Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Η ...ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΙΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΑΤΡΩΝ


Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε εδώ είναι από τα Γραφεία της Μητροπόλεως Πατρών, όπου η σημαία με τον δικέφαλο αετό βρίσκεται σε κατάσταση εγκατάλειψης επί τουλάχιστον μία εβδομάδα.
Υπενθυμίζουμε φιλαδέλφως στους εθνικόφρονας ιθύνοντας να μη λησμονούν το του όρκου των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων: 
«Να υπερασπίζω, με πίστιν και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου, τας Σημαίας. Να μην τας εγκαταλείπω μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ’ αυτών».


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρον ο ιστότοπος σας, τουλάχιστον ότι έχει να κάνει με τα καλλιτεχνικά.
Ενίοτε βγαίνει και μια αποστροφή γύρω από ενέργειες που λαμβάνουν χώρα στη μητροπολη Πατρών, π.χ. αντί να σχολιάσετε ίσως τις ενέργειες βανδαλισμού των Γραφείων, εσείς σχολιάσατε την κατάσταση της Σημαίας! Ή σχολιάσατε το «καλή Παναγιά», έκφραση λαϊκή που την συναντάμε κατά τόπους, όχι μόνο στην Πάτρα. Ή κάνατε λόγο για τους φουστανελοφόρους στον Παντοκράτορα κλπ, κάτι που στα δικά σας χρόνια λάμβαναν χώρα!
Δεν πρόσεξα, ισως να έχετε προβεί στο παρελθόν και ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων, για σημαντικότερα θέματα όπως π.χ. οι πρόσφατες δηλώσεις του Δωδώνης περί αμβλώσεων…! Μάλλον θέλει …κότσια, διότι λένε στους εκκλησιαστικούς κύκλους, ότι ο άγιος Δωδώνης ξέρει πολλά!
Πρέπει να ζητήσω συγνώμη για την ανωνυμία μου. Δεν θέλω να κάνετε ανάρτηση, και μόνο ότι το διαβάσατε με ικανοποιεί.Βλέπετε είμαι κι εγώ εγωϊστής, αποζητώ την ικανοποίηση!!! Ετσι κι αλλιώς, μικρός ο τόπος, θα σας συναντηθούμε τυχαία στους δρόμους της Πάτρας, και θα σας εκφράσω την δυσαρέσκειά μου.
Η Χρυσοπαντάνασσα, αξιοτ. κ. Ανδριόπουλε, βοήθειά μας!

Ανώνυμος είπε...

!!!

Related Posts with Thumbnails