Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

ΣΤΟ LIFO.GR Η ΣΧΕΣΗ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ


Π. Ανδριόπουλος
Στα mikropragmata του Άρη Δημοκίδη στο Lifo.gr το κείμενό μας για τα "Γειά σου, Πρωθυπουργέ κ. Τσίπρα λεβέντη" του μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβροσίου, ακριβώς πριν 3 χρόνια.
Όπως πολύ εύστοχα σημειώνει ο Άρης Δημοκίδης: "Η κωμικοτραγική σχέση μίσους, αγάπης και πάλι μίσους του Καλαβρύτων Αμβροσίου με τον ΣΥΡΙΖΑ". 
Δείτε το κείμενο εδώ
Φυσικά, και ο αξιότιμος πρωθυπουργός μας δεν είναι άμοιρος ευθυνών.
Ιδού τι γράφαμε το 2012: 
"Ο λαλίστατος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατάπιε τη γλώσσα του μπροστά στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο. Στο γεύμα που ακολούθησε μετά τις εκδηλώσεις της 13ης Δεκεμβρίου για το ολοκαύτωμα, ο Αλ. Τσίπρας ζήτησε την ...άδεια από τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο να αποχωρήσει, αλλά ο Σεβ. δεν τον άφησε με τον τρόπο του, υποδεικνύοντάς του να καθίσει να ακούσει τι έχει να πει. Και "τα άκουσε" για τα καλά ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αφού οι γνωστές Αμβροσιανές μπηχτές έδωσαν και πήραν! Οπότε καλά κάνουν και ο Καλαβρύτων και ο Πειραιώς και όποιος άλλος ιεράρχης και ξεσπαθώνουν. Βρίσκουν και τα κάνουν! Αφού και οι αριστεροί που υποτίθεται πως αμφισβητούν την Εκκλησία, σα μαθητούδια μπροστά τους... Ας μη μιμούνται μετά τους ιεράρχες μας στις ...κορώνες. Άλλωστε οι ιεράρχες είναι πιο εξειδικευμένοι σ' αυτές."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails