγή. Θα δούμε...
Σε κάθε περίπτωση η Ιδιωτική Οδός τραβάει τον ευθυνοφόρο δρόμο της. Ας είναι και ανηφορικός.

Χριστός Ανέστη!

panagiotisandriopoulos είπε...

Ανώνυμε 1:10 πμ

Σύ είπας...

Ανώνυμος είπε...

ενα απλο νευμα του δεσποτου μας χρειαζετε για να υπαρξει συμφιλιωση μεταξυ ολων δε καταλαβαινω ποιες μικροτητες μικροκακιες ισως και απο ασχημα σχολια του βλοκερ δε τον αφηνουν να το κανη πιστευω οτι ετσι θα δειξη ο ιεραρχης μας την ειρηνικη διαθεση που λενε οτι εχει ....

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ! ΕΙΘΕ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΑΛΗΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ!

Related Posts with Thumbnails