Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ POLIS art cafe


Ο Μεγάλος Ερωτικός του Μάνου Χατζιδάκι παρουσιάζεται απόψε στις 9 το βράδυ, με τον Μυστικό Τρόπο της Τατιάνας Ζωγράφου, της Δάφνης Πανουργιά και του Ανδρέα Καρακότα, στο Polis Art Café, στη Στοά του Αρσακείου, στο κέντρο της Αθήνας.
Στο πρώτο μέρος της συναυλίας θα παρουσιαστεί ο Μεγάλος Ερωτικός (1972) του Μάνου Χατζιδάκι (1925-1994). Τραγουδούν: ο Ανδρέας Καρακότας, τραγουδιστής που ο ίδιος ο Χατζιδάκις επέλεξε για να ηχογραφήσει τον τελευταίο του δίσκο, «Τα τραγούδια της αμαρτίας», η Δάφνη Πανουργιά και η Τατιάνα Ζωγράφου. 
Στο δεύτερο μέρος παρουσιάζονται τραγούδια της Τατιάνας Ζωγράφου από το δίσκο «Μ’ έναν τρόπο μυστικό» (με ζωγραφιές του Χρήστου Κεχαγιόγλου από τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο), τραγούδια για τον έρωτα, σε στίχους σημαντικών σύγχρονων Ελλήνων ποιητών (Γιώργου Χρονά, Ιουλίτας Ηλιοπούλου, κ.ά.) και σε ενορχήστρωση του Κώστα Βόμβολου. Επίσης θα ακουστούν μια σειρά αγαπημένων τραγουδιών του Μάνου Χατζιδάκι. Ο Γιώργος Χρονάς διαβάζει ποιήματά του. 
Παίζουν οι μουσικοί: Κώστας Βόμβολος (ακορντεόν), Βαγγέλης Ζωγράφος (κοντραμπάσο), Πάνος Κανελλόπουλος (μαντολίνο), Μιχάλης Πορφύρης (τσέλο). Στο πιάνο ο Θόδωρος Κοτεπάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails