Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΟ


Η ...συγκρουσιακή συνύπαρξη των δύο δημοσιογράφων Κωνσταντίνου Φλαμή και Παναγιώτη Ρηγόπουλου εδώ στην Ιδιωτική Οδό τελειώνει με την δημοσίευση απαντήσεων εκατέρωθεν, που εστάλησαν στο ιστολόγιό μας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ

Χαίρομαι που ο Φλαμής κατόρθωσε και πάλι να …ξεπεράσει τον εαυτό του σε ψεύδη. Δημοσιεύω και εγώ στο site μου (http://www.panagiotisrigopoulos.gr/) την επιστολή του, διότι πολύ απλά «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».
Ακόμα προσπαθώ να …μάθω με ποιον συνάδελφο (και φυσικά πότε) είχα επεισόδιο και μάλιστα «σήκωσα χέρι εναντίον του», όπως υποστηρίζει ΨΕΥΔΩΣ ο Φλαμής.
Σε ότ,ι αφορά στην απόλυσή μου από την «Π» διαβεβαιώνω ότι είχα την απόλυτη στήριξη της ΕΣΗΕΠΗΝ και προσωπικά του προέδρου της κ. Απόστολου Βουλδή, όσο και του γ.γ. της κ. Ζώη Μαρίνου, τους οποίους και ευχαριστώ.
Ας κάνει λοιπόν τον κόπο ο Φλαμής να ρωτήσει εκείνους για τις ενέργειές τους.
Μάλιστα ακόμα και Ο ΙΔΙΟΣ έχει στην κατοχή του την επίσημη επιστολή-καταγγελία για το επεισόδιο στο «Πάνθεον», που απέστειλε η ΕΣΗΕΠΗΝ στον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου χώρου!
Τώρα για το «πρώην αφεντικό μου», όπως το αναφέρει ας ρωτήσει τον ίδιο, εάν έχει απορίες.
Όσο για τα υπόλοιπα αόριστα («γραφεία Τύπου, δημοσιεύματα και άλλα πολλά»), τον προκαλώ να γίνει πιο συγκεκριμένος. Αν φυσικά μπορεί…
Δεν περιμένω φυσικά από τον Φλαμή απαντήσεις, επί των ερωτήσεών μου. Αν και τον προκαλώ να απαντήσει και δεσμεύομαι να δημοσιεύσω το σχόλιό του.
Όμως έτσι κι αλλιώς σύντομα θα κληθεί να απαντήσει σε όλα όσα ανυπόστατα μου καταμαρτυρεί, αλλά και να λογοδοτήσει για τα συκοφαντικά εναντίον μου δημοσιεύματα, ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Εκεί θα αναγκαστεί να με κοιτάξει στα μάτια.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΛΑΜΗΣ

Ωραία. Αφού λοιπόν ο αγαπητός συνάδελφος Ρηγόπουλος θεωρεί ότι η ΕΣΗΕΠΗΝ είναι στο πλευρό του ...γιατί δεν έβγαλε ανακοίνωση για την απόλυσή του; Σε αντίθεση με την πάγια τακτική της; Οπως έκανε δύο ημέρες αργότερα για τους συναδέλφους Κεραμιδά και Μπουλμπασάκο της Ημέρας; Μήπως ο αγαπητός κ. Ρηγόπουλος ενώπιον δύο μαρτύρων που είναι πρόθυμοι να καταθέσουν στο Δικαστήριο, θυμάται αν απείλησε και ύψωσε το χέρι του στην συνάδελφο Εύη Χασούρα; Γιατί και εκείνη θα καταθέσει στο Δικαστήριο. Το Δικαστήριο με το οποίο συνεχίζει να απειλεί ο αγαπητός συνάδελφος. Τον περιμένω λοιπόν να τον κοιτάξω στα μάτια. Οσο για τα υπόλοιπα περί γραφείων τύπου κλπ ας μου επιτρέψει να μην του δώσω έτοιμο φαγητό στο πιάτο. Αν είναι καλός δημοσιογράφος, ας κάνει έρευνα για να "ανακαλύψει" τι εννοώ!
Υ.Γ. Δεν συνεχίζω αυτή την κόντρα γιατί τον βαριέμαι τον αγαπητό συνάδελφο. Εχει γίνει κουραστικός με τις εμμονές του.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ

