Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ


«Χίλιες και...μία ΦΡΟΝΤΙΔΑ!» για την ενίσχυση του έργου και τη φιλανθρωπική δράση της ΜΚΟ «Διεθνής Εταιρεία Στήριξης Οικογένειας ΦΡΟΝΤΙΔΑ», στο Λουτρό των Αέρηδων (Κυρρήστου 8 –Πλάκα), σήμερα Δευτέρα 4 και αύριο Τρίτη 5 Ιουλίου 2011, από τις 10.00 το πρωί έως στις 22.00 το βράδυ.
Η εκδήλωση τελεί στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Εθελοντισμού 2011, σε συνδιοργάνωση από τη Διεθνή Εταιρεία Εθελοντισμού και το Ινστιτούτο ΚΥΒΕΛΗ.

Εικαστικές δημιουργίες ζωγραφικής και γλυπτικής καταξιωμένων καλλιτεχνών, συλλεκτικά αντικείμενα τέχνης, ενδύματα, κοσμήματα και αξεσουάρ αναγνωρισμένων σχεδιαστών, διακοσμητικά είδη, καλλυντικά και είδη περιποίησης μεγάλων επωνυμιών, βιβλία και γλυκίσματα, δίνουν ανατολίτικη πνοή και μας μεταφέρουν στον κόσμο του μοναδικού ιστορικού χαμάμ της Αθήνας, μέσα από την ατμόσφαιρα, τη μουσική, τις μυρωδιές, τις γεύσεις.
Στην ταράτσα του Λουτρού, με θέα στην Ακρόπολη, θα προσφέρονται εδέσματα και ροφήματα Ανατολής.

Επίσης, θα προβάλλεται η μικρού μήκους ταινία «Η χρεοκοπία του έρωτα», από το «Ινστιτούτο Κυβέλη», σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Παναγίδη, βασισμένη στην «Κυρία με τις Καμέλιες» του Αλέξανδρου Δουμά και στο κείμενο για την «Βερενίκη» της Ζακλίν ντε Ρομιγύ. To Ινστιτούτο Κυβέλη ιδρύθηκε το 1999 και λειτουργεί στην Ερμούπολη της Σύρου, με δυναμική παρουσία πολιτιστικών και καλλιτεχνικών δρώμενων και πρωτοβουλιών διεθνούς και διακρατικού χαρακτήρα.

Η Διεθνής Εταιρεία Εθελοντισμού, μη κερδοσκοπικός κοινωφελής οργανισμός που προωθεί, προβάλει και καλλιεργεί το εθελοντικό πνεύμα με πρωτοποριακές δραστηριότητες και προγράμματα, καθώς και το Ινστιτούτο ΚΥΒΕΛΗ συμπαρίστανται ενεργά στο έργο της Διεθνούς Εταιρείας Στήριξης Οικογένειας ΦΡΟΝΤΙΔΑ προκειμένου να συνεχιστεί η λειτουργία του «Ξενώνα ΦΡΟΝΤΙΔΑ», όπου φιλοξενούνται κυρίως γυναίκες και παιδιά, θύματα κάθε μορφής βίας.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:
Εικαστικοί καλλιτέχνες
Άγγελος, Πασχάλης Αγγελίδης, Paul Acciari, Γιάννης Βλαζάκης, Κωστής, Κώστας Νομικός, Όλγα-Μαρία, Στέλιος Παναγιωτόπουλος, Στέλιος Τζελέπης, Αριστομένης Τσολάκης, Νίκος Φλώρος. Kourd Gallery.
Αξεσουάρ – Κόσμημα – Ένδυμα
Δημήτρης Ντάσιος, Μαρία Μάστορη, Ελένη Δημητριάδη, Made by JK, B.loose, Intro- Costume.
Βιβλία
ΙΔΕΑΤΟ, Νίκος Γκίνης - «Κωνσταντινούπολη».
Υπηρεσίες περιποίησης
Αλατοσπήλαιο Αθήνας, Salus per aqua - Κέντρο θαλασσοθεραπείας.
Kαλλυντικά
Forever Beautiful
Κέρινες δημιουργίες
Δημιουργίες από τις φιλοξενούμενες γυναίκες του «Ξενώνα ΦΡΟΝΤΙΔΑ».
Είδη Διακόσμησης
Sia collection
Διακόμηση
Αννα Αναστασάτου
Γλυκά
Hassan- γλυκά Ανατολής, Μελίντρα –παραδοσιακά γλυκά κουταλιού.
Μουσική Επιμέλεια
Νίκος Γκίνης – Media Music Publishing.

Επιμέλεια Εκδήλωσης : Αννίτα Πατσουράκη- Ιστορικός Τέχνης.

Εγκαίνια: Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011, ώρα 20.00
Την εκδήλωση εγκαινιάζει η Πρόεδρος της «ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ», Βουλευτής Πέμη Ζούνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails