Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!


Ευχαριστώ: 
- Τους ανώνυμους χυδαίους σχολιαστές της Ιδιωτικής Οδού, για τα βορβορώδη σχόλιά τους, τα οποία φυσικά δεν αναρτώ, αλλά με ηδονή τα διαγράφω. Τους παρακαλώ να συνεχίσουν να στέλνουν ανάλογα σχόλια γιατί έτσι επιβεβαιώνουν την άποψή μου ότι ο χώρος των "παραδοσιακών", "αντι-οικουμενιστών" και "καθαρών", κρύβει απίστευτη κτηνωδία που δύσκολα κανείς υποπτεύεται... 
- Τους "αδελφούς" του "εκκλησιαστικού χώρου", οι οποίοι (θέλουν να) έχουν στρεβλή εικόνα για το πρόσωπό μου. Τους προτρέπω να συνεχίσουν να έχουν την χειρίστη - εφ' όσον το επιθυμούν - και θα φροντίσω να τους την ενισχύσω κιόλας, αφού τους αρέσει η "εικονική πραγματικότητα", και μένα δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τέτοιας υποστάθμης ανθρωπάρια. 
- Τα κάθε λογής "αντι-οικουμενιστικά" ιστολόγια τα οποία με τιμούν καθημερινώς με σχόλια, αναρτήσεις και ποικίλες αναφορές. Τούς φταίω για πολλά! Το απολαμβάνω πανηγυρικά! Άλλωστε δίνω νόημα στη ζωή αναπήρων. Δεν είναι λίγο... 
- Τον Σεβ. Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, ο οποίος φρόντισε να με απαλλάξει οριστικά από περιττούς "συγγενείς" (βλ. Αλεκολόγο και σία), ώστε να βιώσω με ένταση το Χατζιδακικόν: «Ό,τι έχω ιερό: να περιφρονώ τις συνήθειες των πολλών, τη λογική του κράτους και την "ηθική" των συγγενών μου».

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και λίγα λέτε γι' αυτούς τους "ευσεβείς"...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ συνάδελφε Παναγιώτη, δεν σε γνωρίζω προσωπικά, δεν με γνωρίζεις προσωπικά. Ένα σου λέω μόνο: σπάστους τα νεύρα!!!!!!! Εγκάρδιους χαιρετισμούς από την προτεσταντική, καθολική, οικουμενιστική, αθεϊστική και ό,τι άλλο προκύψει Γερμανία... (εντάξει.. είπαμε... υπάρχουν και λίγοι ορθόδοξοι...)

Ανώνυμος είπε...

2-01
"Σπάστους τα νεύρα !!!!!!!"
Αυτή προφανώς είναι μία Ορθόδοξη, Θεάρεστη, και υψηλού πολιτισμού προτροπή .....

Ανώνυμος είπε...

Ο Ανώνυμος 2:30 μ.μ. παρεξηγήθηκε, αγαπητέ φίλε Παναγιώτη. Όχι, το "σπάσιμο νεύρων" δεν είναι ούτε ορθόδοξη, ούτε καθολική, ούτε προτεσταντική, ούτε οικουμενιστική, ούτε αθεϊστική, ούτε κάποια άλλη προτροπή. Είναι απλά μια προτροπή. Και σ' αυτό ταμπέλα θα βάλετε;;;;;;

ΔΙΟΓΕΝΗΣ @ Ε.Μ. είπε...

"...ΔΙΚΑΙΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ! "

Ε,... δεν έχετε και άδικο κ. Ανδριόπουλε, γιατί οι περισσότεροι από τους διαφωνούντες ''ΑΝΤΙ- ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ" είναι χαμηλής πνευματικής υποστάθμης και ιδιαζόντως εμπαθείς, άνευ ουσιαστικών θεολογικών και εκκλησιολογικών κριτηρίων και φυσικά άμοιροι ουσιαστικής παιδείας!

Κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα των φωνασκούντων θρησκευτικών υποκειμένων είναι η απουσία κριτικής σκέψης και ήθους!
Ένα ήθος που πρέπει να χαρακτηρίζει κάθε αξιοπρεπή διάλογο!
Σ' αυτόν τον τόπο δεν έχουμε μάθει να σεβόμαστε τη διαφορετική άποψη, ίσως γιατί μάς φοβίζει ή καλύτερα μάς καθρεφτίζει.

Δεν είναι δυνατό να συμφωνούμε όλοι και με όλα! Άλλωστε,
ο ίδιος ο λόγος του Θεού είναι Ελευθερία και μάς καλεί όλους να βιώσουμε αυτήν την ελεύθερη και συνάμα αγαπητική σχέση!
Όσες φορές, λοιπόν, αισθανόμαστε ότι αυτήν η ελευθερία δοκιμάζεται είναι ανάγκη να ακολουθήσει ο καθείς στάση διαφορετική και δυναμική και πάντως σε κάθε περίπτωση απαξιωτική απέναντι σε όλες εκείνες τις επικοινωνιακές δομές που τείνουν να την εξευτελίσουν και το χειρότερο να την εκμηδενίσουν!!!

Δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε με την άποψη του Βολταίρου:
"Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη από όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη, το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις»

Διογένης@Ε.Μ.


Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΟΙ ΣΟΥΠΕΡΟΡΘΟΔΟΞΟΙ,ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΕΡ. ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΄65 ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΑ "ΑΝΑΞΙΟΣ" ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΝ ΜΕΣΑΙΣ ΑΘΗΝΑΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ "Π...."
ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟ +ΙΑΚΩΒΟ ΒΑΒΑΝΑΤΣΟ.
ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ "ΓΝΩΡΙΖΑΝ" ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ.
ΤΩΡΑ ΜΑ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ,ΔΙΑΤΑΡΕΓΜΕΝΟΣ,ΚΛΠ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ "ΚΡΙΤΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ".ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ,ΛΑΪΚΟΙ ΟΝΤΕΣ,ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΙΕΡΩΘΟΥΝ (ΒΑΡΙΑ Η ΚΑΛΟΓΗΡΙΚΗ),ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ Ο ΟΜΦΑΛΙΟΣ ΛΩΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ
ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙΣΑΡΟΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟ ,ΘΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΝ.
ΙΩΑΝ.ΚΥΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Ως καλός θεολόγος και ευγενικός άνθρωπος ας κάνεις αγάπη και ας μακροθυμήσεις στα βορβορώδη σχόλιά τους.

Related Posts with Thumbnails