Κάθε απάντησή μου στον Φλαμή είναι καταφανέστατο πλέον, ότι είναι περιττή. Τα όσα υποστηρίζει είναι ανάξια κάθε σχολιασμού…
Όμως αυτό που αναφέρει για την υποτιθέμενη απειλή μου κατά της αγαπητής συναδέλφου Εύης Χασούρα, την οποία "απειλή" ο ίδιος φυσικά κατασκεύασε, έχει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!
Και πλέον δεν περιμένω απλά με ανυπομονησία την κυρία Χασούρα και τους «δύο μάρτυρες» που επικαλείται ο Φλαμής να επιβεβαιώσουν το ανύπαρκτο αυτό συμβάν. Θα ΕΠΙΔΙΩΞΩ εγώ ο ίδιος μέσω της νόμιμης οδού να το καταθέσουν ενόρκως στο δικαστήριο.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΛΑΜΗΣ
Χαίρομαι που ο συνάδελφος Ρηγόπουλος "ξεπέρασε" την σκόπελο της ΕΣΗΕΠΗΝ, αφού γνωρίζει (κατά βάθος, μέσα στην ψυχούλα του) πόσο δίκιο έχω. Όσο για την Εύη Χασούρα, όλο το Super B γνωρίζει πως κινήθηκε απειλητικά εναντίον της και σήκωσε το χέρι να την χτυπήσει. Αν θέλεις, αγαπητέ Παναγιώτη Ανδριόπουλε, στο βεβαιώνει και η ίδια, καθώς και δύο τεχνικοί που ήσαν μπροστά στο επεισόδιο. Αλλά δεν θα καθίσω άλλο να απολογούμαι στον κ. Ρηγόπουλο. Η Πάτρα γνωρίζει.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ
Αγαπητέ Παναγιώτη,

Πάνω στον πανικό και την σύγχυσή του, ο Φλαμής στο μήνυμα που σου έστειλε, μπέρδεψε ...τον σκόπελο με ...την Σκόπελο. Εντάξει δεν τον παρεξηγώ, τον καταλαβαίνω απόλυτα τον άνθρωπο…
Απορώ όμως,, γιατί τόση πρεμούρα για να στηρίξει με νύχια και με δόντια ένα τόσο κραυγαλέα στημένο από τον ίδιο περιστατικό; Ήρεμα Φλαμή, σύντομα θα έρθει η ώρα να το αποδείξετε ενόρκως…

Κατά τα λοιπά Παναγιώτη μου: «Άσε τους νεκρούς να προχωρούν…»

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κύριοι όλη η υπόθεση σας είναι δευτερεύουσης σημασίας, φροντίστε πρώτα να σας μάθει ο κόσμος, να σας γνωρίσει. πρέπει να ομολογήσω πως τον κ. Φλαμή τον έχω δει φατσικώς, όχι στο κανάλι όπου δουλεύει, αλλά στις αφήσες των αναρχικών, αυτό δεν είναι και ό,τι καλύτερο έτσι; τον κ. Ρηγόπουλο ούτε που τον ξέρω ίσως να μην προτιμούσε ο ίδιος γνωριμία μέσω των αφήσων που αναφέρω...

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη καλά κάνεις και ανοιγεις το μπλογκ σου για να εκφραστούν οι δυο άνθρωποι αφού εκτός του δικού σου ιστολογίου δεν το βλέπω να γίνει. αλλά τι να πει κανείς αυτή είναι συμπεριφορά ανθρώπων που γεφυρώνουν τα στρώματα της κοινωνίας (πολιτεία/ λαού, καλητέχνες/λαού); ντροπή στους δυο!

Ανώνυμος είπε...

Η συγκεκριμένη κόντρα δεν με αφορά ιδιαίτερα, αλλά καταδεινύει την δύναμη που έχει αποκτήσει αυτή εδώ η ηλεκτρονική έπαλξη. Που πλέον ανήκει σε όλους τους ελεύθερους ταξιδιώτες του ιντερνετ.
Αλλά έχω μια απορία:
Πώς γίνεται ο κύριος Φλαμής να δέχεται να απαντήσει στον κύριο Ρηγόπουλο μέσω της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, αλλά να μην δέχεται να δημοσιεύσει στην εφημερίδα του την άποψη του αντιπάλου του;
Και αφού ο κύριος Ρηγόπουλος είναι όλα αυτά που του καταμαρτυρεί ο κύριος Φλαμής, γιατί ο τελευταίος όπως ο ίδιος παραδέχεται, τον επέλεξε για την εκπομπή στο κανάλι. (Η οποία μου ήταν απεχθής, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο τώρα...)
Μήπως αυτό είναι κάπως μεμπτό αγαπητέ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΕ Παναγιώτη;
Ευχαριστώ για την καταγραφή της απόψεώς μου.

Ανώνυμος είπε...

Σταματήστε να κοντράρεστε συνάδελφοι. Ειρήνη υμίν! Δεν μένει παρά να ρωτήσουμε την κυρία Χασούρα. Αν όντως επιβεβαιώσει τον κ. Φλαμή, τότε ο κ. Ρηγόπουλος μάλλον έχει άδικο. Αυτή είναι η λύση του "μυστηρίου".

Ανώνυμος είπε...

Μα φίλε Παναγιώτη,
έχω μια απορία:
Κάπως αργά δεν θυμήθηκε ο κύριος Φλαμής και η κυρία Χασούρα το συγκεκριμένο επεισόδιο;

Τόσο καιρό γιατί δεν το είχαν γράψει πουθενά και το ανακάλυψαν μόλις τώρα;

Πώς έγινε και έχουν τόσο επιλεκτική μνήμη άραγε;

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Ανώνυμος είπε...

Ρηγόπουλε πες αλεύρι ...η Σαμούρη σε γυρεύει!

Ανώνυμος είπε...

Ωραία!! μας απασχολείς τωρα με τους ξεφτίλες που παίζουν τους δημοσιογράφισκους και το μόνο που καταφέρνουν ειναι να βαλτώνουν ακόμα περισσότερο αυτή την άμοιρη πόλη.....

Ανώνυμος είπε...

Loipon rotisa texniko toy Super B. Moy eipe oti o Rhgopoulos pige na xtipisei thn Xasoura. Den xero an einai o martyras poy leei o Flamis, emena einai filaraki.

Ανώνυμος είπε...

να χτυπηθούν οσο θέλουν πού είναι το κακό; ολόκληρηη δημοσιογραφία είναι χάλια σ'αυτη την πόλη, εκεί θα κολλήσουμε;

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ είδα τον Ρηγόπουλο να ...βγάζει και όπλο για να πυροβολήσει την Χασούρα!
Αλλά ...αστόχησε!!!

Θα το καταθέσω και στο δικαστήριο!
Οπότε να γράψει αμέσως ο Φλαμής στον Κόσμο !!!! Είναι έγκυρο, όπως όλα τα υπόλοιπα που μας λέει...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,
ΑΥΤΗ Η ΧΑΣΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕ ΚΑΦΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΡΑΔΙΝΟΥ;

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

πες τα! πότε έγιναν όλοι τους δημοσιογράφοι; ούτε για καφέ δεν κάνουν. πόσα σοβαρά άρθρα έχουμε δει στις τοπικές εφημερίδες; ποιοί είναι οι σοβαροί ανεξάρτητοι πολιτικοί αναλυτές; οι κριτικοί τέχνης (λογοτεχνίας, μουσικής...). πριν αρχίσουμε να διαβάσουμε τέτοιους αρθρογράφους δεν μπορούμε να μιλήσουμε για δημοσιογραφία στην Πάτρα, και είναι κρίμα!

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνοι, καφέδες σέρβιρε η Χασούρα!
Αλλά κάποιοι άλλοι (...και δεν αναφέρομαι απαραίτητα στους δύο κυρίους που έχουν τώρα κόντρα), ούτε για καφέδες δεν κάνουν...

Ανώνυμος είπε...

ma kala:
giati o flamis milaei synexeia gia logariasmo tis xasoura;
ayti den exei foni;

nomizo einai aplo to thema:

an h xasoyra paradexthei oti dexthike epithesi kai o rigopoulos den tis kanei minisi, tote paei na pei oti kati sinebi.

gia pio logo omos h kopela den milaei dimosios, oste na dieykolinei ta pragmata kai na dromologisei exelixeis;

kopela moy bges dimosia na peis pos eginan ta pragmata, oste na doyme ti tha praxei o rhgopoulos !!!

kai kati allo: aytoi oi texnikoi poy epikalitai o flamis, den exoyn onoma; ti einai; FANTASMATA;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Παναγιώτη τι γίνεται με αυτά τα σχόλια; Πω πω! Κουτσομπόληδες που είναι όλοι! Μήπως πρέπει να μου πεις ποιοι είναι για να τους προσλάβουμε στο Bizz! Μια χαρά θα κάνουν την δουλειά. Μα και αυτός ο παραπάνω σχολιαστής βλάκας είναι; Είναι δυνατόν να δημοσιοποιείς ονόματα μαρτύρων σε επικείμενο δικαστήριο; Μα καλά δεν γνωρίζει ο Ρηγόπουλος ποιοι ήσαν μπροστά; Ολοι αυτοί είναι μάρτυρες. Λέτε να τον "φοβούνται"; Και να μην έρθουν να καταθέσουν;

Ανώνυμος είπε...

..μα κυρια Χασούρα γιατί δεν βγαίνετε δημοσίως να πάρετε θέση για το θέμα και αφήνετε τον κύριο Φλαμή να μιλάει για εσας;
Μήπως φοβόσαστε κάτι;
Μήπως όλα αυτά που λέει ο κ. Φλαμής είναι φούμαρα;
Γιατί συνήθως βγαίνει να μιλήσει το (υποτιθέμενο) θύμα και όχι ο μάρτυρας!
Αυτή γιατί έχει λουφάξει και δεν μιλάει;
Μήπως τρέμει την αλήθεια στο δικαστήριο;

Ανώνυμος είπε...

...Πές τα!!!
Κάτι βρωμάει εδώ...
Ύποπτη αυτή η σιωπή...

Related Posts with Thumbnails